• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarınız için neler kullanıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

neredeyse her şeyi denedim bana tek çare gliss ürünleri oldu süperler.Kokusu güzel,yumuşak ve parlak oluyor bunca yıllık saçımı bazen tanıyamıyorum

ayy valla bende aynı dertten muzdaribim... sinir oluyorum saçlarıma.. herkes saçmalama çok güzel falan diyo ama sevmiyorum kullanamıyorum napiyim...

dogrusu ben sizler kadar çok şey kullanmıyporum. saçlarım baya kıvrcık fön çektirince belimden 1-2 parmak yukasrıda kıvırcıkken normal sayılır kahkülerimi sadece düzleştiriyorum onun dışında ihtiyaç duymuyorum föne faln dçtan sonra saçlarım çok güzel oluyor ancak yatıp kalkınca dalgalarım bozulmuyor ama tepeme çıkıyor bütün saçlasrım .ve çok pratik 3 dakkamı alan birşey yapıyorum..

bir çay bardasgı büyüklügünde bir kaba 1 cevizbüyüklügünde durulanan saç kremi 2 fındık büyüklügünde wax(4 fındık jole yada biraz daha fazla ıslak jole)koyuyorum üstünüde suyla dolduruyorum çalkalıyorum her sabah kalkınca saçlarımı öne atıp elimi ıslatıp saçımı böyle üstten ıslatıyorumki üstteki teller insin diye sonrada o karışımdan biraz alıyorum avucuma iki elime yayıp güzelce saçıma sürüyorum (kesinlikle kuruyken taramıyorum) saçlarım kaskatı olmuyor 3 gün bile yıkanmasam wax saçımı kırmıyor.. ben normalde saçlarımı şampuanlar duştan çıkarım biraz xaman geçincede durulanan saç kremini saçıma sürüp durulamam inanın hiç zxararı olmuyor bunuda deniyebilirsiniz

benim saçlarımda kıvırcık yıkama sonrası pantene'in durulmayan mükemmel bukleler saç kremini sürüyorum sonrada saç köpüğü sürüyorum kıvırcıkları belirginleştiriyor ve sertte olmuyor, jöle yerine köpük kullanılmasını herkese öneririm:61:

Arkadaşlar merhaba benim saçlarımda kıvırcık, ve çok memnunum ama hep daha fazla kıvırcık olsun istiyorum. Ve şu anda iki ürün arasında kararsız kaldım. Tigi catwalk curl mü? Yoksa Tigi bed head curl mü buklelerimi daha hacımli ve dolgun yapar? Kullananların yorumlarını bekliyorum.

benim saçlarım fönsüzken acayip kabarık bende bu şekilde kıvırcık yapıyorum. ıslak saça köpük ve biraz jöle sürüp wigoyla kurutuyorum güzel de oluyo ama acaba bu işlemden önce başka ne kullanlabilir wigoyla kurutup da başka bi ürün kullanıp memnun olan varmı???

benimde saçlarımın dalgasını herkes çok beğenir ama 1 gn üzerine yatayım ertesi gün berbat ya yıkamak zorundayım yada tepeden toplamak zorunda
üstelik hem dalgalı hemde ince telli olduğundan birbirine çok karışıyor buna hiçbi çözüm bulamadım

loreal in jölesi çok güzel şekil veriyor

benim salarım tam olarak kıvırcık sayılmaz ama yoğun dalgalı, ince telli elektriklenen cins bir saç ben şöyle yapıyorum;
öncelikle duşta saç kremimi uyguluyorum ve saclarımı öne atarak kremliyken, iri dişli bir tarakla tarıyorum bu şkilde çok çabuk açılıyor, duştan cıktıktan sonra Avonun bademli balsamını sürüyorum ve kurutma makinesinin finger ucuyla kurutuyorum bu sekilde salarım elektriklenmiyor ve bukle bukle kuruyor, ilk 2 gün güzel oluyor ama sonrası:( yapışıyor sanırım bu da kremin etkisi ama deneyebilirsiniz.

şampuan ve saç kremim elseve.

tavsiyelerinize açığım.

benim de saçlarım kıvırcık,uyumadan önce yıkayıp tarayıp doğal halde kurumasını sağlıyorum yani saçlarımı arkaya atıp uyuyorum ve hiç ellememeye çalışıyorum sabah uyandığımda ne elektriklenme ne kabarma hiç birşey yok gayet güzel bukleler oluyor,bir damla jöleyi avucumda suyla ezip saçımın üstlerine sürüyorum hafiften,gün boyu öyle güzel bir şekilde kalıyor kızlar

Avon'dan toplam 6 liraya sanırım indirimli olduğu günde bir adet jöle ve köpük almıştım tek kelimeyle muhteşem.

Ben şöyle yapıyorum öncelikle elidor kıvırcık saçlar için şampuan,saç kremi,7/24 ü kullanıyorum.Sonra 1 damla bebe yağı sürüp avondan aldığım jöle ve köpüğü sürüyorum sonuç bukle bukle saçlar :32:

Yaa bana da akıl verin. Saçlarım aşırı kıvırcık terapi deyaptırıdm kalıcı fön daha önce ama alttan uzadıkça daha da kabarıyor. Aslında yi,ne yaptıracaktım ama şehir dışındayım bunu yapan bilindik kuaförün İstanbul'da ben evlenmeden önce iki defa yaptırmıştım. Artık toplamaktan ve tararken dökülen saçlarımdan bıktığımdan yine yaptorcam dedim ama bu ara İstanbul'a gitmeye vaktim yok. Saçım bantoda çıkınca ıslakken süper uzunda duruyor. Hobyy nin 7/24 ünü kullanıyorum ama kuruyınca kabaryor ve kurpkuru gözüküyor. Hem ıslak gösterecek hemde ilk dürmüşüm gibi dalgalar beligin olcak yukarı çıkmıcak öneri arıyorum. Bebe yağı demişler, köpük demişler, kurutma makinesi aparat takıp şekil verme felan ama hangisini uygulayayım bilemedim. Çeşme'ye gidicem saçlarım güzel olsun istiyorum akşamları çıktığımda..

Back