• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarınız için neler kullanıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benimde yapış şeklim de bu ,,çok güzel oluyor. haklısınız..... ancak, pantene , bukleli saçlar için olanını bitirdim. bir bulabilsem ... yok hiçbir yerde yok....
bukleli saçlar için olanını ben de bulamıyorum ama düzleştirici etki de aynı sonuca ulaşmamızı sağlıyor yani bir değişiklik olmuyor onu kullanabilirsin:)

onuda kullanıyorum. ama oda bitti. ve onuda bulamıyorum.:((
bir ara ben de bulamamıştım ama şuan kozmetik ürünleri satan yerlerde ve marketlerde var. ben marketlerden alıyorum. Antalyadasın sanırım altınkumda tivak diye bir market var ayrıca tekpa da var bu gibi marketlerde bulabilirsin CADIARZU

bir ara ben de bulamamıştım ama şuan kozmetik ürünleri satan yerlerde ve marketlerde var. ben marketlerden alıyorum. Antalyadasın sanırım altınkumda tivak diye bir market var ayrıca tekpa da var bu gibi marketlerde bulabilirsin CADIARZU

merkezdeyim. bakayım tekrar. ambalaj değişecek denmişti. belki gelmiştir. sağol....

avonun kıvırcık sac lar ıcın kremını kullanıyorum.kac tane bıtırdım bılmem.yumusacık kalıyor sacım.

Arkadaşlar loreal expert var yoğun nemlendirici..duştan sonra saçlar nemliiyken sürün ve kurumaya bırakın çok güzel oluyor.yalnız fiyatı 50 tl biraz tuzlu ama bana 5 ay gitti saçlarımda uzundur yani.

Son 5 yıdır erkek gibi 2 cm.lik saçla gezdim. Rahattım ama oğlumun talebiyle uzatmaya başladım. Jhon fridanın şampuanı ve saç kremi bir parça işe yaradı ama yetmiyor. Saçlarım boyu şu anda bonus reklamları için ideal durumda her an ekranlarda görebilirsiniz beni

İşin kötüsü artık jöleye köpüğe dokununca midem bulanıyor. Kulanamıyorum. Loreal expert gerçekten işe yarıyor. Duştan sonra sürüyorum. Sabahlarıda isyankar bukleleri mavi su sıkıp yola getirmeye çalışıyorum..

bende jöleden başka hiçbir şeyde buklelerimi düzgün koruyamadım gün boyu hem karıştılar elektriklendiler canım ya aslında jöleden dolayı saçlarımın sürekli sert olmasından hiç memnun değilim ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
üniveristede okurken bir arkadaşım saçındaki elektriklenmeyi önlemek için hani bebek yağları var bebeklerin vücuduna masaj yapılan yağlar çok az bir miktarda ondan sürerdi ve saçları hem yumuşak hemde elektriksiz olurdu bukleleri çok güzel ortaya çıkardı ama ben cesaret edip kullanamıyorum açıkcası deneyen varmı kızlar bu yağlardan?

bebe yağını denemedim ama saçların ın kaskatı olmasını istemiyoosan ve saçların kabarıyosa ben önce elidor 7-24 kullanıorum arkasından jöle yada köpük sürüyorum sanki hiç jöle sürmemiş gibi yumuşak oluyokarışmıyo da hiç saçlarım bana ii gelio ama banyodan hemen sora yapıorum saçımın nemini alıorum 7/24 sürüyorum soorada jöle yada köpük işte soora tepeden toplayıp yatıorum sabah kalktıımdahem kaskatı olmuo saçlarım hemde karışmıyo birbirine bide önlerime şekil weremediimden saçımı toplayıp yattıım için önlerimde düzleşmiş oluo :)

benımde saclarım kıvırcık hıcbır sekle sokamıorum sureklı jölelemem gerekıordu yoksa kabarıordu.
taaki bı tanıdıgımın verdıgı cözume kadar.
banyoda avonun durulanan sac kremını kullanıorum.
cıkınca taradıktan sonra saclarıma badem +zeytın yagı karısımını sadece ucalara suruorum derıme degmeyecek sekılde fırca yardımıyla sonrada saclarımı öruorum ertsı gun jöle surmeden saclarımı yıkayana kadar kullanıorum kabarma falanda olmuor bukle bukle duruor tavsıye ederım:)

ama anllatttım hee:)

kızlar pantene durulanmayan saç kremını bulabildiniz mi ben hala bulamadım.sadece düzleştirici etkısı olanını bulabıldım....mükemmel bukleleri bulamadım ama birde saç kremını aldım.onu kullanıyorum.hala cıkmadı mı yaaa yenılenen pantene :bbo:

merhaba anlaşılan kimsenin tıgı den ve catwalk bukleli saçlar için şekiilendiricisinden haberi yok lütfen deneyin. kuaförlerde ve niternet üzerinden satın alabilirsiniz.

ben elidor 724 kullanıyorm.ama yatınca şekli falan bozuluyo.Pantende de bozuluyo mu kalıcı mı oluyo? :1rolleyes:

ben de saçLarıma yatmadan önce ıslakken elidor 7 24 sürüyorm.Kahküllerime de fön çekiyorm. ama saçlarım yatnca hemen bozuluyo. :( ne yapmam gerek ?

merhaba anlaşılan kimsenin tıgı den ve catwalk bukleli saçlar için şekiilendiricisinden haberi yok lütfen deneyin. kuaförlerde ve niternet üzerinden satın alabilirsiniz.

Diğer arkadaşları bilmem ama sen yazana kadar benim haberim yoktu. Şu konuyu biraz açsan, nasıl kullanılır, etkisi nedir...

Bu arada dün kerastase bain oleo-curl (şampuan) ve oleo curl (maske) aldım. Saç kremine gerek yok dediler, henüz denemedim, bakalım ne olacak...

bende ürün değil ama işe yarar birşeyden bahsetmek istiyorum benim saçlarım üstler düz altlar dalgalı ama özellikle üstleri çok kabarıyodu okuduğum bi yazıyo göre saçlarımı yıkamadan önce elimle hafif nemlendirip saç kremi sürdüm biraz bekledikten sonra durulayıp şampuanladım eskisine nazaran çok daha az kabarıyo sizinde sorununuz varsa böyle işinize yarayabilir:)

arkadaşlar benim kıvırcık saçlarımı kuaför orielle mahfetti kestirdim eskisi gibi kıvırcık olmuyo doğal formu bozuldu 2 aydır hc hair care kullanıyorum fena değil saçlarım yumuşadı kıvırcığı biraz düzeldi ama nerde o eski şaçlarıımm .. :çok üzgünüm:
elidor 7 24: güzel olmadı taft: güzel olmadı 32 milyon verip tony guy durulanmaya şekillendirici aynı zamanda maske olan ürünü aldım bişi anlamadın kız nemlendirir saçını kurtarır dedi sanki saçım daha kuru oldu birazda daha kabarık... bilmiyorum kutuyu bitirim bakayım ama elidorun hareketli bukleler güzel galiba ya ..
ama oda sanki söndürüyo ben de tony guyla birlikte kullanıyorum napim saçımı kaybettim bikere :çok üzgünüm:.. ama pantene mükemmel bukleleride denicem:kahve::kahve:

hakıkaten biraz daha bılgi versen iyi olurdu canım.elidorun köpüğü güselde hala süper bişi bulamadım napalım artıkk bulana kadar devamm

gerçekten arkadaşım biraz bilgi verirmisin, netten baktım güzel şeylere benziyo üstelik içlerinde bitkisel şeyler vitamin takviyeleri falan var tam benim aradığım bakım ve şekillendirme ürünleri var tony guyı yeni aldım başka bişeye daha para harcamak istemiyorum ama bu ürünler iyiyse bitince ondan alırım şaçlarımı Moss ta yaptırsaydım çok daha az para harcardım kahretsin çok moralim bozuk ya!
sadece 2 şise hc 90 tony guy ekle 120 diğer ürünlerle bu 150 olur üstüne zamanımı ve moral bozukluğumu eklersem paha biçilemez :(

Back