• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarınız için neler kullanıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben pantene'nin kivircik serisini kullaniyorum, sampuan ve krem birarada zaten, saclarimi kurulamadan öncede pantene'nin kivircik saclar icin köpügünü kullanip ardindan fön cekiyorum, ama bir elimlede form verip öyle fön cekiyorum, böyle kalici oluyor kivirciklarim :asigim:

ben elidorun bide hobby'nin 7/24ünü kullanıyorum.yani kullanıyodum ama son 3-4 aydır saçlarımı düzleştiriyorum.malum kıvırcık saç pek kullanışlı olmuyor yha kabarıyor yha toplamak zorunda kalıyorum yada illaki bişiler sürmek zorundasın. ama ben her banyodan sonra önce güzelce fönlü tarakla tarıyorum sonrada bi ütü.... (= ohh mis gibi ama tabi kış geldi yağmur nem... iş biraz daha zorlaştı.

öncelikle sac düzlestiricisi 1 numaralı düsmandır..organıx smpuan ve dfn garlı maske sacın nemini korur..diger kozmetik turevi 3 5 liralık sampuanlar silikon barındırdıgından ilk baslarda yumusatır gibi görunur ama sonraları sac samana döner havasız kalı küser.mecitefendi sac yagı cok iyi kıvırcık saclar sac bakım yağlarına bayılır:)temiz saca uygulanmalı..sonra nemli saca panten mukemmel bukleler 7 24 u sonra down under ın curl köpügü sacı bakımlı yapar hareketlı buklelerınız olur..elıdorun 7 24 tavsiye etmem hıcbır işe yaramaz cunku..ayda 1 isterseniz maske yapın gliss maskede iyidir..ama bn kullanmıyorm cunku oda silikonlu..

bn saçlarımı banyoda gliss yaban gülü şampuanıyla yıkıyorum ve saçımı banyoda tarıyorum dove saç kremi sürüp. sonra bikaç dakika bekletip duruluyorum. banyoda yaptıklarım bunlar

banyodan sonrada perçem saç köpüğü war belki bilen wardır,kuaförler kullanıyor,500 ml şişelerde sıvı olarak satılıo elinize sıktığınızda köpük halini alıyor,onu eskiden kullandığım glissin sıvı saç kremi kutusuna koydum,saçlarıma sprey gibi sıkyorum hem yapış yapış olmuo hem de daha rahat oluyor çünkü benim saçlarım çok uzun. daha sonra da keyfime göre ya vigoyla ya kurutmaa makinasının normal ucuyla kurutuyorum. eğer saçlarım çok nemsiz gibi hissedersem de john fridanın nemlendricisini ve ışıltı werici serumunu kullanıyorum.

saçlarımı seviyorum:):)

arkdslar benm sçlrm ykdaıktan snra acayip güzel dalga oluyo.herkes maşa yapmşssn falan diyo. ama gece yatıyorum üstüne sabah kalkyrm hepsi bozulmuş topuz yapmak zornda kalyrm:((
nemli yattım denedim yine olmadı . sizce ne yapabilirim? 7/24de karıştırıyo benim saçımı ..Kullanmadğm zaman daha ii bile oluyor yani..

Ben saçlarıma özel bişe kullnmıyorum valla elidor şampuan v jöle kullanıyorum. :D siz neler neler yapıomussunuz. zemuszemus

kızlra ben avonun kıvırcık saçlar için kabarmayı önleyen yatıştırıcı şampuanı ve saç kremini kullanıyorum. ilk defa denedim. ilk kutu bitmek üzere. gerçekten saçlarım harika görünüyor ama o kadar dökülmeye başladı ki... tutam tutam geliyor. banyoda ağlayacaktım. durularken elimi her attığımda bir tutam döküldü..bu son kullanışımdı..

kızLarrr ! yenı uYe oLdum.... benımDe sacLarım kıVırcık-daLgaLı qbı... kaT aTTırmışTım iLk zamanLar memnunDum fakat sımdı katLarım uzadı... iRi katLar attıRmak ıstıYorum .. sacLarma şekiL veremıoRum kabarması quzeL ama elekTrıkLernnce kıRpı qbı oLuYorm mafoldumben aksam yıkıYorm sabah kalknCa daqıLıyor kıvırcıkLarım... ıRı kat atarsam hacımlı duRur mu?? qosTerişLi bı saCım oLsun ısTıyoRmm yaRdmcı oLur musuzz =))

kıvırcık saça kat güzel duruyor diyorlar ama ben pek sevmiyorum. Belime kadar olan saçlarımı bir aptallık anında bir güzel kestirdim kısa olsun dedim tamam ama o kadar istemediğime eminim aslan başı mı ne diyorlar aynı ondan oldu bir de kısacık ne gereği vardı şimdi bekle ki uzasın(: ondan sonra saçlarımın aynı hizaya gelmesini bekledim şu an hemen hemen aynı hizadalar ve kıvır şekliyle boynumdalar çok uzun sayılmaz anca ıslakken işte omzuma geliyor kıvırcığın hazin hikayesi uzatsan uzatmaz kısaltsan hemen kısacık olur ama :D ben avon satışı yaptığımdan genelde memnun kaldığım ürünlerini kullanıyorum bakım için bu sitede bulunan sinamekili kürü uyguluyorum ayrıca zeytinyağlı bakım kremim var onu uyguluyorum avonun turuncu şişesinde kıvırcık saçlar için olan kremini ve şampuanını kullanıyorum kreminden memnunum ama şampuanı içime sinmedi:S onun öncesi sarımsaklı şampuanımı uyguluyorum genelde saçıma avonun bademli bakım balsamını uygulardım ama çok az genelde kendi doğal kabarıklığıyla geziyorum toparlak yüzlüyüm( yuvarlağın hacimlisi anlayacağınız:D) o yüzden bonus kafamı seviyorum(:

Kıvırcık saçlara öneririm uçlarına sürün
aloeverag.jpg

ben saçım ıslakken önce wellaflex en sert saç köpüğünü sürüyorum(4.basamak) sonra onun üstüne avonun o yeşil renkli saç şekillendiricisini sürüyorum. köpük kabarmayı önlüo bukleleri 3 güne kadar bozulmadan tutuo avonunkide yumuşatıosositososito ama genede düz inik pısırık saçlarım olmasını isterdim yıka çık ne güzel:Saruboceq:

Son düzenleme:
ben de çok ürün okudum ama hepsini denemek bitçemi aşar:)

burda okudum ve 2dir bebe yağı yapıyorum harika yaptı harikaa...

uçlarına sürdüm ıslakken şahane oldu:) tavsiye edilir :)

ya bebe yağı sürdüm ilk defa bugün süper oldular şuanda az nemli ama bukleler şahane az daha kurusun kabarıp kabnarmıcanı analarım heralde

kızlar sabah kalknca saclarım bozulmus ve dalgasını kaybetmıs olur.. ve cok elektrklenır gun ıcınde ..
ben bebe yagını aldım papatya özlü.. banyodan sonra sacım ıslakken uclara suruorum(bunun pek faydası oldunu ınanmıorum ama)
ayrıca sabahları sacıma az mıktarda govdesıne ve uclarına ozellıkle elektrklenen tepe kısmıma kullanıorum gercekten elektrklenmeyı önlüyor deneyın derım bısey kaybetmessınız ve benım saclarım ne yaglı ne kuru..eger sacınız cok yaglıysa bılemem ama ozellıkle kuru saclılar denesın yatıştırıor ve yumuşak yapıor buklelerımı belırginleştırdı ınanın daha az ugrasla buyuk sonuclar elde edıyorsun zaten uzerınde 10 kata kadr nemı hapseder yazıor ) bebe yagını kullanmadan once gliss'in pembe sac spreyını kullanmıstm halada var ondanda memnun kalmıstım
bebe yagını begenmessenız kı hıc sanmıorum begenmıcenızı =)) o zaman duştan sonra vucudunza da kullanablırsınız ınanın denemeye deger..

Son düzenleme:
.benimde saçlarım kıvırcık ve sadece banyodan banyoya tararım...hem kırılmıyor hemde kabarmıyor.pantenin 7/24 ünüde kullanıyorum.

Son düzenleme:
Back