• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarınız için neler kullanıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bende henüz bir çözüm bulabilmiş değilim, bu sebeple saçlarımı hiç sevmiyorum :59: Saçlarım ıslakken köpük uyguluyorum ve fön makinesi ile uzaktan düşük seviyede kurutuyorum. Başlangıçta fena durmuyor, ancak ilerleyen saatlerde elektirkleniyor ve tam anlamıyla keçe gibi duruyor. Ben ise bu durumdan nefret ediyorum. Sert ve elektirikli durması, yıkanmamış havası veriyor sanki. Saçlarımı düzleştirerek kullanmak istiyorum, ancak bu kez de yuvarlak yüzlü olduğum için düz saçı kendime yakıştırmıyorum. Açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bi türlü şekil veremiyorum:59:

Burdaki önerileri dikkate alarak dün pantene mükemmel bukleler satın aldım ve bugün saçlarım ıslakken uyguladım. Süper olmasa da köpükten çok çok daha iyi bir sonuç aldım. Saçlarımı köpük gibi sertleştirmedi ve güzel bukleler oluşturdu. Saçları sertleştiren ürünlerden nefret eden biri olarak bu üründen memnun kaldım:61: Öneren arkadaşlara teşekkür ederim :61:

saclari kivircik olanlar gliss ürünlerini kullansin yumusacik yapıyor kuru saclar icin olanindan alirsaniz daha iyi olur sizin icin hem ozdilekte suan %25 indirimde kacirmayn:68:

Avondan aldığım kuru ve yıpranmış saçlar için olan bademli bakım kremini kullanıyorum.Duştan çıktıktan sonra saçlarımı kuruluyorum havluyla.Sonra kremi sürüyorum.Hem saçlarım yumuşak ve dalgaları belirgin oluyo.Hem de rahat tarıyorum :))

ben pantene mükemmel bukleleri kullanıyorum ama hiç bi faydasını görmedm acıkcası yani sürüyorum kuruduktan sonra tftik tiftk oluyo matlaşıo bukleleri kaybluyo kabarık bişe görünüo.. saçlarım aşırı derece yıpranmış oldugu içn mi bilmem.. yani tam anlamıyla kafam da bi cesetle dolaşıyorum :9:

ben de kıvırcığım ama saçıma şampuan haricinde durulanan saç kremi bile sürmem. kabarmaması, elektriklenmemesi vs.için sürülen ve durulanmayan ürünlerin en kalitelisi bile saçı ağırlaştırıyor. hacimsiz durması da cabası. akıl var mantık var, bir saçın rüzgarda yağmurda bile hiç elektriklenmemesi sabit durması ne derece doğaldır? ayrıca kıvırcık saç kabarık güzel oluyor bence, pırasadan hallice kalıp gibi sarkarsa kıvırcık olmasının neanlamı var:) ben tam tersi özellikle rüzgar essin diye bekliyorum, saçlarımın o asi kendinden geçmiş hallerine bayılıyorum:):69:

ya bende saclarim icin kopuk kullaniyorum ama soyle yapiyorum. dusa girdigimde saclarimi bi guzel tariyorum ve sonra iste yikiyorum dustan cikinca hic taramiyom direk kopuk suruyorum ve kurutuyorum. saclarim kuruyunca hem dogal hemde daha guzel kivircik ortaya cikiyo. yani sacim hic oyle sertde olmuyo.. ama tabi kopuklerin sert olanlarida var onlara dikat etmek gerek...

ARKADAŞLAR BENIM SAÇLARIM ÇOK KATLI VE DALGALI . HEERGÜN BANYO YAPIYORUM. ELİDORUN YENİLENEN UZMAN SERİSİ BELİRGİN BUKLELERİ ALDIM. ŞAMPUANI VE 7 / 24 ŞEKİLLENDİRİCİSİ . HER AKŞAM ÖRMEKTEN BIKTIM . BU ÜRÜN SAÇIMDA İŞE YARARMI ? acil cevap ltfen. :18:

ben bıkere su kuafoerlde saclarımıza sıkıyorlar ya buyuk bı sıse yesıl bısı ondan almıstı arkadasım denedım ıslakken sıktım kolay taranmasını saglıyor ve cok guzel kokuyor ama taramadım kurutmadımda butungun oyle guzeldılerkı bukle bukle olmuslardı masa yapmıs gıbı resmen ellerımden kayıyordu saclarım bayıldım:16: ama kuaforden almak gerekıyor cunku baska yerledekıler çakma .fıyatları 35 bılıyorum pahalı ama harıka bısı bıgun alıcam kuaforden=)

Back