- Konu Sahibi AnnemBirMelek
-
bukleli saçlar için olanını ben de bulamıyorum ama düzleştirici etki de aynı sonuca ulaşmamızı sağlıyor yani bir değişiklik olmuyor onu kullanabilirsin:)benimde yapış şeklim de bu ,,çok güzel oluyor. haklısınız..... ancak, pantene , bukleli saçlar için olanını bitirdim. bir bulabilsem ... yok hiçbir yerde yok....
bukleli saçlar için olanını ben de bulamıyorum ama düzleştirici etki de aynı sonuca ulaşmamızı sağlıyor yani bir değişiklik olmuyor onu kullanabilirsin:)
bir ara ben de bulamamıştım ama şuan kozmetik ürünleri satan yerlerde ve marketlerde var. ben marketlerden alıyorum. Antalyadasın sanırım altınkumda tivak diye bir market var ayrıca tekpa da var bu gibi marketlerde bulabilirsin CADIARZUonuda kullanıyorum. ama oda bitti. ve onuda bulamıyorum.(
bir ara ben de bulamamıştım ama şuan kozmetik ürünleri satan yerlerde ve marketlerde var. ben marketlerden alıyorum. Antalyadasın sanırım altınkumda tivak diye bir market var ayrıca tekpa da var bu gibi marketlerde bulabilirsin CADIARZU
Arkadaşlar loreal expert var yoğun nemlendirici..duştan sonra saçlar nemliiyken sürün ve kurumaya bırakın çok güzel oluyor.yalnız fiyatı 50 tl biraz tuzlu ama bana 5 ay gitti saçlarımda uzundur yani.
bende jöleden başka hiçbir şeyde buklelerimi düzgün koruyamadım gün boyu hem karıştılar elektriklendiler canım ya aslında jöleden dolayı saçlarımın sürekli sert olmasından hiç memnun değilim ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
üniveristede okurken bir arkadaşım saçındaki elektriklenmeyi önlemek için hani bebek yağları var bebeklerin vücuduna masaj yapılan yağlar çok az bir miktarda ondan sürerdi ve saçları hem yumuşak hemde elektriksiz olurdu bukleleri çok güzel ortaya çıkardı ama ben cesaret edip kullanamıyorum açıkcası deneyen varmı kızlar bu yağlardan?
merhaba anlaşılan kimsenin tıgı den ve catwalk bukleli saçlar için şekiilendiricisinden haberi yok lütfen deneyin. kuaförlerde ve niternet üzerinden satın alabilirsiniz.
merhaba anlaşılan kimsenin tıgı den ve catwalk bukleli saçlar için şekiilendiricisinden haberi yok lütfen deneyin. kuaförlerde ve niternet üzerinden satın alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?