Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarınız için neler kullanıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benimde saçlarım dalgalı yıllarca hep fön çektim,jöle sürdüm ama fön saçlarımı yıpratıı
jöle de saçları döküyor.bende sizler gibi çok şey denedim bi sürü şampuan,pantene,elidor düzleştiricisini vs..

En sonunda Avonun bi ürününü denedim çok memnun kaldım.
Saçlarımı yıkadıktan sonra,nemli ya da ıslakken elime küçük bir damla sıkıyorum
ve saçlarıma sürüyorum kendi halinde kurumaya bırakıyorum.
Kuduğu zaman ne kabarıyor ne de sert oluyor.
Saçlarım yumuşacık ve parlak duruyor.kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

bana iyi gelmedi avon.bebe yağı dediniz ya ben kerastese in yağa benzer bişeyini aldım kıvırcık saçları mükemmel şekillendiriyor pırıl pırıl kokusu da güzel fakat kıvırcıkları biraz açıyor benimdalgalı zaten hende az dalgalı dahada açınca sevmedim ben. kardeşimin dalgası daha fazla ona verdim kurtuldu jöleden vigodan

bende bunun turuncusu olanı vardı arkadasımın annesi satıyordu kıvırcık saçları şekillendirici diye aldım ama yumulattı sadece bişey anlamadım ben sonra annem onu benım şampuanıma katmış her yer saç kremi doldu çok karışmış hepsi diye bi işe yaramadı walla :a015:

elidorun turuncusu iyiydi sonra yok oldu. onu sürüncede sürekli yıkamak gerekiyor. jöle de sert oluyor. keşke kabarmayan saçlarım olsaydı.

elidorun turuncusu iyiydi sonra yok oldu. onu sürüncede sürekli yıkamak gerekiyor. jöle de sert oluyor. keşke kabarmayan saçlarım olsaydı.

2 aydır onu kullanıyorum ben işe yarıyo onla yıkadıktan snra fön çekince dahada güzel işe yarıyoo ama çabuk yağlandırıyoo sende öyle bi etki yaptımı ?

elidor saç bakım onarım dimi senin dediğinde turuncu olan ? sengözlerimebaksanab

Ben bu saçlara o kadar çok değişik marka kullandım ki..

En başlarda elidorun turuncu 7/24 kremini kullanıyordum, saçlarımı aşırı derecede yağlandırıyordu,

Sonra pantene mükemmel bukleleri kullanmaya başladım, fena değil, geçenlerde de kullanıyodum.

Loreal'in köpüklerini çok kullandım, bi ara indirimdeydi yarı fiyatına satılıyolardı 5-6 tane almıştım. Beğendiğim bir üründü saçımı yumuşak yapıyordu ve hiç kabartmıyordu. sırnaşık şey

Down Under Natural's Fruit Kicks Saç Köpüğünü kullandım. Nar ve greyfurt aromalıydı çok güzel kokuyodu bana göre ki ben tropik kokuları çok severim. O da yumuşak yapıyor ama bir süre sonra kullanmamaya başladım saçlarımda kalıntı bırakıyordu.

Nivea'nın saç köpüklerini kullandım, onlardan memnun kalmadım..

Loreal Studio Fx Güçlü Sabitleme Saç Jölesi kullandım, köpük veya krem olmadığında saç için iyi bir jöle..

En sonlarda Elidor Hareketli Bukleleri (7/24)kullandım, çok fazla yağlamıştı ve küçücük şişesi vardı 5 kullanımda bitiyodu, saçım uzun fazla kullanmam gerekiyor..

Bugün Elidor Hareketli Bukleler serisinin köpüğünü kullanmaya başladım, bundan gerçekten çok çok memnunum bence bir harika.. kaydirigubbakcemile5

aynen aynen aynen
ama ben bugün onu almadım salak gibi aldım aldım bıraktım ev kozmetik çöplüğü

Arkadaşlar loreal expert var yoğun nemlendirici..duştan sonra saçlar nemliiyken sürün ve kurumaya bırakın çok güzel oluyor.yalnız fiyatı 50 tl biraz tuzlu ama bana 5 ay gitti saçlarımda uzundur yani.

ben de bu ürünü kullanıyorum. ama çoğu zaman bulamıyorum. bu durumlarda jöle kullanıyorum. haftasonu metroda buldum. büyük boy.

kizlar kimseye vermedigim sirrimi sizlerle paylasiyim benimde saclarim kivircik ama goren buyulenir saclarimin kivircikligiyla simdi kizlar basliyimsaclarimi banyodan banyoya tararim onuda sacimi kremleyince banyodan sonra saclarimi havluyla kurularim ama taramam sonra panthnenin bukleli (kivircik)saclar olanini elime iki uc sefer alip saclarima surerim ama diplerine cok degil sonra saclarimi asagiya sarkitip elimle saclarimi avucuma alip sikarim 1, 2 dakika sonra kurumaya birakirimsonra sanki kuaforden cikmis gibi olurarda birde eger elektriklenirse eliniz islayip saclariniza surun saclarim deneyin hic bisey kaybetmezsiniz (bazen uc gun banyo etmedigim olur saclarimin bukleleri hala belirgin olur ) unutmayin saclarinizin elektiriklenmesini ve kirilmasinii istemiyorsaniz saclarinizi taramayin ciddiyim bazen kivircik sacdan sikilip saclarimi duzluyorum herkez diyor naptin guzelim kivircik saclarina gercektensimdi bu satirlari yazarkende saclarim kivir kivir

katılıorum ben de tamamiyle bu yöntemi uyguluorum tavsiye ederim :)

benimde saçlarım kıvırcık bende banyodayken tarıyorum sadece, banyodan çıktıktan sonra asla taramam çünkü şeklini bozuyor ve çok elektriklenmesine sebep oluyor .Eğer geç saatse dırek havluyla cok yıpratmadan bırkac kez kuruluyorum ve yatıyorum sabah cok guzel buklelerle kalkıyorum dışarı cıkarkende biraz loreal ın curl power köpüğünden kullanıyorum sertleştirmeden gayet hoş bukleler olmuş oluyor.
Kurutmak istersemde nemli saça biraz köpük sürüp vigo yardımıyla kurutuyorum .

canım arkadaşım..benimde saçlarım kıvırcık..ben bişey kullanmıyorum maddi durumum pek elverişli değil...sadece clear şampuan kullanıyorum.....

taftın köpüğünü aldım normal saçlar içinnnn olanı onu deniycem bakalımmmm saçlaırm dalgalı yla kıvırcık arası bişey gerçi ama bılmıyormmmm :S

Kızlar merhaba, bende sizdenim kıvırcık, uzun ve dalgalı saçlarım var...
Hergün yıkayamıyorum saçlarımı 3 günde falan yıkarım genelde...
Panten şampuan ve kremini kullanıyorum, sonrasındada hobby jöle...
Mecburen sabahları azcık ıslatıp tekrar sürüyorum jöle, sizde benim gibimi yapıyosunuz yoksa hergün saçlarınızı yıkayıp işlemi tekrarlıyomusunuz?
3. günde bukleler biraz kötü olmaya başlıyo artık, sizdede ölemi?

benimde yapış şeklim de bu ,,çok güzel oluyor. haklısınız..... ancak, pantene , bukleli saçlar için olanını bitirdim. bir bulabilsem ... yok hiçbir yerde yok....

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde yapış şeklim de,çok güzel oluyor. haklısınız..... ancak, pantene , bukleli saçlar için olanını bitirdim. bir bulabilsem ... yok hiçbir yerde yok....

evet ya ben de hiçbir yerde bulamıyorum, yok. elidor un yeni ürününü de denedim berbat olduğunu düşünüyorum. ayrıca ben de saçımı aynı şekilde yapıyorum bazen çok güzel oluyor bazen de berbat görünüyor. tamamen saçımın insafına kalmış yanikaydirigubbakcemile3

benim kullanmadığım ürün kalmamıştı. saçlarımı taramak bir ömür alıyordu yıkanmadan zaten taranmıyor normalde ama öylede olsa bir saat uğraşırdım. 6 aydır avon ürünlerini kullanıyorum çok memnunum. duştan çıkınca saç kırık önleyici serum var onu sürüyorum sonrasında durulanmayan saç kremini kullanıyorum çok güzel taranıyor. kıvırcıklığı sabit kalsın istersem sıvı jöleden biraz sürüyorum. ertesi gün sabah kaktığımda durulanmayan kremle saçımı elimle şekil veriyorum o kadar. denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…