- Konu Sahibi AnnemBirMelek
-
Benimde saçlarım dalgalı yıllarca hep fön çektim,jöle sürdüm ama fön saçlarımı yıpratıı
jöle de saçları döküyor.bende sizler gibi çok şey denedim bi sürü şampuan,pantene,elidor düzleştiricisini vs..
En sonunda Avonun bi ürününü denedim çok memnun kaldım.
Saçlarımı yıkadıktan sonra,nemli ya da ıslakken elime küçük bir damla sıkıyorum
ve saçlarıma sürüyorum kendi halinde kurumaya bırakıyorum.
Kuduğu zaman ne kabarıyor ne de sert oluyor.
Saçlarım yumuşacık ve parlak duruyor.kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
elidorun turuncusu iyiydi sonra yok oldu. onu sürüncede sürekli yıkamak gerekiyor. jöle de sert oluyor. keşke kabarmayan saçlarım olsaydı.
aynen aynen aynenBen bu saçlara o kadar çok değişik marka kullandım ki..
En başlarda elidorun turuncu 7/24 kremini kullanıyordum, saçlarımı aşırı derecede yağlandırıyordu,
Sonra pantene mükemmel bukleleri kullanmaya başladım, fena değil, geçenlerde de kullanıyodum.
Loreal'in köpüklerini çok kullandım, bi ara indirimdeydi yarı fiyatına satılıyolardı 5-6 tane almıştım. Beğendiğim bir üründü saçımı yumuşak yapıyordu ve hiç kabartmıyordu. sırnaşık şey
Down Under Natural's Fruit Kicks Saç Köpüğünü kullandım. Nar ve greyfurt aromalıydı çok güzel kokuyodu bana göre ki ben tropik kokuları çok severim. O da yumuşak yapıyor ama bir süre sonra kullanmamaya başladım saçlarımda kalıntı bırakıyordu.
Nivea'nın saç köpüklerini kullandım, onlardan memnun kalmadım..
Loreal Studio Fx Güçlü Sabitleme Saç Jölesi kullandım, köpük veya krem olmadığında saç için iyi bir jöle..
En sonlarda Elidor Hareketli Bukleleri (7/24)kullandım, çok fazla yağlamıştı ve küçücük şişesi vardı 5 kullanımda bitiyodu, saçım uzun fazla kullanmam gerekiyor..
Bugün Elidor Hareketli Bukleler serisinin köpüğünü kullanmaya başladım, bundan gerçekten çok çok memnunum bence bir harika.. kaydirigubbakcemile5
ben pantane in kıvırcık saçlar için olan şekillendiricisini kullanıyorum. saçlarım doğal su dalgası... birde düzleştireni var. her ikisini de kullanıyorum.. daha kıvırcık istersem kıvırcık olanı , daha iri dalga istersem, düzleştireni...
yalnız 2 haftadır bu markanın şekillendiricilerini bulamıyorum. çok üzgünüm. elimdekiler bitmek üzere. onlar benim vazgeçemediklerimdendi.... tekrar bulabilirim umarım...
katılıorum ben de tamamiyle bu yöntemi uyguluorum tavsiye ederim :)kizlar kimseye vermedigim sirrimi sizlerle paylasiyim benimde saclarim kivircik ama goren buyulenir saclarimin kivircikligiyla simdi kizlar basliyimsaclarimi banyodan banyoya tararim onuda sacimi kremleyince banyodan sonra saclarimi havluyla kurularim ama taramam sonra panthnenin bukleli (kivircik)saclar olanini elime iki uc sefer alip saclarima surerim ama diplerine cok degil sonra saclarimi asagiya sarkitip elimle saclarimi avucuma alip sikarim 1, 2 dakika sonra kurumaya birakirimsonra sanki kuaforden cikmis gibi olurarda birde eger elektriklenirse eliniz islayip saclariniza surun saclarim deneyin hic bisey kaybetmezsiniz (bazen uc gun banyo etmedigim olur saclarimin bukleleri hala belirgin olur ) unutmayin saclarinizin elektiriklenmesini ve kirilmasinii istemiyorsaniz saclarinizi taramayin ciddiyim bazen kivircik sacdan sikilip saclarimi duzluyorum herkez diyor naptin guzelim kivircik saclarina gercektensimdi bu satirlari yazarkende saclarim kivir kivir
kizlar kimseye vermedigim sirrimi sizlerle paylasiyim benimde saclarim kivircik ama goren buyulenir saclarimin kivircikligiyla simdi kizlar basliyimsaclarimi banyodan banyoya tararim onuda sacimi kremleyince banyodan sonra saclarimi havluyla kurularim ama taramam sonra panthnenin bukleli (kivircik)saclar olanini elime iki uc sefer alip saclarima surerim ama diplerine cok degil sonra saclarimi asagiya sarkitip elimle saclarimi avucuma alip sikarim 1, 2 dakika sonra kurumaya birakirimsonra sanki kuaforden cikmis gibi olurarda birde eger elektriklenirse eliniz islayip saclariniza surun saclarim deneyin hic bisey kaybetmezsiniz (bazen uc gun banyo etmedigim olur saclarimin bukleleri hala belirgin olur ) unutmayin saclarinizin elektiriklenmesini ve kirilmasinii istemiyorsaniz saclarinizi taramayin ciddiyim bazen kivircik sacdan sikilip saclarimi duzluyorum herkez diyor naptin guzelim kivircik saclarina gercektensimdi bu satirlari yazarkende saclarim kivir kivir
benimde yapış şeklim de,çok güzel oluyor. haklısınız..... ancak, pantene , bukleli saçlar için olanını bitirdim. bir bulabilsem ... yok hiçbir yerde yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?