kızlar kıvırcık saclarım var ve fon cekıyorum sac maşasıyla ama bır saat sonra falan hemen seklı bozulmaya baslıyo dalga dalga oluyor.kabarıyor falan ne yapabılırım acaba:26:
Kivircik saca ne kadar fon cekseniz de kuafordeki gibi olmuyor.
Ben yikadiktan sonra sekillendirici suruyorum. Kuruduktan sonra tamamina degil de boyle esit bir miktarda olmak sartiyla tutam tutam alip masa yapiyorum. Hem dogal duruyor, hem cok havali gorunuyor, hem herkes cok begeniyor :)
kızlar kıvırcık saclarım var ve fon cekıyorum sac maşasıyla ama bır saat sonra falan hemen seklı bozulmaya baslıyo dalga dalga oluyor.kabarıyor falan ne yapabılırım acaba:26:
biraz alakasız olacak ama uyarmak istedim... eğer kıvırcık saçlarını seviyorsan maşa yapmayı bırakmalısın çünkü bi süre sonra saçın kıvırcıklığını bozuyor
Benim saclarimda kivircik-dalgali ve cok kabarik, kalin telli kendim asla fön cekemem. 2 kuaför birden fön cekiyorlar sacima
fazla yaptirmiyorum ama yipratmiyorum sacimi hem dalgalarima millet cok gipta ediyor :))
Keratin bakimini yap derim, yapan arkadaslar cok memnun, 'Evde Brezilya fönü/ExoKeratin bakimi gibi bi baslik var burdan bakabilir saclarini kurtarabilirsin..
bende yapmayi düsünüyorum sahsen cünki benim saclarimda mahvoldu... kıvırcık saçlar için birebir.. üstelik çokda hesaplı