Doğuma Hazırlık Kıvanç mı ? Kuzey mi ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lotus0607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
44
1
86
Antalya
:49: Arkadaşlar merhaba :72:

Erkek bebişimize isim arıyoruz :emir_bebek:, en nihayetinde iki seçeneğe düşürdük. Kıvanç ve Kuzey .

Yorumlarınızı bekliyorum :))

Kıvanç : 1. Sevinç, memnuniyet. 2. Övünen, güvenen, iftihar eden. :nazar:

Kuzey : Yön ismi :nazar:

:49: Arkadaşlar merhaba :72:

Erkek bebişimize isim arıyoruz :emir_bebek:, en nihayetinde iki seçeneğe düşürdük. Kıvanç ve Kuzey .

Yorumlarınızı bekliyorum :))

Kıvanç : 1. Sevinç, memnuniyet. 2. Övünen, güvenen, iftihar eden. :nazar:

Kuzey : Yön ismi :nazar:

bence kuzey :16::16::16::16::16: hoşuma gidiyor..gerçi bu dönem bebekler de var baya bu isim...

ne güzel 2 ye düşürmüşsünüz darısı başımıza...:29:

Ben de Kuzey diyorum. Ben de oğluma kuzey ismini düşünmüştüm ama halamın kızı koydu oğluna ben de Poyraz koyucam..:1:

kuzey güzel fakat her çocuktan birinde mutlaka var ve her yıl mutlaka bir isim revaçta olur bu senede kuzey bence kıvanç daha güzel anlamı bakımından ifade bakımından kıvanç diyorum:34:

teşekkür ederim... kamu oyu yoklaması yapalım dedik.. eşit şuanda :emir_bebek:
cevaplarınızı bekliyorum.... hayırlısı bakalım

Kesinlikle Kıvanç olsun Kuzey şuan her baktığınız yerde var yeterince

Bence kesinlikle Kivanc. Bende bu ismi koymak isterim ilerde. Cok anlamli bir isim. Ogluma: "Oglum seninle kivanc duyuyorum, iyiki dogmussun, iyiki benim oglumsun, seni cok seviyorum. Annesinin ve babasinin kivanci", diyebilmek bile yeter bence. :nazar:

bana çok özenti geliyo sık koyulan isimler koyulduğunda

biraz daha düşünüp size uygun daha orjinal bi isim bulabilirsiniz

ama ille bunlar olsun diyosan kıvanç daha güzel tabiki hem anlam hem söyleniş olarak

Bence kesinlikle Kivanc. Bende bu ismi koymak isterim ilerde. Cok anlamli bir isim. Ogluma: "Oglum seninle kivanc duyuyorum, iyiki dogmussun, iyiki benim oglumsun, seni cok seviyorum. Annesinin ve babasinin kivanci", diyebilmek bile yeter bence. :nazar:

Duygularıma tercüman olmuşsunuz teşekkür ederim :)

Hey Allaam yareppim ya.
bir güney bir de cemre doğurursunuz sonra tam olur.ama ali doğrumayın bak,erken gitti yazık kaderi benzemesin

çok basit bir yorum olmuş... "ali doğrumayın bak,erken gitti yazık kaderi benzemesin" özellikle bu kısmı.. umarım sizde bebek beklerken biri size böyle bir yorum yapmaz...

bu isimler ünlülerde var diye neden dizi ile özleştiriliyor anlam veremiyorum.
gerçek ile dizileri ayırt etmenizi tavsiye ederim. bu yorum dizilerle çok ilgili olduğunuzu gösteriyor :)
dizide veya ünlülerde kullanılıyor diye de vazgeçecek değilim ve onların isimlerine de özendiğim anlamına gelmez ki benim dizi izleyecek bile vaktim yok inanın...

çok basit bir yorum olmuş... "ali doğrumayın bak,erken gitti yazık kaderi benzemesin" özellikle bu kısmı.. umarım sizde bebek beklerken biri size böyle bir yorum yapmaz...

bu isimler ünlülerde var diye neden dizi ile özleştiriliyor anlam veremiyorum.
gerçek ile dizileri ayırt etmenizi tavsiye ederim. bu yorum dizilerle çok ilgili olduğunuzu gösteriyor :)
dizide veya ünlülerde kullanılıyor diye de vazgeçecek değilim ve onların isimlerine de özendiğim anlamına gelmez ki benim dizi izleyecek bile vaktim yok inanın...

Umutcan; bu nasıl bir yorumdur insanın içi sızlıyor, ne kadar düşüncesizce..Duygularınızı başka şekilde insanları kırmadan yazıya dökerseniz çok iyi olur. Bu yoruma karşılık sanamı soracağım gibi bir yanıt gelmezse de çok şaşırırım çünkü tarz belli..
Konu sahibi; takmayın bunları herkesin düşüncesi kendine ona bakarsan eskilerde de herkesin adı Ahmet, mehmet, mustafa..Önceden de bunları koyunca banel derlerdi. Ne hoşunuza giderse onu koyun..

Kuzey :34: Çocuğunuz konuşmaya başladığında ve adını söyleyebildiğinde "adım kucey"diyecek ve ona ayrı bir sempatiklik katacaktır :1: İsim olarakta Kuzey tercihimdir :42:

Back
X