- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi murphymercy
-
O sevilmez mi ya.O gülüşü yok mu o gülüşü...
Açıkçası Daryl bile onun yanında sönük kalıyor
Şimdi fuardan geldimfiyatlar uygundu evet
İnternetten alın derim. bir sürü site var.İsimlerni vermeyeyim şimdi.Kampanyalar oluyor, belirli zamanlarda bazı yayınevleri indirime giriyor.Takas yapmayacaksanız bu şekilde temin edebilirsiniz.Hak verdim size ben de kimseye kitaplarımı vermiyorum.Geri getirmiyorlar zaten
Bir tek @Clar- - 'a veririm
Okuyan insanları seviyorum
Kitap almak istiyorsanız mutlaka kitap hakkında sürekli indirimler yapan, piyasa fiyatına göre ciddi anlamda indirimli satan ve her seferinde 10-20 sipariş verdiğim bir site var, özelden paylaşabilirim. Yani, kitap gerçekten çok maliyetli bir şey şu dönemde ve bu ekonomik durumda bir çok insan için... Böyle raflardan seçerek, koklayarak alma işini arada denk geldikçe yaparsınız. Ben kitap takası sevmem, alır tarihlerim kitapları. Kütüphaneme girer. Ömür boyu kalır, çocuklarıma miras gerisini onlar bilir...
Kitap vermeyi de sevmem, verdiğim hiç geri gelmedi geldiyse de gazi olmuştu... Nazikçe konuyu kapatırım. Ama buna aslaDisipline Girmis BirKadin dahil değil. Kendileri, kitap ortağım çay ortağım ve kaliteli bir dostumdur... :)) kitap seven madonnamı çok seviyorum :)
Kitap almak istiyorsanız mutlaka kitap hakkında sürekli indirimler yapan, piyasa fiyatına göre ciddi anlamda indirimli satan ve her seferinde 10-20 sipariş verdiğim bir site var, özelden paylaşabilirim. Yani, kitap gerçekten çok maliyetli bir şey şu dönemde ve bu ekonomik durumda bir çok insan için... Böyle raflardan seçerek, koklayarak alma işini arada denk geldikçe yaparsınız. Ben kitap takası sevmem, alır tarihlerim kitapları. Kütüphaneme girer. Ömür boyu kalır, çocuklarıma miras gerisini onlar bilir...
Kitap vermeyi de sevmem, verdiğim hiç geri gelmedi geldiyse de gazi olmuştu... Nazikçe konuyu kapatırım. Ama buna aslaDisipline Girmis BirKadin dahil değil. Kendileri, kitap ortağım çay ortağım ve kaliteli bir dostumdur... :)) kitap seven madonnamı çok seviyorum :)
Biz hep kitap yurdundan alıyoruz internetten bi sıkıntı olmadı şimdiye kadarkızlar kitap okumayı çok seviyorum
her akşam oğlumla ilgilnedikten sonra mutlaka okurum uzun saatler
gerekirse uyumam yine okurum
yıllardır böyleyim
ama gerçekten kitaplar çok pahalı çalışıyorum ama bi yere kadar alabiliyorum
3 günde 600 sayfa kitap bitiyor
ve kitap okumadığım akşam eksik hissediyorum
televizyon saçma geliyor öyle ce oturup kalıyorum evde
okumak daha fazla okumak istiyorum
sanki yazılmış bütün kitaplar benim okumam için.. :)
kitap fuarından kardeşime 7 kitap aldırdım
60 tl tuttu ne kadar mutluyum
hemen okumak istiyorum
ama yaşadığım yerde tanesi 20 liradan satılıyor
ne yapabilirim nasıl kitap temin edebilirim
internetten kitap alışverişini öneriyormusunuz
ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
kızlar kitap okumayı çok seviyorum
her akşam oğlumla ilgilnedikten sonra mutlaka okurum uzun saatler
gerekirse uyumam yine okurum
yıllardır böyleyim
ama gerçekten kitaplar çok pahalı çalışıyorum ama bi yere kadar alabiliyorum
3 günde 600 sayfa kitap bitiyor
ve kitap okumadığım akşam eksik hissediyorum
televizyon saçma geliyor öyle ce oturup kalıyorum evde
okumak daha fazla okumak istiyorum
sanki yazılmış bütün kitaplar benim okumam için.. :)
kitap fuarından kardeşime 7 kitap aldırdım
60 tl tuttu ne kadar mutluyum
hemen okumak istiyorum
ama yaşadığım yerde tanesi 20 liradan satılıyor
ne yapabilirim nasıl kitap temin edebilirim
internetten kitap alışverişini öneriyormusunuz
ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
Ben de bu sabah okuduğum kitapları nasıl nereye gönderebilirim diye bakınıyodum.Çok fazla kitap oldu biriktirmek istemiyorum.İsterseniz seve seve gönderirim.
tamam çok tşkr ederimmBen de kütüphanemi sadeleştiriyorum. Hatta bir kaç gün önce bir kaç kitabımı sundum, bir öğretmen hanım talip çıktı. Sana da ara ara göndermeye çalışırım istersen. Düşünürsen özel mesajla iletişime geç benimle
yaa gerçekten mi ama bi karşılık olmadan kabul edememki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?