kitapsızlık

Sizinle ayni duygulari yasiyorum suan benim alacak okadar imkanım yok kara kara düşünüyorum keske halka acik bi kutuphane olsaydi okuyup okuyup verirdik sanki ben acmisim konuyu hislerime tercuman oldunuz demekki benim gibi okumak isteyipte kitap sıkıntısı ceken biri daha var

Eşimde bende severiz kitap okumayı. Belli bir zamana kadar bizde heves ettik, çok güzel bir kitaplık kurduk ama çok sık taşındığımız için, en zoru da kitapları taşımak olduğu için önce oturduk konuştuk ve bir karar aldık. Bir kütüphaneye bıraktık ilgilendikleri kitapları. Diğerlerini de arkadaşlarımızı çağırdık seçtiler, kalanı da toplayıp sahaflarda bir kitapçıya götürdük verdik. Ve ondan sonra da aldığımız bütün kitapları okuyup başkalarına verdik. Verirken de lütfen okumak isteyen başkalarına verin bize geri gelmesin dedik. Böylelikle kitapların okumak isteyen daha çok insanı dolaşmasını sağladığımızı düşünüyoruz. Küçük bir kitaplığımız var. Bir tarafında yeni alınan okunacak olanlar. Diğer tarafında okunmuş gidecek olan. Bir bölümü de birimizin okuyup diğerimizi okumak için bekleyen kitaplar.
Ama bazı insanlar için kitapları çok değerlidir. Burada bazı yorumlarda da gördüğüm gibi, çok samimi bir arkadaş, kitap kurdu bir kardeş ve eşimin kuzeni dışında kimseden kitabını ödünç istemem. İmkanım olduğu sürece almaya çalışırım.

Kitap almak istiyorsanız mutlaka kitap hakkında sürekli indirimler yapan, piyasa fiyatına göre ciddi anlamda indirimli satan ve her seferinde 10-20 sipariş verdiğim bir site var, özelden paylaşabilirim. Yani, kitap gerçekten çok maliyetli bir şey şu dönemde ve bu ekonomik durumda bir çok insan için... Böyle raflardan seçerek, koklayarak alma işini arada denk geldikçe yaparsınız. Ben kitap takası sevmem, alır tarihlerim kitapları. Kütüphaneme girer. Ömür boyu kalır, çocuklarıma miras gerisini onlar bilir...

Kitap vermeyi de sevmem, verdiğim hiç geri gelmedi geldiyse de gazi olmuştu... Nazikçe konuyu kapatırım. Ama buna asla @Kurk Mantosuz Madonna dahil değil. Kendileri, kitap ortağım çay ortağım ve kaliteli bir dostumdur... :)) kitap seven madonnamı çok seviyorum :)

Yazıldı mı bilmiyorum ama idefix ve kitap kurdu uygun oluyo biraz daha. Ayrıca d&r online alışverişte de bazen kampanyalar oluyo takip edebilirsiniz.

Internetten alisveris tabiki daha uygun lütfen dene. Kampanyalar da oluyor.
Kitapyurdu okuoku babil.com bircok site var.
Bu arada sevindim bu başlıga:)
Guzel bir haber, birisi daha var okuyan

kızlar okurken bazılarınız güldürdü beni. hem kitapsızlıktan şikayet ediyor, hemde kitaplarımızı paylaşamıyoruz
herkes bizim gibi olursa kitap paylaşımımız sıfıra düşecek
bul parayı al kitabı olacak :)
ama yok başkasına verme düşüncesi bile karnımı ağrıtıyor benim
ilk göz ağrım ilk ben okumuşum bende kalmalı gibi hissediyorum hepsini :)
o yüzden takas veya satıp yenisini alma gibi bi durum söz konusu olamaz
kitaplarını paylaşanlarıda ayrıyeten tebrik ediyorum
gerçekten yürek isteyen bir iş
ben olsam içim içimi yerdi

ca

canım bana yazarmısın bu siteyi

İkinci el kitap satan bir yer bulun bari öyle bir yerde mi yok
Zamanında küçük şehirde yaşarken ikinci el kitap satan kitapçı vardı yani 10 tl 5 tl filandı

Biz hep kitap yurdundan alıyoruz internetten bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar

Ben de bu sabah okuduğum kitapları nasıl nereye gönderebilirim diye bakınıyodum.Çok fazla kitap oldu biriktirmek istemiyorum.İsterseniz seve seve gönderirim.

Ben de kütüphanemi sadeleştiriyorum. Hatta bir kaç gün önce bir kaç kitabımı sundum, bir öğretmen hanım talip çıktı. Sana da ara ara göndermeye çalışırım istersen. Düşünürsen özel mesajla iletişime geç benimle

Son satırlara bayıldım. Okurken gülümsedim:) Ne güzel istekler bunlar. Bende çocuklarıma bir sürü kitap miras bırakmak isterim mesela. Idefix.com da piyasaya göre daha uygun kitaplar oraya bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…