Kitaplarımın üzerinde buldum nedir sizce

asdasdasaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
5
1
20
Merhaba arkadaşlar evde kitaplığımda kitaplarımın üzerinde bunlardan buldum böcek değil ezdim tohum gibi bir şey kitapların üzerine bişey dökülecek gibi de değil çünkü üzeri minik bir boşluk kadar açık açıkcası birinin attığını düşünüyorum sizce nedir? Çok sık kullandığım bir yer değildi orası ayrıca.
13DECB38-3D2A-4CC3-B2C4-4745C153071B.jpeg

Merhaba arkadaşlar evde kitaplığımda kitaplarımın üzerinde bunlardan buldum böcek değil ezdim tohum gibi bir şey kitapların üzerine bişey dökülecek gibi de değil çünkü üzeri minik bir boşluk kadar açık açıkcası birinin attığını düşünüyorum sizce nedir? Çok sık kullandığım bir yer değildi orası ayrıca.Eki Görüntüle 3231694
Bence bu bir böcek kitaplarınız çok dar alanda belli zamanlarda tersine diziyor musunuz havalandırıyor musunuz ?

Merhaba arkadaşlar evde kitaplığımda kitaplarımın üzerinde bunlardan buldum böcek değil ezdim tohum gibi bir şey kitapların üzerine bişey dökülecek gibi de değil çünkü üzeri minik bir boşluk kadar açık açıkcası birinin attığını düşünüyorum sizce nedir? Çok sık kullandığım bir yer değildi orası ayrıca.Eki Görüntüle 3231694
Karpuz çekirdeğine benzeten tek ben miyim? 😅

Filizlenmeye çalışan karpuz çekirdeğine benziyo. Ay hiç aklıma buralarda sorgulamak gelmez pislik der atar geçerim 😂

Pıtırak ne ola ki, ilk kez duydum

Küçükken köyde bizim çorabımıza kazağımıza ve koyunların yününe filan yapışırdı. Bu şekilde bitki tohumlarını yayar çünkü bi süre sonra o pıtırak kaşındırıp huzursuz eder.
Bu da böyle bi' anımdır.. :KK53:

X