Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o halde sizden ricam lütfen konuya ilk attığım mesaja ve sonraki mesajlarıma bakmanız.ayrıca hiç bir elti görümce kaynana kavgasında^ tek^ bir mesajımı dahi bulamassınız!!!!!!bence de güzel bir baslik olmus, elestirmek yerine hiç yorum yazmayabilirdiniz, siz elti, görümce, kaynana konularini okumaya devm edin
Çok naziksiniz teşekkür ederim Kristin Hannah kitaplarını okumak istiyorum ateşböceği yolunu okumuştum çok beğendim diğer kitaplarını da okuyacağım inşallahKimin kitabı merak ettim. Elimde varsa kargo ücreti karşılığı gönderebilirim :)) Kitapyurdu.com dan alıyorum ben kitaplarımı 2010dan beri kullanıyorum o siteyi :)
Kış Bahçesini öneriyorum.Çok naziksiniz teşekkür ederim Kristin Hannah kitaplarını okumak istiyorum ateşböceği yolunu okumuştum çok beğendim diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah
3 kitabını okudum ben de. Çevirmenin ustalığına da hayran kaldım.Çok naziksiniz teşekkür ederim Kristin Hannah kitaplarını okumak istiyorum ateşböceği yolunu okumuştum çok beğendim diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah
Kristin hannah kitaplarinin hepsini okudum.hepsi cok guzel ama artik seriye takti kadin ayda iki kitabi cikiyo.ben biraktim ipin ucunu.Çok naziksiniz teşekkür ederim Kristin Hannah kitaplarını okumak istiyorum ateşböceği yolunu okumuştum çok beğendim diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah
aradigniz kitabi bulabilir misiniz bilmiyorum ama sahaf ariyorsaniz (en azindan gezmeyi seviyorsaniz) zafer carsi, olgunlar, sakarya inkilap sok. ve tunalida adini hatirlayamadigim carsi en bilindik yerler...Böyle bir konunun ilgi çekmesi beni çok mutlu etti
Ankara'da yaşıyorum sahaf nerde vardır hiç bilmiyorum
Aslında ikiz bebeklerim var ve aylardır okuyamıyorum ama çok özledim kitap okumayı iş yerinde öğle arası bile okumaya razıyım ben çok rahatlatır
Bu arada biraz sıkışık olunca alamamak içime dert olmuştu
Ukitap sitesini inceledim biraz makul görünüyor aslında
kusura bakmayın yazmadan duramadım mahalle kavgası demişsiniz maşallah herkese bir cvbınz var arkadaş içinden geldiği gibi yazmış hiç kimsede sizin dışınızda böyle bir tepki vermemiş..okudum okudukçada nasıl bir anlayştr dedm kendim kendime..nese buyrun bana da cvp vereblrsnz ama ben br daha cvp vermem sadece yzmak istedm..mahalle kavgası nedir blmem..ama sanrm sizin yaptğnızn sokakta olanı :)o halde sizden ricam lütfen konuya ilk attığım mesaja ve sonraki mesajlarıma bakmanız.ayrıca hiç bir elti görümce kaynana kavgasında^ tek^ bir mesajımı dahi bulamassınız!!!!!!
ve lütfen bu mahalle kavganız da sona ersin zira çok işim var
sizde kusura bakmayın ama toprağı eşelemekten vazgeçin üzerinize vazife olmayan şeylerden polemik yaratma hobinizi lütfen başka bir üyeyle tatmin edinizkusura bakmayın yazmadan duramadım mahalle kavgası demişsiniz maşallah herkese bir cvbınz var arkadaş içinden geldiği gibi yazmış hiç kimsede sizin dışınızda böyle bir tepki vermemiş..okudum okudukçada nasıl bir anlayştr dedm kendim kendime..nese buyrun bana da cvp vereblrsnz ama ben br daha cvp vermem sadece yzmak istedm..mahalle kavgası nedir blmem..ama sanrm sizin yaptğnızn sokakta olanı :)
kitapları kiralayabilirsiniz..
bulundugunuz şehirde var mı bilmiyorum ama bulundugum şehirde ayda 60 liraya sınırsız kitap kirayalan yerler var mesela çok avantajlı oluyor
Kız ayda 60 liraya zaten ortalama 6 kitap alınır ki 6 kitap da 1 ay için yeter diye düşünüyorum.
Arkadaşı bilmem ama ben nedense okuduğum kitapların bende kalmasını istiyorum.
Mesela kütüphaneden alıp okuyup geri vermek bana cazip gelmiyor.
Zaafım var sanırım :)
canım ben sana takıp ettıgım ındırımlerı yazayım:)10 tl ye kitabı nerden buluyorsun
10 tl ye kitabı nerden buluyorsun