• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap...

bende kitap yurdunu kullanıyorum.. 20 TL üstü kargo bedava..
fiyatlar da bazı kitaplarda yarı yarıya nerdeyse...

bence de güzel bir baslik olmus, elestirmek yerine hiç yorum yazmayabilirdiniz, siz elti, görümce, kaynana konularini okumaya devm edin
o halde sizden ricam lütfen konuya ilk attığım mesaja ve sonraki mesajlarıma bakmanız.ayrıca hiç bir elti görümce kaynana kavgasında^ tek^ bir mesajımı dahi bulamassınız!!!!!!
ve lütfen bu mahalle kavganız da sona ersin zira çok işim var ;)

Böyle bir konunun ilgi çekmesi beni çok mutlu etti

Ankara'da yaşıyorum sahaf nerde vardır hiç bilmiyorum

Aslında ikiz bebeklerim var ve aylardır okuyamıyorum ama çok özledim kitap okumayı iş yerinde öğle arası bile okumaya razıyım ben çok rahatlatır

Bu arada biraz sıkışık olunca alamamak içime dert olmuştu

Ukitap sitesini inceledim biraz makul görünüyor aslında

Kimin kitabı merak ettim. Elimde varsa kargo ücreti karşılığı gönderebilirim :)) Kitapyurdu.com dan alıyorum ben kitaplarımı 2010dan beri kullanıyorum o siteyi :)
Çok naziksiniz teşekkür ederim Kristin Hannah kitaplarını okumak istiyorum ateşböceği yolunu okumuştum çok beğendim diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah

Geriver com. sitesi senin için uygun olabilir. Tam incelemedim ama hatırladığım kadarıyla yakın semtlerde oturanlar kitaplarını paylaşım içinde okuyorlar.

Çok naziksiniz teşekkür ederim Kristin Hannah kitaplarını okumak istiyorum ateşböceği yolunu okumuştum çok beğendim diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah
3 kitabını okudum ben de. Çevirmenin ustalığına da hayran kaldım.
Kristin Hannah kitapları hemen içine çekip sürüklüyor ama aynı yazarı peş peşe okumaktan
ziyade farklı yazarlarla harmanlamayı seviyorum.
''Ateşböceği yolu - 1'' ile ''Ateşböceğinin Şarkısı - 2'' takım olduğu için peş peşe okunmalı elbette.
Kampanyaları ve ikinci elleri takip ederek, arkadaşlarımla paylaşarak ekonomik okuma olanağı yaratıyorum.
Konu kitap olunca kaptırdım yine kendimi. Size iyi geceler dileyerek kitabıma gömülüyorum.
0kko.gif

Kristin hannah kitaplarinin hepsini okudum.hepsi cok guzel ama artik seriye takti kadin ayda iki kitabi cikiyo.ben biraktim ipin ucunu.
Ama okumadiysan kesinlikle ve kesinlikle kis bahcesini oku once.sonu ozellikle inanilmazdi.agzim acik gozlerim dolu dolu okudum.
Tipim gozumun onune geldide simdi komik olmusum hee.agzim acikk gozlerim dolu:KK57: :KK48:

Böyle bir konunun ilgi çekmesi beni çok mutlu etti

Ankara'da yaşıyorum sahaf nerde vardır hiç bilmiyorum

Aslında ikiz bebeklerim var ve aylardır okuyamıyorum ama çok özledim kitap okumayı iş yerinde öğle arası bile okumaya razıyım ben çok rahatlatır

Bu arada biraz sıkışık olunca alamamak içime dert olmuştu

Ukitap sitesini inceledim biraz makul görünüyor aslında
aradigniz kitabi bulabilir misiniz bilmiyorum ama sahaf ariyorsaniz (en azindan gezmeyi seviyorsaniz) zafer carsi, olgunlar, sakarya inkilap sok. ve tunalida adini hatirlayamadigim carsi en bilindik yerler...

o halde sizden ricam lütfen konuya ilk attığım mesaja ve sonraki mesajlarıma bakmanız.ayrıca hiç bir elti görümce kaynana kavgasında^ tek^ bir mesajımı dahi bulamassınız!!!!!!
ve lütfen bu mahalle kavganız da sona ersin zira çok işim var :KK66:
kusura bakmayın yazmadan duramadım mahalle kavgası demişsiniz maşallah herkese bir cvbınz var arkadaş içinden geldiği gibi yazmış hiç kimsede sizin dışınızda böyle bir tepki vermemiş..okudum okudukçada nasıl bir anlayştr dedm kendim kendime..nese buyrun bana da cvp vereblrsnz ama ben br daha cvp vermem sadece yzmak istedm..mahalle kavgası nedir blmem..ama sanrm sizin yaptğnızn sokakta olanı :)

kusura bakmayın yazmadan duramadım mahalle kavgası demişsiniz maşallah herkese bir cvbınz var arkadaş içinden geldiği gibi yazmış hiç kimsede sizin dışınızda böyle bir tepki vermemiş..okudum okudukçada nasıl bir anlayştr dedm kendim kendime..nese buyrun bana da cvp vereblrsnz ama ben br daha cvp vermem sadece yzmak istedm..mahalle kavgası nedir blmem..ama sanrm sizin yaptğnızn sokakta olanı :)
sizde kusura bakmayın ama toprağı eşelemekten vazgeçin üzerinize vazife olmayan şeylerden polemik yaratma hobinizi lütfen başka bir üyeyle tatmin ediniz:KK8:

kitapları kiralayabilirsiniz..
bulundugunuz şehirde var mı bilmiyorum ama bulundugum şehirde ayda 60 liraya sınırsız kitap kirayalan yerler var mesela çok avantajlı oluyor :KK34:

Kız ayda 60 liraya zaten ortalama 6 kitap alınır ki 6 kitap da 1 ay için yeter diye düşünüyorum.
Arkadaşı bilmem ama ben nedense okuduğum kitapların bende kalmasını istiyorum.
Mesela kütüphaneden alıp okuyup geri vermek bana cazip gelmiyor.
Zaafım var sanırım :)

Kız ayda 60 liraya zaten ortalama 6 kitap alınır ki 6 kitap da 1 ay için yeter diye düşünüyorum.
Arkadaşı bilmem ama ben nedense okuduğum kitapların bende kalmasını istiyorum.
Mesela kütüphaneden alıp okuyup geri vermek bana cazip gelmiyor.
Zaafım var sanırım :)

10 tl ye kitabı nerden buluyorsun

canım ben sana takıp ettıgım ındırımlerı yazayım:)
kıler marketlerde kıtap satılıyo ve yılın bellı donemlerınde ındırımler oluyo orjınal kitapları 4 liraya bıle alabılıyosun ve erken gıdersen kalan guzel kıtaplar oluyo
can yayınları yılın bellı donemlerınde kıtapların cogunu 5 liradan satıyo bunuda takıp edebılırsın
ben bugun bı outlette sarah jıonun kıtaplarını 10 lıraya gordum
bırde tabıkı sahafları onerırım:)

Yaşadığım şehirde 10 maksimim 12 tl'ye alıyorum ben kitaplarımı.
Mesela şuan kitapyurdu'nda da Arkadya Yayınları indirimde ve kitaplar 10.20 tl.
Keza hepsiburada'da da indirim vardı bitti mi bilmiyorum kitaplar 10 tl'ydi.
Bunları takip ederek gayet ucuz kitap alınıyor.

Ben de D&R ın internet sitesinden alıyorum kitaplarımı. Hem çok güzel indirimler oluyor, hem de kargo ücretsiz oluyor.

Back