Kitap...

Kitap okuyanlar anlamış ve gereken yorumu yapmış

afedersiniz ama bu nasıl bir cevap açın bakın kitap konuma kim okuyor daha net anlarsınız belki iyi günler

Son düzenleme:
afedersiniz ama bu nasıl bir cevap açın bakın kitap konuma kim okuyor daha net anlarsınız belki iyi günler

Sizinki nasıl bir cevaptı...
Son günlerde moda oldu açılan konuları eleştirmek

bu sözüm sadece size değil ama ilgi alanınız değilse yada anlamadıysanız yorum yapmayın

Son düzenleme:
Internetten alırsan daha ucuza alırsın iyi bi e kitap okuyucu al Sosyal paylaşım sitelerinde e kitap gruplarına üye olup indirip indirip okuyabilirsin

Ben kitaplarımı çoğunlukla sahaftan alırım. Bir kitap fiyatına üç tane falan geliyor.

Ihsan oktay anar gibi sevdiğim yazarların yeni çıkan kitaplarının sahaflara gelmesini bekleyemiyorum ama.

Sizinki nasıl bir cevaptı...
Son günlerde moda oldu açılan konuları eleştirmek

bu sözüm sadece size değil ama ilgi alanınız değilse yada anlamadıysanız yorum yapmayın

Benim bu güne kadar hiç bir konuya sırf yazmak için yazdığım görülmemiştir lütfen bunu dikkate alın
Bir diğeri ise yazdığım mesajı sanırım iyi okumadan hışımla cahil iması okumaz iması yaptınız bana teşekkür ettim çekildim kenara.
Ayrıca internette indirimli siteler olduğunu bile söyledim.
İlgi alanım olmasa kitap yazan yere girmezdim.
Ayrıca burası bdv konusu ne yapmayı düşünüyorsunuz kitap fiyatlarından dem vurup fiyatlarımı indireceksiniz?
burda çözüm aramak için konu açılır soru bile sormamışsınız kitaplar çok pahalı alamadım demişsiniz.
Lütfen nerde eleştirdiğimi gösterirmisiniz bana ?

Son düzenleme:
imkan neyse ona göre hareket edilir bana kalırsa. imkan el vermiyorsa açar başka kitaplar okursun, istediğin kitaplar kütüphanelere düşene dek. kitap çıkınca hemen okusan da 6 ay sonra okusan da bir şey kaybetmezsin, arada başka şeyler okuduğun sürece.

Ebook, internetten siparis, sahaf vs bircok oneri gelmis zaten.

Ilaveten, bir kitapevi ile tanisıklik kurarsaniz toptanci deposunda baska yayinlar da bulundurduklarindan (nedenini bilmiyorum) sizin istedigniz kitaplari genelde yuzde 20-25 bazi yerli yayinlari da 40-50ye varan indirimlerle alabilirsiniz..
.ellerinde olmasalar dahi siparis verebiliyorlar.

Ben genelde toplu alim yapiyorum. Hatta yigin halinde dag gibi kitaplari gorunce once şevke geliyorum :) sonra usanip ara veriyorum.

Tabi kitapcilari dolasip orda keyifle bakinirken kitap almanin zevki baska... :)
ayda bir iki kez ona da butce ayirsaniz bile toplu alimlar ile epey kariniz olur.

Kimin kitabı merak ettim. Elimde varsa kargo ücreti karşılığı gönderebilirim :)) Kitapyurdu.com dan alıyorum ben kitaplarımı 2010dan beri kullanıyorum o siteyi :)

Merhaba ukitap diye bi site var ora yi öneririm bende oradan aliyoruz bizde ablamla 2 el ama görseniz kitaplara el değmemiş dersiniz 100 en yakin kitap almisizdir hiçbirinde problem cikmadi bizde okudukça oraya koyup tekrar satiyoruz

Kitap fiyatlarinin yuksekligini dert edip yazmis arkadas ? Bu benim de dert ettigim bi konu, buradaki yorumlardan faydalanacaklar da olacaktir. Dert anlayisiniz sadece "kocamdan dayak yedim, aldatildim" temali ask ve ihtiras dolu konularsa doyurucu gelmemis olabilir. Ha bir de, bakin ne yaziyor bdvye giriste. "Bir derdiniz var, veya belki de sadece yazip rahatlamak istiyorsunuz". Cani yazmak da istemis olabilir yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakin ol şampiyon
umarım el birliği ile fiyatları düşürürsünüzde bizde ucuz kitap okuruz

Son düzenleme:
benım oturdugum yerde kitap fitayları 7 TL ve 3 kitap götürüp verirsen yerine 1 tane kitap alabiliyordun :) Öyle bir yer bulabilirseniz güzel olur.

Ben artik kitap almiyorum.
Tasininca goturmesi cok zor oluyor.
Cogunu okuduguma ragmen verecek kimseyide bulamiyorum.
Cok guzel e-kitap siteleri var indirip okuyorum.

Bende kitap okumaya bayılırımm ama orjinal kitap fiyatları gerçekten çok yüksek bende o yüzden sahaflardan alırım arada bulamadıklarımi da netten şu an istediğim bi seri var ama fiyatı çok pahalı geldi bana nette indirime girer ins

hepsiburada kitapları baya indirimle satıyor ben ordan alırım ama bazı kitaplar var ki kalın fiyatları çok çok 20 tlye düşüyor okumak istiyorsan alacaksın malesef. hepsini pahalı alma madem o kadar okumayı seviyorsun araya uygunları da sıkıştır yoksa seni zorlar bi ara ben baya yatırmıştım kitaplara sonra kendime dur dedim :) her istediğimi okuyorum ama hemen değil yavaş yavaş

Kitapta en iyi fiyat kitapyurdu.com'da oluyor,ben yıllardır oradan alıyorum
Her ay düzenli sipariş verince %5 ilave indirimli oluyor ve de kargo bedava kitaplardan bir tane aldığın zaman hepsinin ki bedavaya geliyor. Ayrıca akşam saat 18:00 'den sonra külkedisi fırsatları var. Yine de tabi önemli bir meblağ tutuyor, kitap fiyatları çok yüksek, nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama Taksim'de yılda bir kez sahaf günleri oluyor, çok uygun kitaplar aldım oradan, Tüyap'taki kitap fuarına da gidiyorum, sağdan soldan takip edip en uygununu almaya çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…