Kitap okuyanlar anlamış ve gereken yorumu yapmış
afedersiniz ama bu nasıl bir cevap açın bakın kitap konuma kim okuyor daha net anlarsınız belki iyi günler
Sizinki nasıl bir cevaptı...
Son günlerde moda oldu açılan konuları eleştirmek
bu sözüm sadece size değil ama ilgi alanınız değilse yada anlamadıysanız yorum yapmayın
Kitap okumayı çok seven ve hızlı okuyan biriyim.
Ama öyle ki kitap fiyatları en az 25 tl ve ben o kitabı en geç 3 günde bitiriyorum
Çok sevdiğim bi yazarın kitabı çıkmış görünce canım sıkıldı bir önce çıkan kitabını bile daha alamamıştım 😔
Benim bu güne kadar hiç bir konuya sırf yazmak için yazdığım görülmemiştir lütfen bunu dikkate alın
Bir diğeri ise yazdığım mesajı sanırım iyi okumadan hışımla cahil iması okumaz iması yaptınız bana teşekkür ettim çekildim kenara.
Ayrıca internette indirimli siteler olduğunu bile söyledim.
İlgi alanım olmasa kitap yazan yere girmezdim.
Ayrıca burası bdv konusu ne yapmayı düşünüyorsunuz kitap fiyatlarından dem vurup fiyatlarımı indireceksiniz?
burda çözüm aramak için konu açılır soru bile sormamışsınız kitaplar çok pahalı alamadım demişsiniz.
Lütfen nerde eleştirdiğimi gösterirmisiniz bana ?
Kitap fiyatlarinin yuksekligini dert edip yazmis arkadas ? Bu benim de dert ettigim bi konu, buradaki yorumlardan faydalanacaklar da olacaktir. Dert anlayisiniz sadece "kocamdan dayak yedim, aldatildim" temali ask ve ihtiras dolu konularsa doyurucu gelmemis olabilir. Ha bir de, bakin ne yaziyor bdvye giriste. "Bir derdiniz var, veya belki de sadece yazip rahatlamak istiyorsunuz". Cani yazmak da istemis olabilir yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım oturdugum yerde kitap fitayları 7 TL ve 3 kitap götürüp verirsen yerine 1 tane kitap alabiliyordun :) Öyle bir yer bulabilirseniz güzel olur.Kitap okumayı çok seven ve hızlı okuyan biriyim.
Ama öyle ki kitap fiyatları en az 25 tl ve ben o kitabı en geç 3 günde bitiriyorum
Çok sevdiğim bi yazarın kitabı çıkmış görünce canım sıkıldı bir önce çıkan kitabını bile daha alamamıştım 😔
bence de güzel bir baslik olmus, elestirmek yerine hiç yorum yazmayabilirdiniz, siz elti, görümce, kaynana konularini okumaya devm edinsakin ol şampiyon
umarım el birliği ile fiyatları düşürürsünüzde bizde ucuz kitap okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?