• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Kitap okumayı çok seven ve hızlı okuyan biriyim.

Ama öyle ki kitap fiyatları en az 25 tl ve ben o kitabı en geç 3 günde bitiriyorum

Çok sevdiğim bi yazarın kitabı çıkmış görünce canım sıkıldı bir önce çıkan kitabını bile daha alamamıştım 😔

Ama öyle ki kitap fiyatları en az 25 tl ve ben o kitabı en geç 3 günde bitiriyorum

Çok sevdiğim bi yazarın kitabı çıkmış görünce canım sıkıldı bir önce çıkan kitabını bile daha alamamıştım 😔

hangi kitap merak ettim

Internetten almayi dusunur musunuz? Mesela D&R' in magaza fiyatiyla internet fiyati cok fark ediyor.

internetten satın alablrsn çok gsl kampanyalar yapıyorlar yda br süre bekleyip her ne kdr yerini tutmasada pdf olark indirip okuyablrsn

Ya da bir kitapciyla anlasip toplu alisveris yapabilirsiniz. Benim bir kitapcim var mesela senelerdir oradan alirim toplu olarak o yuzden artik ciddi indirim yapar bana.
Ayni dertten muzdaribim ben de kindle' im da var ama elim kitap sayfalarina degmeden rahat edemiyorum. O yuzden cozum yolu arayip ikisini bulmustum ben.

oturduğunuz bölgeye yakın ilçe ya da semt kütüphaneleri varsa üye olun, ödünç kitap servisi oluyor. ordan temin edebilirsiniz. güncel kitaplar pek olmayabiliyor ama en azından bolca seçenek var..

Hangi kitap ben de çok merak ettim. :)
Ben de cok severim kitap okumayı ama bu ara çok boşladım. Kafama göre kitap bulamadıgımdan mıdır nedir.
D&R mağaza fiyatları çok fazla, ben bir ara ordan alıyotdum hep cok ciddi paralar harcamıştım,internetten almak cok daha mantıklı geliyor bana da.

Ben kitaplarımı sahaflardan alıyorum. Bana göre kitap sahaftan alınır. Hem ucuz olur. Ama yeni çıkmışları bazen sahafta bulmak mümkün olmuyor. Kitabevine para kazandırmak zoruma gitse de sahafta bulamadığım yeni kitapları internetten sipariş edeceğim bundan sonra. İnternette de ucuz.

Bende aynı dertten muzdariptim baktım fiyatlar pahalı olmuyor,bulunduğum ildeki halk kütüphanesine kayıt oldum senelerdir ordan okuyorum yeni çıkan tüm kitaplar çokta memnunum kitabım yetişmese gidip süresini uzattıyorum okuyorum tavsiye ederim, Arkadaşta önermiş bence buda bir yol deneyebilirsin canım :)

Ben de çok kitap okurum kokusunu hissederek okumanın keyfi ayrı fakat gerçekten de ayrı bir bütçe istiyor. 2.3. El kitap alabilirsin sürpriz notlarla karşılaşıyorsun çok samimi oluyor :) ya da e-book olarak indirip okuyabilirsin.

Son düzenleme:
kitapları kiralayabilirsiniz..
bulundugunuz şehirde var mı bilmiyorum ama bulundugum şehirde ayda 60 liraya sınırsız kitap kirayalan yerler var mesela çok avantajlı oluyor :34:

D&R tada kitap yurdundan yada benzeri sitelerden al tek alim yapma belli bir limitin üstüne kargo bedavaya geliyor en karlisi bu bence

konunun ne tür bir dert olduğunu pek anlamadım doğrusu
acaba kitap fiyatlarının yüksekliğimi?
ayrıca internette çoğu kitap sitelerince hatrı sayılır indirimler mevcut.

Son düzenleme:
Ayni sekilde. Ben de fiyatlari pahali buluyorum dun 50 liraya cok istedigim iki kitabi aldim. Cok mutlu oldum gerci ama pahali geldi. Sonra millet kitap okumuyor diyorlar. Adam asgari ucretle karnini zor doyuruyor bu fiyatta kitaplari nasil okusun.

Kutuphaneye uye olabilirsin (genelde aradigin kitaplari bulamiyorsun gerci)
Sahaflara bakabilirsin (ben boyle yapiyorum cok kaliteli kitaplar ikinci el diye 5-7 lira falan)
Ya da internetten alabilirsin indirimlerden
Bir de pdf secenegi var ama onu ben pek sevmiyorum ne bileyim kitap elimde olmali ya tutmaliyim, sayfalarini koklamaliyim, elimle cevirmeliyim falan :1:

5 yil D&R 'da calismistim 2 yil once evlenip cikana kadar :) Evet biraz maaliyet yuksek ama int. Kampayalari var ve yeni cikan kampanyasida cok yapar. Bende asiri kitap okuyan biriyim. Bi kitap ciktiginda birax bekliyorum onun fiyati dusene kadar indirimde olanlardan faydalaniyorum. Biraz bekle zaten %25 indirimin gelmesi yakindir okul sezonunda cok iyi kampanyalar oluyo. Int. Uzerindende zaten indirimli oluyo...

Samsung Mobile'den gönderildi...

Sahafları deneyebilirsin. Takas yöntemiyle daha ucuza gelir. Okuduğunu verirsin, üzerine de cüzi bir miktar verirsin yenisini alırsın:ssz:

Son 5-6 yıldır en fazla 2.99 dolar vermişimdir kitaba. Bende de kindle var. Dil biliyorsan Amazon gibi kitap satan yerlerden 0.99 dolar gibi fiyatlara ebook satın alabilirsin. Ayrıca yazarların sitelerine ücretsiz üye olarak onların kampanyalarından da yararlanabilirsin. (Yabancı yazar ve yabancı dilde kitaplar için. Yoksa Türkiye'de bu sistem gelişmiş değil. bir ekitap için nerdeyse normal kitap parası istiyorlar)

Ben elektronik ortamda kitap okumayı daha çok seviyorum. Ağır değil, sayfayı tutma derdin yok, hele yaz tatilleri için taşıma derdi de yok.

Kristin Hannah ateşböceğinin şarkısı nı alamamıştım henüz yeni kitabı çıkmış

PDF olanlarda ve kütüphanede yeni kitaplar olmuyor maalesef

Arkadaşımın kitapevi var ve sadece %30 kazanıyorlar zaten kitaptan gelişine verse bile çok farketmiyor

Alıyorum çoğu kez netten yada arkadaşımdan ama çok üzülüyorum daha çok okuyamadığıma ve bu yüzden olsa gerek evde hiç kitabım yok Kristin Hannah dışında okuduğumu asla saklamıyor veriyorum birilerine sen de oku ver başkasına diyorum

Back