Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
flaubert/ madam bovary
Kitap tavsiyesinde bulunmak kolay da, hangi tür kitaplar ilginizi çeker bilmediğimden yüzlerce kitap arasından ilk 5 veya ilk 10'u buraya listeleyemiyorum.
Kendi kütüphanemi yazayım sana bir kısmı :)
Suzanne collins-açlık oyunları serisi
Suzanne collins-yeraltı günlükleri
Demet altınyelekoğlu-moskof cariye hürrem
Demet altınyelekoğlu-cariyenin kızı mihrimah
Beyazıt akman- Dünyanın ilk günü
Khaled hosseini-uçurtma avcısı
Khaled hosseini-bin muhteşem güneş
Amanda hodgkınson- britanya yolu
Şule yüksel şenler-huzur sokağı
Mary wıne-her şey senin uğruna
Böyle uzuyo liste cnm....
Biyografi seviyorum..Mesnevi..Romanın her türlüsünü Sen yeterki listele..:) kitap okumayı çok seviyorum..liste yapıp her okuduğumun üstünü çizmek büyük keyif..Desteğini bekliyorum.:)
Hangi Formda Açmam gerektiğini bilemedim..Arkadaşlar sizden kitap tavsiyesi istiyorum..Bu ara daha fazla okumaya ihtiyacım var.Tek kafamın dağıldığı zaman dilimi...Şimdiden teşekkürler
İskender Pala'nın romanları,denemeleri. O'nun adını gördüğünüz her eser olabilir.
ne tür kitaplar ilginizi çeker? biraz bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz sanıyorum.
klasikleri severseniz eğer;
Kroyçer Sonat - Tolstoy ( ilişkilerin açmazları, kıskançlığın ulaştığı boyut üzerine Tolstoy'un bunalım döneminde yazdığı sarsıcı bir eser)
Budala - Dostoyevski ( budalalık derecesinde naif bir karakteri -Prens Mişkin'i- tanımak için okunmaya değer)
Oblomov - Gonçarov ( oblomovluk gibi tembelliğin en yoğun halini anlatan bir kavramın ortaya çıkmasına vesile olmuştur)
Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde ( en sevdiğim kitapların başında gelir, güzellik ve gençlik tutkusu ile ruhunu şeytana satan hedonizmi hayat felsefesi olarak benimsemiş bir adamın öyküsü)
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali ( edebiyatımızın en özel aşk öykülerinden biri)
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu-f104/
burada aradığın herşeyi bulabilirsin
bir çok kitap tavsiyesi ve tanıtımı konusu var.
bir kaç kitap tavsiyesi de ben yazayım;Aslında bütün klasik eserleri okumak lazım ama benim ilk aklıma gelenler şunlar
Tolstoy; İtiraflarım, anna karanina
Shakespeare; Hamlet, Macbet, Othello, Kral Lear
Dostoyevski; Suç ve Ceza, Karamozov Kardeşler
Stendhal; kırmızı ve siyah
John Fowles; Fransız Teğmenin Kadını
Ahmet Hamdi Tanpınar; saatleri ayarlama enstitüsü
Oğuz Atay; Tutunamayanlar
Ayfer Tunç; Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi