Kitap takas yapalm m?

robin sharma nın ferrarisini satan bilge,ermiş sörfçü ve patron ve aile bilgeliği kitapları hariç diğer kitapları olanlarla her türlü kitabımı takas edebilirim:=) Çünkü robin sharma çok seviyorum:=)

kızlar ben başka kitaplarımıda eklicem
PEYAMİ SAFA fatih harbiye
MEHMET AKAR tuz yangını ve bana biri vermişti
ERİCH VON DANİKEN tanrıların arabaları okumadım isteyen olursa takas yaparı

rukiye.. lütfen güneşi uyandıralım ı bana veriiiiinn :KK43:

takasa verebileceklerim aşağıda arkadaşlar

Yeni konumlandırma" Jack Trout ve Steve Rivkin
" İç çamaşırların herzaman temiz olmalı " Rhonda Abrams
etkili öğretmenlik eğitimi Dr thomas gordon
astroloji ve geleceğiniz yücel sügen

melody tmm sana gönderebilirim ikinci eklediklerime baktınmı onlarada bak istediğin varsa ondanda göndereyim sen özelime adres gönder ben ptt ye vereyim

steınbeck - inci yi diyosun sen.. tamam canım ayırdım sana onu da .. yerimseniben

güvercin pardon canım ya ben siyah süt demek istemiştim. elif şafak. benden sonra o kitabı isteyen arkadaşın da izni olursa ben o kitabı istemiştim.
benim de sana gönderebileceğim kitaplar:
orhan pamuk-cevdet bey ve oğulları
robin s.sharma-ferrarisini satan bilge adam
goethe-seçilmiş mektupları

rukiye ilaydacım iznin olur mu siyah süt ü güvercin in bana göndermesine. istersen okuduktan sonra ben de sana gönderirim. ya da istersen önce sen oku sonra yine takas yöntemiyle bana gönderirsin.

ruki.. bir de ERİCH VON DANİKEN tanrıların arabaları nı isterim size uyarsa..
siz hangi iki kitabı istiyosunuz benim yazdıklarımdan peki?
bu arada ben size bedava yollarım kargoyu.. arasla yollıycam. siz de istediğin şekilde ücretini ödeyip gönderirseniz çok sevinirim..he olur mu?

rukiye ilaydacım iznin olur mu siyah süt ü güvercin in bana göndermesine. istersen okuduktan sonra ben de sana gönderirim. ya da istersen önce sen oku sonra yine takas yöntemiyle bana gönderirsin.

rukiyeyle anlaşırsanız olur canım. kitabın ismini anlayamadığım için karışıklık oldu.. a.s.

"Yeni konumlandırma" Jack Trout ve Steve Rivkin
"astroloji ve geleceğiniz" yücel sügen

bu kitapları takasa veriyorum

bu kitaplarımı da veriyorum takasa
anima mundi Susanna Tamaro
kendi kendine pratik ingilzice konuşma klavuzu -meltem yayıncılık

nazeniiiin ben bugün izne çıkıyorum.. eğer 5 e 6 ya kadar adres ve tel ini özel mesaj atarsan kargoya veririm yoksa 1 hafta sonraya kalır :KK43: hemn gönder de kargoya vereyim

NAZENİN sizde ne kitaplar var? yoksa bile sizden alabileceğim gönderirim tabi nolcek
canım bunlar var bende..senin istediğin türde kitap varsa söyle..belki vardır bulursam..

İclal Aydın - Yaz Bitmesin
İpek Ongun - Bir Pırıltıdır Yaşamak
İpek Ongun - Bu Hayat Sizin
İpek Ongun - Bir Genç Kızın Gizli Defteri (Verildi)
François Sousarinie - Utangaçlığı Yen Başarılı Ol
Ayfer Tunç - Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek
Sıtkı Aslanhan - Hayata Gülümse

François Sousarinie - Utangaçlığı Yen Başarılı OL
Sıtkı Aslanhan - Hayata Gülümse

Nazenin bu kitapları takasa verdiniz mi?

X