Kitap takas yapalm m?

çok güzel fikir kimin aklına geldiyse aklıyla bin yaşasın vallahi ..bende katılmak isterim verebileceğim kitablarımı daha sonra yazıcağım

güzel bir fikir ama herkesin ne tür kitaplar okuduğu önemli bende polisiye gerilim var ve tarihi roman var karışık ben genelde kitaplarımı çok temiz okuyorum.gelen kitaplarında öyle olmasını isterim

güle güle kullan.. şimdilik yok.
ayarlayınca yazarım yine
kimse kitap takasına sıcak bakmadı sanırım...durakladı :)

arkadaşlar ben de tatilden döndüm.. ama topik pek bir hareketsiz kalmış.. arkadaş listenizdeki kişilere de haber verirseniz daha çok takas alternatifimiz olur..

siyah süt, hayatımızın en güzel yılı ve de soyadımda deli var kitaplarını -rukiyeilayda arkadaşımız eğer cevap yazarsa- Paulo Coelho veronika ölmek istiyor,Pınar Kür bir deli ağaç,GEORGE S.CLASON babilin kervan taciri kitaplarıyla takasta anlaşmıştık.. özelden görüşelim..

güneşi uyandıralım ı önceden okumuştum ama çok çok istediğim bir kitaptı .tekrar okumalıyım.şimdi işlerim çok yoğun fırsat arıyorum :)
tanrıların arabalarını eşim okuyo...tekrar çok çok teşekkürler:)a.s.
takasa kitap yazıcam biraz işlerimi toparlayayım

rukiye kitaplarını daha bugün teslim alabildim.. sen de benim yolladıklarımı almışsın heralde.. çok teşekkürler... kitapları okumak için sabırsızlanıyorum.. hepsi güzele benziyor.. öptüm canım..

.......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
X