Günaydın nasılsınız kızlar
Eşinin anne ve babası mı sadece kuzum başka gelen de var mı?Aşırı yorgun ve uykusuz
Bu akşam da misafirler var bide, yatsam yatamam da pazar gününe kadar nasıl geçecek acaba
Eşinin anne ve babası mı sadece kuzum başka gelen de var mı?
Anladım canım. Ben hem yatılı olduğunu düşünmemiştim hem de sadece anne diye düşünmüştüm. Cumartesi çalışıyorsun dimi?Annesi bide yeğeni gelecek canım. Baba bitek istemeye, nişana ve düğüne geldi, başka da gelmez sanmıyorum. Yaşlı da bir adam zaten.
Anladım canım. Ben hem yatılı olduğunu düşünmemiştim hem de sadece anne diye düşünmüştüm. Cumartesi çalışıyorsun dimi?
Evet canım yarım gün çalışıyorum. Bide bugün de yarın da eşim 12.30 da gelecek işten yalnızım yani akşamları
Gerçi annem yarın için feda etti kendini öğleden sonra çağırdı bizi. Oraya gideceğiz o iyi olacak vakit geçer en azından. Yemeği de yer döneriz. Bugün için de yemeklerimi falan hazırladım. Bi şekilde geçecek artık bakalım.
O an gelene kadar insan stres oluyor da sonra geçiveriyor zaman. Annen kurtarıcı olmuş. Düşünüp kurma kendini artık.Evet canım yarım gün çalışıyorum. Bide bugün de yarın da eşim 12.30 da gelecek işten yalnızım yani akşamları
Gerçi annem yarın için feda etti kendini öğleden sonra çağırdı bizi. Oraya gideceğiz o iyi olacak vakit geçer en azından. Yemeği de yer döneriz. Bugün için de yemeklerimi falan hazırladım. Bi şekilde geçecek artık bakalım.
Gunaydin
Gündaşlarim
Günaydın
Günaydın kızlar
Bugün çok keyifli bir gün olsun.
günaydın
Günaydın nasılsınız kızlar
Günaydın..
Ank da ayazsız bir güne uyanmak pahabiçilmez. Bir de işe gelirken güneş gözüme gözüme girdi ya.. Mutluluğum taşıyor bugün içimden .
Ne yemek yaptın valideye
O an gelene kadar insan stres oluyor da sonra geçiveriyor zaman. Annen kurtarıcı olmuş. Düşünüp kurma kendini artık.
EE kayınvalidene neler yaptın
Pilavı akşam gidince yapsan 10 dk da olurdu salata olana kadar. Gerçi tutturamamaktan endişe ediyorsan kafanda soru olurd iyi yapmışsın eline ssağlık.Aynı soruyu sormuşsunuz ikiniz de
Yayla çorbası, fırında tavuk ve pilav yaptım. Allahtan pilav bu sefer tuttu, genelde tutturamıyorum
Akşam gidince de salata yaparım oturur yeriz işte yeter o kadar.
Pilavı akşam gidince yapsan 10 dk da olurdu salata olana kadar. Gerçi tutturamamaktan endişe ediyorsan kafanda soru olurd iyi yapmışsın eline ssağlık.
Tamam sana misafirliğe gelebiliriz aç bırakmıcaksın bizi
Eline sağlık. Alışır elinde zamanla boşver.Pilavı dediğin gibi yapmayı düşündüm de hiç cesaret edemedim kuzu yaa. Bir kere tutturuyorsam 3 kere ya lapa oluyor ya yanıyor pilav. Olmazsa eğer toparlamaya vaktim olsun dedim. Ama neyse ki oldu
Eline sağlık. Alışır elinde zamanla boşver.
Özge bize kızmaz. Yol göstercek daha bizeİnşallah kuzu.
Özge kızacak şimdi bize çeyiz topiğine çevirdiniz burayı diye
Özge bize kızmaz. Yol göstercek daha bize
Yaptığı böreklerin tarifini verecek daha diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?