• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy çok heyecanlııı :confused:
Hepimiz tez canlıyız maşallah. Aralık ayında alacağımız kitaplara bile karar vereceğiz nerdeyse :rolleyes:
Ama keyifli bişey. Sevdiklerimize en çok sevdiğimiz şeyi seçiyoruz. İnsanın aldıkça alası geliyor.

Neeeee:rolleyes::KK72:
Artık kitap alamayacağım sabrederim sanırım hazirana kadar:KK70:

Sabret bak beni yeniden seçim telaşına düşürme :KK53:

Ama keyifli bişey. Sevdiklerimize en çok sevdiğimiz şeyi seçiyoruz. İnsanın aldıkça alası geliyor.

evet yaa kitabı alması da büyük heyecan, hediye gelecek olması da :nazar:

Evet yaa çifte günler var bide, biri de benim :deli:
O çifte günlerde gönderim nasıl olacak kuzu?

Canım ilk msj da yazdım ya. Mesela şubat sen ve Giz in. 1. den 15 ine kadar senin vaktin. İlk 10 gün seçer, ayın 10 undan itibaren yollarız. Giz için de aynı şekilde ayın 25 inde yollarız.
Farklı fikri olan varsa tabi can kulağıyla dinleriz.:KK19:

Canım ilk msj da yazdım ya. Mesela şubat sen ve Giz in. 1. den 15 ine kadar senin vaktin. İlk 10 gün seçer, ayın 10 undan itibaren yollarız. Giz için de aynı şekilde ayın 25 inde yollarız.
Farklı fikri olan varsa tabi can kulağıyla dinleriz.:KK19:

Tamamdır canım :KK15:

Gunaydin
Iyice meraklandim sanirim ruyamda gunumuzu gordum.cok buyuk bir organizasyon yapiliyormus avm kitapcisi gibi biyerde kanallar cekmeye falan geliyor.bana dunya kadar kupa almisiniz azrada yuzlerce kitap.dun kafaya kaktim herhalde kitap siparis edecektim vikitap listeme baktim kargo odememek icin listede olmayan 2 kitap ekledim. Seviyorum sizi

Ben size sabah kahvesi ikram edeyim buyrun hatunlar. Günümüze hoşgeldiniz :KK200:

sairinbahcesi_13277031373.jpg

Gunaydin
Iyice meraklandim sanirim ruyamda gunumuzu gordum.cok buyuk bir organizasyon yapiliyormus avm kitapcisi gibi biyerde kanallar cekmeye falan geliyor.bana dunya kadar kupa almisiniz azrada yuzlerce kitap.dun kafaya kaktim herhalde kitap siparis edecektim vikitap listeme baktim kargo odememek icin listede olmayan 2 kitap ekledim. Seviyorum sizi
Hangi kitapları ekledin, ya bizim seçtiklerimizden seo_O

Back