- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Sen bana ne bakıyosun ben şimdiden kurcaladım ki listeni
Grubun en sabırsız üyesi sanırım benim
Ben de seninkilere karar verdim zaten Tabi o zamana kadar alıp da okumazsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bana ne bakıyosun ben şimdiden kurcaladım ki listeni
Grubun en sabırsız üyesi sanırım benim
xyzt-5544 bende inceledim listeni hatta yavaştan karar bile verdim gibi kitaplarına
NeeeeeBen de seninkilere karar verdim zaten Tabi o zamana kadar alıp da okumazsan
Ama keyifli bişey. Sevdiklerimize en çok sevdiğimiz şeyi seçiyoruz. İnsanın aldıkça alası geliyor.Ayy çok heyecanlııı
Hepimiz tez canlıyız maşallah. Aralık ayında alacağımız kitaplara bile karar vereceğiz nerdeyse
Neeeee
Artık kitap alamayacağım sabrederim sanırım hazirana kadar
Ama keyifli bişey. Sevdiklerimize en çok sevdiğimiz şeyi seçiyoruz. İnsanın aldıkça alası geliyor.
Şubattan itibaren daha bi yoğun olacağız çifte gün. Ay çok heyecanlandı şimdiden.Sabret bak beni yeniden seçim telaşına düşürme
evet yaa kitabı alması da büyük heyecan, hediye gelecek olması da
Şubattan itibaren daha bi yoğun olacağız çifte gün. Ay çok heyecanlandı şimdiden.
ben de xyzt-5544 ımın listesinde bir gezineyim
Evet yaa çifte günler var bide, biri de benim
O çifte günlerde gönderim nasıl olacak kuzu?
Canım ilk msj da yazdım ya. Mesela şubat sen ve Giz in. 1. den 15 ine kadar senin vaktin. İlk 10 gün seçer, ayın 10 undan itibaren yollarız. Giz için de aynı şekilde ayın 25 inde yollarız.
Farklı fikri olan varsa tabi can kulağıyla dinleriz.
Hangi kitapları ekledin, ya bizim seçtiklerimizden seGunaydin
Iyice meraklandim sanirim ruyamda gunumuzu gordum.cok buyuk bir organizasyon yapiliyormus avm kitapcisi gibi biyerde kanallar cekmeye falan geliyor.bana dunya kadar kupa almisiniz azrada yuzlerce kitap.dun kafaya kaktim herhalde kitap siparis edecektim vikitap listeme baktim kargo odememek icin listede olmayan 2 kitap ekledim. Seviyorum sizi