• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta surecek ig de paylastim .ben cekilis kazandim.eve paket geliyor hergun.sonrada normal diyete baslayacam.su anda sadece sebze meyve suyu 2 ogun salata aksam sebze corbasi yiyorum.3 lt ayrica su icmem lazim ama 1 lt ye anca tamamliyom.

Detoxların biri yüzünden hastanelik olmuştum ben, çok zor. Allah yardımcın olsun canım :dua:

Detoxların biri yüzünden hastanelik olmuştum ben, çok zor. Allah yardımcın olsun canım :dua:

Aynen canim ilk gun olecem sandim.basim catladi kafayi kaldiramadim.ama cok ihtiyacim vardi cok kotu beslenmeye baslamistim.hem kilo aldim hemde sagligimdan olacaktim.
yeni yila yeni bir baslangic olsun istedim.

Bide @kitap_asigi na tekrar tesekkurler benim siram nisandi o verdi bana sirasini.umarim o da aralik kitaplarini begenmistir.bilmiyorum paylastimi.

Aynen canim ilk gun olecem sandim.basim catladi kafayi kaldiramadim.ama cok ihtiyacim vardi cok kotu beslenmeye baslamistim.hem kilo aldim hemde sagligimdan olacaktim.
yeni yila yeni bir baslangic olsun istedim.

Bide @kitap_asigi na tekrar tesekkurler benim siram nisandi o verdi bana sirasini.umarim o da aralik kitaplarini begenmistir.bilmiyorum paylastimi.

Daha profesyonel bişey sanırım şuan yaptığın, ondan hastanelik olma olmaz sanırım ama mutlaka ilk günler zor geçer. Zaten yemek dediğin sırf alışkanlık ve o kötü alışklanlık maalesef bende de var :lülülü:

1 hafta surecek ig de paylastim .ben cekilis kazandim.eve paket geliyor hergun.sonrada normal diyete baslayacam.su anda sadece sebze meyve suyu 2 ogun salata aksam sebze corbasi yiyorum.3 lt ayrica su icmem lazim ama 1 lt ye anca tamamliyom.

Ben toptan geldi sanıyorum. O zaman günlük taze içerik çok iyimiş.
Her şehirde olmaz sanırım.

:KK200::KK200:
Merhabalar
Kahveler falan konusulmus.
Bende hem yeni tatlar denicem diye girip cafe latte ile cikiyorum starbuckstan:deli:

Benim Starbucks dışındaki kahvecilerdeki banko içeceğim Latte. Onu kötü yapamıyorlar en azından :KK53:
Bir kere bir kahve dükkanında chai tea latte içmiştim, resmen aşure gibiydi tadı :kusmuk:

Benim Starbucks dışındaki kahvecilerdeki banko içeceğim Latte. Onu kötü yapamıyorlar en azından :KK53:
Bir kere bir kahve dükkanında chai tea latte içmiştim, resmen aşure gibiydi tadı :kusmuk:
Chai tea yi gerçekten güzel yapan yer çok az. Daha doğrusu bir içiyorum olmuş tamam diyorum. Ertesi hafta rezalet.

Chai tea yi gerçekten güzel yapan yer çok az. Daha doğrusu bir içiyorum olmuş tamam diyorum. Ertesi hafta rezalet.

Starbucks genelde tutturuyor, tutturamasa bile ben ha bire gidip biraz daha süt ekleyin biraaz daha aroma koyun diye diye zorla tutturtuyorum :KK53: Ama başka yerde daha da içmem:lülülü:

Ben toptan geldi sanıyorum. O zaman günlük taze içerik çok iyimiş.
Her şehirde olmaz sanırım.
Evet 3 sehir vardi biri ist .benimki bebekten geliyor biraz luks isi isyerinde falan yemek bulamayanlar icin olabilir.evdede yapilmayacak bisey degil ama meyve sikacagi falan olsa iyi olur.ben 1 ay yaparim diyordum ama uzun soluklu yapilacak gibi degil.en iyisi kararinda yemek

Evet 3 sehir vardi biri ist .benimki bebekten geliyor biraz luks isi isyerinde falan yemek bulamayanlar icin olabilir.evdede yapilmayacak bisey degil ama meyve sikacagi falan olsa iyi olur.ben 1 ay yaparim diyordum ama uzun soluklu yapilacak gibi degil.en iyisi kararinda yemek
Evde yapılabilir ama işte vakit ayırabilmek gerek.
Uzun vadede sağlıklı olacağını düşünmüyorum. 1 hafta 10 gün ideal bence de. Azimli olunca da atlatırsın.;)

ben yazdan beri 8 kilo aldım 58 den 66 ya çıktım:kızgın:
ama ne zaman diyete başlasan hemen çok hasta oluyorum :hasta: o sebeple artık sağlıksız ve hafif tombul bir kadın olmaya karar verdim en azından bahara kadar

ben yazdan beri 8 kilo aldım 58 den 66 ya çıktım:kızgın:
ama ne zaman diyete başlasan hemen çok hasta oluyorum :hasta: o sebeple artık sağlıksız ve hafif tombul bir kadın olmaya karar verdim en azından bahara kadar
Ben gaza getirdim kendimi işe yaramadı sen ne güzel zayıflamıştın ne ara aldın aaa:KK57:

Ben gaza getirdim kendimi işe yaramadı sen ne güzel zayıflamıştın ne ara aldın aaa:KK57:
Ya ever senin gazınla zayıflamıştım ama şimdi of ki ne of, neyse yaza doğru senden bir gaz daha bekliyorum baharda birlikte zayıflayalım

Benimde su icmeme gibi cok kotu bir aliskanligim vardi bunu is yerime yarim litrelik su goturup bitiriyorum oglen iki bardak iciyorum
Aksamda yanima bir litrelik su sisesi aliyorum pipetle yudum yudum bitiriyorum pipetsiz içemiyorum o kadar su iki litreye zorrrrrla tamamliyorum...

Günaydın nasılsınız kızlar

Back