• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin
Iyice meraklandim sanirim ruyamda gunumuzu gordum.cok buyuk bir organizasyon yapiliyormus avm kitapcisi gibi biyerde kanallar cekmeye falan geliyor.bana dunya kadar kupa almisiniz azrada yuzlerce kitap.dun kafaya kaktim herhalde kitap siparis edecektim vikitap listeme baktim kargo odememek icin listede olmayan 2 kitap ekledim. Seviyorum sizi

İnşallah Azra seçimlerimizi beğenirrr:KK200:

Ben size sabah kahvesi ikram edeyim buyrun hatunlar. Günümüze hoşgeldiniz :KK200:

Eki Görüntüle 1934586

Güzel bir kahve istiyorum şöyle aromalı nefis kokulu :dua:
Haftasonu bi kahveciye gitmek farz oldu bize. keşke pazar günü evde trip atacağıma eşimin beni zorlamalarına evet diyip dışarı çıkmayı kabul etseydim :kızgın:

Güzel bir kahve istiyorum şöyle aromalı nefis kokulu :dua:
Haftasonu bi kahveciye gitmek farz oldu bize. keşke pazar günü evde trip atacağıma eşimin beni zorlamalarına evet diyip dışarı çıkmayı kabul etseydim :kızgın:
ben starbucks kahvelerini çok seviyorum dün film çıkışı içtik arkadaşımla
ben zaten her türlü kahve çok seviyorum
ama bu kış starbucks ın gingerbread lattesini pek sevdim, tavsiye edebilirim

Günaydın..
Kitaplarımızı yollamak Azrayı mutlu etmek için biz de sabırsızlanıyoruz.
Hem kura ne de güzel denk gelmiş. Bu ay sana iyi ki çıkmış tam da ara tatil. Tam da kitaplara keyifle gömülme zamanı.

Kahvaltı yapmayanlarda buyursun bunlardan yesin. :KK200:

kahvalti_kahvaltitabagi.png

ben starbucks kahvelerini çok seviyorum dün film çıkışı içtik arkadaşımla
ben zaten her türlü kahve çok seviyorum
ama bu kış starbucks ın gingerbread lattesini pek sevdim, tavsiye edebilirim

Ben Chai Tea Latte'ciyim :kk77: Yaz kış fark etmiyor bayılıyorum ona. Ama Gingerbread Latte'yi de denerim. Karamal olmadığı sürece içinde aromalı kahvelere bayılıyorum :dondurma:

Ben Chai Tea Latte'ciyim :kk77: Yaz kış fark etmiyor bayılıyorum ona. Ama Gingerbread Latte'yi de denerim. Karamal olmadığı sürece içinde aromalı kahvelere bayılıyorum :dondurma:
chai tea nane şuruplu harika oluyo tam kış içeceği valla
normalde çay kahve şekersiz içerim ama starbucksın bu kahvelerini seviyorum datlı datlı
ay olsa da içsek :KK200:

chai tea nane şuruplu harika oluyo tam kış içeceği valla
normalde çay kahve şekersiz içerim ama starbucksın bu kahvelerini seviyorum datlı datlı
ay olsa da içsek :KK200:

Ayyy resmen aşerdim şuan, akşam gideyim diyeceğim de bana da çok ters yerde yaa :işsiz:
Zaten eşim de gece çalışıyor bu hafta, en iyisi haftasonunu beklemek.
Mochaları ya da kremalı latteleri falan çok sevmiyorum ben maalesef. Bana kahve, süt ve aroma olacak sadece. Akşama kendime mi yapsam acaba canım Selinciğimin chai'lerinden :deli:

Ayyy resmen aşerdim şuan, akşam gideyim diyeceğim de bana da çok ters yerde yaa :işsiz:
Zaten eşim de gece çalışıyor bu hafta, en iyisi haftasonunu beklemek.
Mochaları ya da kremalı latteleri falan çok sevmiyorum ben maalesef. Bana kahve, süt ve aroma olacak sadece. Akşama kendime mi yapsam acaba canım Selinciğimin chai'lerinden :deli:
benim koca yeni tatlara çok kapalı hep aynı şeyi içiyo, sürekli mocha içiyo o :KK45:

Türk kahvem bile yok çay içiyorum ancak :mad:
Kıyamam ben sana yaparım Canım.

Kizlar yapmayin bana boyle seyler detox yapiyomya simit peynir cay aseriyom bende.
Azraya kitap olsun dun bi arkadas sagolsun ipek ongun kitaplarini gonderdi.benim kiz odaya kapandi 260 sf okumus.
Aaaa dimi. Merak ediyorum sonuçlarını. Malum benim de çok ihtiyacım var. Detoxun ne kadar sürecek. Detaylarını paylaşırmısın?
İpek Ongun o yaşlarda candır. Ne keyifli..

Kıyamam ben sana yaparım Canım.

Aaaa dimi. Merak ediyorum sonuçlarını. Malum benim de çok ihtiyacım var. Detoxun ne kadar sürecek. Detaylarını paylaşırmısın?
İpek Ongun o yaşlarda candır. Ne keyifli..
1 hafta surecek ig de paylastim .ben cekilis kazandim.eve paket geliyor hergun.sonrada normal diyete baslayacam.su anda sadece sebze meyve suyu 2 ogun salata aksam sebze corbasi yiyorum.3 lt ayrica su icmem lazim ama 1 lt ye anca tamamliyom.

Back