1 hafta surecek ig de paylastim .ben cekilis kazandim.eve paket geliyor hergun.sonrada normal diyete baslayacam.su anda sadece sebze meyve suyu 2 ogun salata aksam sebze corbasi yiyorum.3 lt ayrica su icmem lazim ama 1 lt ye anca tamamliyom.
Detoxların biri yüzünden hastanelik olmuştum ben, çok zor. Allah yardımcın olsun canım
Aynen canim ilk gun olecem sandim.basim catladi kafayi kaldiramadim.ama cok ihtiyacim vardi cok kotu beslenmeye baslamistim.hem kilo aldim hemde sagligimdan olacaktim.
yeni yila yeni bir baslangic olsun istedim.
Bide @kitap_asigi na tekrar tesekkurler benim siram nisandi o verdi bana sirasini.umarim o da aralik kitaplarini begenmistir.bilmiyorum paylastimi.
1 hafta surecek ig de paylastim .ben cekilis kazandim.eve paket geliyor hergun.sonrada normal diyete baslayacam.su anda sadece sebze meyve suyu 2 ogun salata aksam sebze corbasi yiyorum.3 lt ayrica su icmem lazim ama 1 lt ye anca tamamliyom.
Merhabalar
Kahveler falan konusulmus.
Bende hem yeni tatlar denicem diye girip cafe latte ile cikiyorum starbuckstan
Chai tea yi gerçekten güzel yapan yer çok az. Daha doğrusu bir içiyorum olmuş tamam diyorum. Ertesi hafta rezalet.Benim Starbucks dışındaki kahvecilerdeki banko içeceğim Latte. Onu kötü yapamıyorlar en azından
Bir kere bir kahve dükkanında chai tea latte içmiştim, resmen aşure gibiydi tadı
Chai tea yi gerçekten güzel yapan yer çok az. Daha doğrusu bir içiyorum olmuş tamam diyorum. Ertesi hafta rezalet.
Evet 3 sehir vardi biri ist .benimki bebekten geliyor biraz luks isi isyerinde falan yemek bulamayanlar icin olabilir.evdede yapilmayacak bisey degil ama meyve sikacagi falan olsa iyi olur.ben 1 ay yaparim diyordum ama uzun soluklu yapilacak gibi degil.en iyisi kararinda yemekBen toptan geldi sanıyorum. O zaman günlük taze içerik çok iyimiş.
Her şehirde olmaz sanırım.
Evde yapılabilir ama işte vakit ayırabilmek gerek.Evet 3 sehir vardi biri ist .benimki bebekten geliyor biraz luks isi isyerinde falan yemek bulamayanlar icin olabilir.evdede yapilmayacak bisey degil ama meyve sikacagi falan olsa iyi olur.ben 1 ay yaparim diyordum ama uzun soluklu yapilacak gibi degil.en iyisi kararinda yemek
Ben gaza getirdim kendimi işe yaramadı sen ne güzel zayıflamıştın ne ara aldın aaaben yazdan beri 8 kilo aldım 58 den 66 ya çıktım
ama ne zaman diyete başlasan hemen çok hasta oluyorumo sebeple artık sağlıksız ve hafif tombul bir kadın olmaya karar verdim en azından bahara kadar
Ya ever senin gazınla zayıflamıştım ama şimdi of ki ne of, neyse yaza doğru senden bir gaz daha bekliyorum baharda birlikte zayıflayalımBen gaza getirdim kendimi işe yaramadı sen ne güzel zayıflamıştın ne ara aldın aaa
Kizlar yapmayin bana boyle seyler detox yapiyomya simit peynir cay aseriyom bende.
Azraya kitap olsun dun bi arkadas sagolsun ipek ongun kitaplarini gonderdi.benim kiz odaya kapandi 260 sf okumus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?