Gunaydin
Iyice meraklandim sanirim ruyamda gunumuzu gordum.cok buyuk bir organizasyon yapiliyormus avm kitapcisi gibi biyerde kanallar cekmeye falan geliyor.bana dunya kadar kupa almisiniz azrada yuzlerce kitap.dun kafaya kaktim herhalde kitap siparis edecektim vikitap listeme baktim kargo odememek icin listede olmayan 2 kitap ekledim. Seviyorum sizi
Hangi kitapları ekledin, ya bizim seçtiklerimizden se
Listede olmayan demiş kuzum.
ben starbucks kahvelerini çok seviyorum dün film çıkışı içtik arkadaşımlaGüzel bir kahve istiyorum şöyle aromalı nefis kokulu
Haftasonu bi kahveciye gitmek farz oldu bize. keşke pazar günü evde trip atacağıma eşimin beni zorlamalarına evet diyip dışarı çıkmayı kabul etseydim
ben starbucks kahvelerini çok seviyorum dün film çıkışı içtik arkadaşımla
ben zaten her türlü kahve çok seviyorum
ama bu kış starbucks ın gingerbread lattesini pek sevdim, tavsiye edebilirim
chai tea nane şuruplu harika oluyo tam kış içeceği vallaBen Chai Tea Latte'ciyimYaz kış fark etmiyor bayılıyorum ona. Ama Gingerbread Latte'yi de denerim. Karamal olmadığı sürece içinde aromalı kahvelere bayılıyorum
chai tea nane şuruplu harika oluyo tam kış içeceği valla
normalde çay kahve şekersiz içerim ama starbucksın bu kahvelerini seviyorum datlı datlı
ay olsa da içsek
Oy ne güzel olurdu şimdi
Oy ne güzel olurdu şimdi
Biri kahve mi dedi
Elimizdeki imkanlarla mutlu olmasını bilmek lazım. Türk kahvem şu an candır can.
benim koca yeni tatlara çok kapalı hep aynı şeyi içiyo, sürekli mocha içiyo oAyyy resmen aşerdim şuan, akşam gideyim diyeceğim de bana da çok ters yerde yaa
Zaten eşim de gece çalışıyor bu hafta, en iyisi haftasonunu beklemek.
Mochaları ya da kremalı latteleri falan çok sevmiyorum ben maalesef. Bana kahve, süt ve aroma olacak sadece. Akşama kendime mi yapsam acaba canım Selinciğimin chai'lerinden
benim koca yeni tatlara çok kapalı hep aynı şeyi içiyo, sürekli mocha içiyo o
Kıyamam ben sana yaparım Canım.Türk kahvem bile yok çay içiyorum ancak
Aaaa dimi. Merak ediyorum sonuçlarını. Malum benim de çok ihtiyacım var. Detoxun ne kadar sürecek. Detaylarını paylaşırmısın?Kizlar yapmayin bana boyle seyler detox yapiyomya simit peynir cay aseriyom bende.
Azraya kitap olsun dun bi arkadas sagolsun ipek ongun kitaplarini gonderdi.benim kiz odaya kapandi 260 sf okumus.
1 hafta surecek ig de paylastim .ben cekilis kazandim.eve paket geliyor hergun.sonrada normal diyete baslayacam.su anda sadece sebze meyve suyu 2 ogun salata aksam sebze corbasi yiyorum.3 lt ayrica su icmem lazim ama 1 lt ye anca tamamliyom.Kıyamam ben sana yaparım Canım.
Aaaa dimi. Merak ediyorum sonuçlarını. Malum benim de çok ihtiyacım var. Detoxun ne kadar sürecek. Detaylarını paylaşırmısın?
İpek Ongun o yaşlarda candır. Ne keyifli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?