Evet canım ufak bir değişiklik yaptım anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.diğer topi kapandı sanırım buradan debvam edecegiz .hayırlı olsun. biz çok heyecanlıyız çok merak kitaplarımızı ama süprizde lsun istiyoruz iyiki katılmışım bu etkinliğe
diğer topi kapandı sanırım buradan debvam edecegiz .hayırlı olsun. biz çok heyecanlıyız çok merak kitaplarımızı ama süprizde lsun istiyoruz iyiki katılmışım bu etkinliğe
Günaydın kızlar, ocak ayı da geldi, kitapları erkenden seçtik boşluğa düştüm.
O zaman artık benim kitapları seçmeye başlayabilirsiniz
Senin listeyi kurcalayayım ben hem biraz oyalanmış olurum.
Sen listeni güncel tutuyorsun heraldeO zaman artık benim kitapları seçmeye başlayabilirsiniz
Sen listeni güncel tutuyorsun heralde
Ama yine de sırana bekle bakayım.
Sayı arttıkça seçmesi daha keyifli oluyor ama. Çekinmeden arttır ki sende daha çok şaşır bebeklerine kavuşunca. Ama üzgünüm sana daha çok var.Çok güncel hem de
Sizden güzel yorumlu kitaplar oldukça ufaktan bir araştırıp onları da ekliyorum. Sonra da sayı çok oldu kızlar zorlanmasın diye sayıyı azaltmaya çalışıyorum
Sayı arttıkça seçmesi daha keyifli oluyor ama. Çekinmeden arttır ki sende daha çok şaşır bebeklerine kavuşunca. Ama üzgünüm sana daha çok var.
O güne kadar sen istemesen de artarO kadar da çok değil yaa sadece 1 aycık var, Şubat başında benim günüm
100küsür kitap var, daha da arttırayım mı
O güne kadar sen istemesen de artar
Doğru ay başında senin günün ama 20 sine kadar sabret Azra hediyelerine kavuşunca sana yoğunlaşalım olmaz mı?
Sen bana ne bakıyosun ben şimdiden kurcaladım ki listeniŞaka diyorum kuzucum, Gizem vaktim varken bakayım dedi diye öyle konuştum yani
Yoksa öncelik tabiki minik Azra'nın ve güzel annesinini kitaplarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?