Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

...

ucucu yağların tıbbi miydi?? Önerecegim iki tıbbi aromaterapik yağ var 1. florame 2. art de huile :)

….
Cicoretti
tanıdık eczaci tavsiye etti. ORadan aldım. nane yağı. cok ağrı olunca çok az şekilde parmak uçlarına sürüp şakaklara burun kıvrımlarına dokundur , dedi. evde olduğu için ismini yazamıyorum.

tavsiyelerin için sağ ol. bakıyorum

C Calcifer canım büyük geçmiş olsun.
Kişisel zevkler ve değerlendirmeler ne kadar farklılık arz ediyor. Mesela Ben La'yı farklı yazım şeklinden dolayı çok sevmişken Nar Ağacı'nı çok da sevememiştim.
evet ve sevmemem tamamen benimle alakalı birşey. Okurken de farkettim. Bu tür durumlarda kitabın da hakkını yememek lazım.

İnan 4 kez elime aldım ve bıraktım. Normalde hiç sevmem yarım kitap bırakmak .ne olursa olsun okurum.

La ve limon ağacı bu iki kitabı nedense kaç kez baslamama rağmen bitiremedim.
Limon ağacı na 3 kere başladım ve bitiremedim bıraktım. Çeviri ile alakalı dediler sonra çevirmeni değişti ama ben 4. Hakkı vermedim o kitaba

Merhaba baykuşlar,
Epeydir uğrayamadım . Goriot Baba çok az kaldı. Geçmişe çok bakamadım. Umarım herkes iyidir.
C Calcifer annen için çok geçmiş olsun. Sonuçları iyi çıktı yazmışsın, gözün aydın.
Hepinize keyifli okumalar diliyorum.
Selamlar

Merhabalar iyi haftalar baykuşlar
Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Günaydın iyi haftalar baykuşlar
Annemin testini tekrarlamıştık sonuç şükür ki iyi çıktı ve derin bir oh çekebildik :)
Bu arada kandiliniz mübarek olsun
Gözünüz aydın canım

ucucu yağların tıbbi miydi?? Önerecegim iki tıbbi aromaterapik yağ var 1. florame 2. art de huile :)
Art de huileden neler denedin canim . Instagram da takip ediyorum herkes baya memnun . Rahatlatıcı sakinleştirici biseyler bakıyorum :)

Art de huileden neler denedin canim . Instagram da takip ediyorum herkes baya memnun . Rahatlatıcı sakinleştirici biseyler bakıyorum :)
burun açıcı nose mix, rahatlatıcı sakınlestirici koklama karışımı, göz altı morluğu ve double botox etkili yağ karışımlarını kullanıyorum. Bir hastamda sınav kaygısı için basladık kaygısı baya azaldı yani babası öyle söyledi :) bir de teyzemde leke tedavisi basladık sonuç muazzam oldu. Nose mix ve rahatlatıcı koklaması çok güzel. Diğerleri de fena degil ama bariz bir faydasını görmedim. İnstagram hesabında özellikle saç ile ilgili paylaşımları abartılıyor. Yani 15 günde saç follikülü uyanmaz tamamen saçmalık bunu paylaşan kişilerin heyecanına veriyorum :)) kozmetik yönü biraz ön planda tutuluyor çünkü insanları malesef ceken bu ama tıbbi tedavi de çok başarılı sonuçları var. Rahatlamak için koklama ya da bulundugun ortama diffüzer ile yayarak kullanabilirsin faydası var.

Dün sizden okuduktan sonra ben de araştırdım biraz.
Sakinleştirici damla ilgimi daha çok çekti.
Ama online satışları yokmuş, malesef bulunduğum ilde de satış yapan bir yer yokmuş.

Dün sizden okuduktan sonra ben de araştırdım biraz.
Sakinleştirici damla ilgimi daha çok çekti.
Ama online satışları yokmuş, malesef bulunduğum ilde de satış yapan bir yer yokmuş.
hemen her ilde vardı halbu ki denk gelmemiş tüh. Bu tıbbi yönü olduğu için online satışa girmiyorlar. Şampuan sabun vs leri var hazır yapılmış. Diğerlerini eczacı karıştırıyor ama başka ilden biri vasıtasıyla alabilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…