- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.701
Cidden niye okumuyonBayadır baya baydır okumuyorum :) cidden ya ben niye okumuyorum:)
Kırmızı saçlı kadın güzel bir seçim..Mutlu Pazarlar herkese
Yaşar Kemal Bir Ada Hikayesi bitti
Cumhuriyetin kurulmasıyla mübadeleye tabii tutulan bir Rum adası, gidenler- kalanlar, adada yeni yaşam kurmaya çalışanlar, savaşın onlarda açtığı derin yaraların anlatıldığı bir romandı.
Yaşar Kemal yine sayfalar süren betimlemeleri ve doğa tasvirleriyle beni de o adaya götürdü diyebilirim
Serinin diğer kitaplarını aylara bölerek okumayı planlıyorum
Yeni kitabım Orhan Pamuk- Kırmızı Saçlı Kadın
Okuduğumda üni 1. sınıftım. O zamanki saflığımla güzel gibi gelmişti ama geçen yıl bi elime aldım gerçekten çok cinsiyetçi.Ben bu kitabı okuduğumda hiç sevememistim fazla cinsiyetçi gelmişti ayrıntı hatırlamıyorum ama
Mahrem , pinhan , bit palas
Ben mesela bilimkurgu ve fantastik kurgunun iyi eserlerine ulaşıncaya kadar Alacakaranlık Serisi falan okumuştum. O zamanlar okumasaydım ilgim çoğalıp araştırmasaydım şimdi okuduklarımı bulamazmışım.Çok doğru bir düşünce insan hatalarıyla bütünleşmeli zaten. Ben de o dönemlerimi cahiliye devri diye adlandırıyorum :))) beyaz seri pembiş seri falan okumadım ama o zamanlarda okudugum kıymetli eserleri anlamamıştım yeterince galiba. :)
Benzer şekilde ben de Malafa ve Piç için kötü demem ama karakter derinliğini bulamadım öyle diyeyim. Filme bakayım unutmazsam.Canım kitaptan film yaptılar onur saylak yönetmen ama kitabın uyarlaması değil esinlenme olarak geçiyor . Sanat filmi tarzında çok az yerde vizyona girdi . Ismi de daha nette bi ara vardi şu anda var mi bilmiyorum ama gaza falan hayatının çok asi yer almış .
Malafa da mesela bastan dil oluşturması vs vs çok etkileyici geldi bana evet vurucu değildi belki ama sevmiştim . Picteki roman içind e bile bir sürü roman vardi . Ben hakan sevici olarak :) objektif olamiyorum
bu benim bir düsüncemi haklı çıkarıyor sanırım. Sürekli çerez kitap okuyan arkadasları eleştirenler oluyor, onu okuyacagına okumasın faaln diye ama hiç okumamasından iyidir diyorum ki bir şekilde daha kıymetli eserlerle tanısma sansı artıyor böylece. Tabi bu biraz insanına bağlı.Ben mesela bilimkurgu ve fantastik kurgunun iyi eserlerine ulaşıncaya kadar Alacakaranlık Serisi falan okumuştum. O zamanlar okumasaydım ilgim çoğalıp araştırmasaydım şimdi okuduklarımı bulamazmışım.
atölyeni severim.Ben yine okumuyorum ama bu sefer ki bahanem baya geçerli:) edebiyat atölyesine gidiyorum haftada bir gün toplaniyoruz onun okumaları çok vaktimi aliyor :)
Yaaaa bu yoruma bayıldım çünkü Martin Eden en sevdiğim modern klasik benim, yeri bambaşka bendeSelam kızlar,
Martin Eden okuyorum o kadar güzel ki onu okumak, okurken bu kadar güzel bir kitap okuyabildigim icin içim mutlulukla ve sevinçle doluyor. Sanki bir doğa harikasına bakıyormuşcasına keyif alıyorum. Ortalarına geldim kitabın 260 falandı.
bu benim bir düsüncemi haklı çıkarıyor sanırım. Sürekli çerez kitap okuyan arkadasları eleştirenler oluyor, onu okuyacagına okumasın faaln diye ama hiç okumamasından iyidir diyorum ki bir şekilde daha kıymetli eserlerle tanısma sansı artıyor böylece. Tabi bu biraz insanına bağlı.
atölyeni severim.
İnşaallah..Çıkmanıza çok sevindim canım, Benin’i vaktini bekler umarım
anladım canımS en kimleri okuyorsun psikoloji alanında?
Sevsene yazar burda yazara yürüyordu :)Selam kızlar,
Martin Eden okuyorum o kadar güzel ki onu okumak, okurken bu kadar güzel bir kitap okuyabildigim icin içim mutlulukla ve sevinçle doluyor. Sanki bir doğa harikasına bakıyormuşcasına keyif alıyorum. Ortalarına geldim kitabın 260 falandı.
bu benim bir düsüncemi haklı çıkarıyor sanırım. Sürekli çerez kitap okuyan arkadasları eleştirenler oluyor, onu okuyacagına okumasın faaln diye ama hiç okumamasından iyidir diyorum ki bir şekilde daha kıymetli eserlerle tanısma sansı artıyor böylece. Tabi bu biraz insanına bağlı.
atölyeni severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?