- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.681
Canım çok geçmiş olsun iyi misiniz şimdiSelam arkadaşlar.
Cehennem bitti.
Yazamadım.
Hastanedeyim
Dün sabah yatısim yapıldı.
Kanamam oldu.
Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim.
Hepinize iyi okumalar
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsınız hastanedendualarım sizlerle
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım inşallah kuzucuk acele etmez
Çok tesekkur ederim canım.Teşekkür ederinBunları yazdığım gün ben de gördüm o yazıyı Ayrıca dediğin gibi son sayfayı okuyup alınan nefes bile bir başka
geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla çıkarsınız, acele etmez bebişin
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Şimdi okudum. İnşallah iyisinizdir. Dualarımız sizinle
Çok teşekkür ediyorum.
Sağolasın canım.Canım çok geçmiş olsun iyi misiniz şimdi
Canım kitaptan film yaptılar onur saylak yönetmen ama kitabın uyarlaması değil esinlenme olarak geçiyor . Sanat filmi tarzında çok az yerde vizyona girdi . Ismi de daha nette bi ara vardi şu anda var mi bilmiyorum ama gaza falan hayatının çok asi yer almış .Günday'ın her kitabını beğenmedim öyle aslında. Kinyas ve Kayra, Az ve Daha. Malafa ve Piç'i de okudum ama aynı etkiyi yaratmadı mesela. Hangi filmden esinlenme acaba bakayım?
Adamın söylemlerini sevmiyorum eşcinselliğe hastalık demesi vs rahatsız etmişti . Dediğim gibi ayrıntı hatırlamıyorum ama unvanını çok hak ettiğini düşünmüyorum daha ataerkil bi beyni var o beyin bana gitmediFeninizme bakış açısından olabilir mi acaba?
Hormanel kısımlar bu aralar beni çok ilgilendiriyor, onun için okumuştumNevzat Tarhan daha gelenekçi yapıdadır psikolojiye ve kadına bakış açısı olarak, eşitlik demez tamamlayıcılık der.
Mesela ben birazda ondan korkuyorum aradi 20 yaşında okuyup acayip etkilenmiştim bir daha okumaktan korkuyorum aynı etkiyi yapmazsa diye .Elif Şafak'ın tek sevdiğim kitabıdır Mahrem. Tabi daha toy bir okuyucuyken çok kitabını okudum, o zamanlar sevmişim bir şekilde ama dönemselmiş. Yanlış okumalarımı da seviyorum beni şimdiki ben yaptı, 10 yıl sonra da bu yılları öyle anarım sanırım.
:)) çok merak ediyorum neden bozdu yoksa o bozmadı da benim zevkim mi değişti diyeceğim. Bazen şey düşünüyorum ilk kitapları başkasına mi yaziirdi:)Ermiş sevenler Kırık Kanatları sevmiyorum sanırım.Bende de tam tersi olmuştu :)
İşte bu yüzden Günday okumuyorum ruh halim çok çalkantılıdır benim riske atmak istemem :)
Bir de bizim yeni nesil yazarlarımız niye hep öykü, kısa öykü yazıyor roman yazan var da ben mi bilemiyorum ? ben öykü sevmiyorum yani güzel de olsa hemen bitsin istemiyorum okudugum sey.
:))))) tam bozdu bozdu bozdu derken baktık gene bozdu
Bence kendisi degişti cünkü herkes aynı şeyi düsünüyor galiba. Birine yazdırdıysa onu bulsak :)):)) çok merak ediyorum neden bozdu yoksa o bozmadı da benim zevkim mi değişti diyeceğim. Bazen şey düşünüyorum ilk kitapları başkasına mi yaziirdi:)
iyiyiz Asmu sen nasılsın :)merhaba kitapseverler. nasılsınız.
Bize söylemek istediğin bişi yok mumerhaba kitapseverler. nasılsınız.
Bence var :)Bize söylemek istediğin bişi yok mu
Çıkmanıza çok sevindim canım, Benin’i vaktini bekler umarımÇok tesekkur ederim canım.
anladım canımAdamın söylemlerini sevmiyorum eşcinselliğe hastalık demesi vs rahatsız etmişti . Dediğim gibi ayrıntı hatırlamıyorum ama unvanını çok hak ettiğini düşünmüyorum daha ataerkil bi beyni var o beyin bana gitmedi
Bayadır baya baydır okumuyorum :) cidden ya ben niye okumuyorum:)Çıkmanıza çok sevindim canım, Benin’i vaktini bekler umarım
anladım canımS en kimleri okuyorsun psikoloji alanında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?