- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.741
Kızlar “Çocuk Neyi Neden Yapar?” bitti CESUR YENİ DÜNYA’ya başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok iyimser bir rakam. Hatta ütopik. Şöyle bir çevremi gözden geçirdigimde bile bu rakamın cooook iyimser oldugunu düsünüyorum. Bu veriyi nereden almıstınız?Hoşbuldum kardelencim. Diğer taraf sessizleşince buraya geleyim dedim.
Hoşbuldum.
Dünyada pek çok ülkede kişi başı yıllık 10'dan fazla kitap okunurken biz de 1 kitaba 6 insan düşüyor. Yazık..
Mutluluklar dilerim canımolmaz mı :)
üzerinize afiyet evlendim de.
Mavisu geçmiş olsun.Selam arkadaşlar.
Cehennem bitti.
Yazamadım.
Hastanedeyim
Dün sabah yatısim yapıldı.
Kanamam oldu.
Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim.
Hepinize iyi okumalar
Hoş geldiniz.Merhabalar.
Konuya kabul ediyor musunuz?
Son kitabım Siyah Kan'ı bu sabah bitirdim ve Hayatın Ta Kendisi Lokantası ile devam edeceğim.
Neeee? Ben nişanı yeni tebrik etmiş iken! :))) yoksa tebrik ettiğim şey kına gecesi miydi? Ben nişan zannettim zahir. :)olmaz mı :)
üzerinize afiyet evlendim de.
Ben de !_asmunikal_ hayırlı olsun ben nişan sanmıştım ama evlenmişsin. Mutluluklar dilerim :) :)
Yılmaz ÖZDİL 'in kitabı mı? Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum.Mustafa Kemal kitabının ortalarındayım.
Sevgiler.
herkese merhaba
ince memed ikinci cilt devam ediyorum.
Mavisu geçmiş olsun.
Bebeğine söyle durduğu yerde sağlıkla dursun.
Bebeğin karnında olarak (içli dışlı) sağlıkla 40. haftayı görmenizi diliyorum. :)
Hoş geldiniz.
Neeee? Ben nişanı yeni tebrik etmiş iken! :))) yoksa tebrik ettiğim şey kına gecesi miydi? Ben nişan zannettim zahir. :)
Allah mesut etsin ASMU
İnan çok sevindim.
Ben de !
Yılmaz ÖZDİL 'in kitabı mı? Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum.
Aminn canım sağolasın.Selam Kızlar,
İyi Haftalar
Bir süredir gelemedim işlerim çok kafam dolu yetişemiyorum artık
_asmunikal_ hayırlı olsun mutluluklar dilerim
M Mavisu27 çok geçmiş olsun zamanında saglıkla gelsin minik
Günaydın,
Güzel haftalar kızlar.
Yeni kiabım Nam-ı Diğer Grace bir Margaret Atwood kitabı. 100. sayfadayım kitabı begendim diyebilirim. sanırım bir Atwood külliyati oluşturacagım bu gidişle.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bence çok iyimser bir rakam. Hatta ütopik. Şöyle bir çevremi gözden geçirdigimde bile bu rakamın cooook iyimser oldugunu düsünüyorum. Bu veriyi nereden almıstınız?
Hoş geldiniz.