• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar. Harika Haftalar okuyorum fırsat buldukça. Dün akşam kızım uyudu, eşim de dışarı çıkmıştı. Şöyle bir kitap keyfi yapayım dedim ama minik cadı uyandı ve saatlerce uyanık kaldı. Ne kadar heves ettiysem uyanıkken başlayamadığım kitabı rüyamda okudum. :KK70:
Şimdi gene aynı şey olmazsa Bayan Ming'in Hiç Olmayan On Çocuğu adlı kitabıma başlayacağım. Hoppa

Gunaydin.
Bu aralar hep yattigim ve oğlumla da ilgilenenen birileri olduğu için bu vakti kitap okuyarak değerlendirmek istiyorum.
Doğumdan sonra bi sure okuyamayacagim büyük ihtimalle.

Ama elimde okuyacak kitap kalmadı.
Sipariş vereceğim.
Kitap önerisinde bulunur musunuz bana baykuşlar.

Günaydın,
Güzel haftalar kızlar.
Yeni kiabım Nam-ı Diğer Grace bir Margaret Atwood kitabı. 100. sayfadayım kitabı begendim diyebilirim. sanırım bir Atwood külliyati oluşturacagım bu gidişle.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Hoşbuldum kardelencim. Diğer taraf sessizleşince buraya geleyim dedim. :KK200:

Hoşbuldum. :oops:

Dünyada pek çok ülkede kişi başı yıllık 10'dan fazla kitap okunurken biz de 1 kitaba 6 insan düşüyor. Yazık..
bence çok iyimser bir rakam. Hatta ütopik. Şöyle bir çevremi gözden geçirdigimde bile bu rakamın cooook iyimser oldugunu düsünüyorum. Bu veriyi nereden almıstınız?

herkese merhaba
ince memed ikinci cilt devam ediyorum. :kahve:

Selam arkadaşlar.
Cehennem bitti.
Yazamadım.
Hastanedeyim
Dün sabah yatısim yapıldı.
Kanamam oldu.
Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim.
Hepinize iyi okumalar ❤️
Mavisu geçmiş olsun.
Bebeğine söyle durduğu yerde sağlıkla dursun.
Bebeğin karnında olarak (içli dışlı) sağlıkla 40. haftayı görmenizi diliyorum. :)
Merhabalar.
Konuya kabul ediyor musunuz?

Son kitabım Siyah Kan'ı bu sabah bitirdim ve Hayatın Ta Kendisi Lokantası ile devam edeceğim.
Hoş geldiniz.
olmaz mı :)
üzerinize afiyet evlendim de.
Neeee? Ben nişanı yeni tebrik etmiş iken! :))) yoksa tebrik ettiğim şey kına gecesi miydi? Ben nişan zannettim zahir. :)

Allah mesut etsin ASMU ;)
İnan çok sevindim. :KK68:

_asmunikal_ _asmunikal_ hayırlı olsun ben nişan sanmıştım ama evlenmişsin. Mutluluklar dilerim :) :)
Ben de ! :KK70:
Mustafa Kemal kitabının ortalarındayım.

Sevgiler.
Yılmaz ÖZDİL 'in kitabı mı? Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum. :KK37:

herkese merhaba
ince memed ikinci cilt devam ediyorum. :kahve:

Mavisu geçmiş olsun.
Bebeğine söyle durduğu yerde sağlıkla dursun.
Bebeğin karnında olarak (içli dışlı) sağlıkla 40. haftayı görmenizi diliyorum. :)

Hoş geldiniz.
Neeee? Ben nişanı yeni tebrik etmiş iken! :))) yoksa tebrik ettiğim şey kına gecesi miydi? Ben nişan zannettim zahir. :)

Allah mesut etsin ASMU :KK66:
İnan çok sevindim. :KK68:

Ben de ! :KK70:
Yılmaz ÖZDİL 'in kitabı mı? Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum. :KK37:
:KK48::KK48::KK48:
Çok teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️

Günaydın,
Güzel haftalar kızlar.
Yeni kiabım Nam-ı Diğer Grace bir Margaret Atwood kitabı. 100. sayfadayım kitabı begendim diyebilirim. sanırım bir Atwood külliyati oluşturacagım bu gidişle.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

bence çok iyimser bir rakam. Hatta ütopik. Şöyle bir çevremi gözden geçirdigimde bile bu rakamın cooook iyimser oldugunu düsünüyorum. Bu veriyi nereden almıstınız?

Kişi başına yıllık 1/6 kitap bana bizim ülke için normal gibi geldi. Geçtiğimiz günlerde Sunay Akın bir gösterisinde anlatmıştı.

Hayatın Ta Kendisi Lokantası kitabını bitirdim. Bu sıralarda sıcak yumuşak bir kitaba ihtiyacım vardı, üstüne bir de hasta olunca tam yatak kitabı oldu.

Tibet'in Gençlik Pınarı'nı da arkasından okudum. Tibet Yogasına başlayalı 3 haftaya yakın olmuştu. Arkasından kitabı da okumak istedim. Kitapta çok ilginç şeylerden bahsediliyor ama etkileri bana ütopik geldi. Her ne kadar başlamış ve memnun olsam da kitaptaki kadar efsane sonuçları pek beklemiyorum.

Back