Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba...
Veronika ölmek istiyor-Paulo Coelho bitti.
Şuanda Yüzyıllık Yalnızlık-Marquez’i okuyorum, ortalardayım. Çok değişik bi kitap, okuyuveriyosun; akıp gidiyo.
İdefix’ten de 19 tane kitap şipariş ettim Yenilerini okumak için sabırsızlanıyorum..
Keyifli okumalar herkese :)

Veronika ölmek istiyor son zamanlarda en çok beğendiğim kitaplardan oldu. Sizin düşünceniz nasıldı?

Merhabalar.
Konuya kabul ediyor musunuz?

Son kitabım Siyah Kan'ı bu sabah bitirdim ve Hayatın Ta Kendisi Lokantası ile devam edeceğim.
ooo kimleri görüyorum Daha ev sahibi sayılamam ben de yeniyim ama hoşgeldin, çok mutlu oldum görünce

Çerez kitaplara karşı değilim, ama kendini geliştirmeyen okura kesinlikle karşıyım.
Şu dünyada bir avuç insan okuyoruz, daha iyiyi arayıp kendimizi aşmaya çalışmayacaksak bile, çöple de doldurmamalıyız içimizi.

Veronika ölmek istiyor son zamanlarda en çok beğendiğim kitaplardan oldu. Sizin düşünceniz nasıldı?
Alırken Simyacı kadar beğenmem sanıyodum ama gerçekten okutuyor kendini. Kitapta altını çizdiğim bi çok yerler oldu benimde.
3 leme olarak okunuyormuş, ‘Piedra ırmağının kıyısında oturdum ağladım’ ile birlikte. Onu da listeme aldım bakalım :)

Selam kızlar Martin Eden 359 dayım hala çok güzel. :)
Yaaaa bu yoruma bayıldım çünkü Martin Eden en sevdiğim modern klasik benim, yeri bambaşka bende
Üstelik güzel bi yayınevinden de okumamıştım
Bi ara iş bankasını almam lazım
Ben de mest ola ola okuyorum ve sanırım Jack London Tolstoy'dan sonra en sevdigim yazar olacak. İş Bank yayınında çok titiz bir çeviri var çünkü açıklama kısmındaki bilgilendirmeler dolu dolu. Cümlenin nereye gittigini daha net anlatıyor böylece.
@_meLinDa_ Cicoretti Martin Eden'i ben de çok sevmiştim. Jack London'un bir çok kitabını okuyacağımdan da eminim. Nasıl güzel.. Siz sevince daha mı sevdim kitabı ne? :)
Beyaz Diş ve Vahşetin Çağrısı' nı okudum ben daha önce onları da çok severek okumuştum London'ın tanımlamaları müthişç
Sevsene yazar burda yazara yürüyordu :)
Ben de yürüyorum galiba :)))
Merhabalar.
Konuya kabul ediyor musunuz?

Son kitabım Siyah Kan'ı bu sabah bitirdim ve Hayatın Ta Kendisi Lokantası ile devam edeceğim.
Hoşgeldiniz.

Bir de o var tabi ,sürekli o tür kitaplar okuyup nasıl daha fazlasını istemez insan anlamıyorum.

ooo kimleri görüyorum Daha ev sahibi sayılamam ben de yeniyim ama hoşgeldin, çok mutlu oldum görünce

Hoşbuldum kardelencim. Diğer taraf sessizleşince buraya geleyim dedim.

Hoşgeldiniz.

Bir de o var tabi ,sürekli o tür kitaplar okuyup nasıl daha fazlasını istemez insan anlamıyorum.

Hoşbuldum.

Dünyada pek çok ülkede kişi başı yıllık 10'dan fazla kitap okunurken biz de 1 kitaba 6 insan düşüyor. Yazık..

Reşat Nuri Anadolu Notları I-II bitti. Anadolu gezilerinden gözlemlere dayalı roman tadında bir anı kitabı.Malum kendi Bakanlık Müfettişiymiş bu sebepten ötürü çok gezmiş öncesinde öğretmenlik ve müdürlük yapmış ve Paris Kültür Ateşeliği, demek ki o günler de liyakatın önemi varmış neyse.. O günün Türkiyesi gözünüzde canlanıyor benim ayrı bir merakım vardır o dönemlere. Hele altına tarih atılmış notlar.. 1930'lu yıllar.. Bir de kapaktaki Reşat Nuri sanki gerceķ Kamuran oymuş hissi uyandırdı. :))

Eklentiler

• 20181102_235656.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…