- 8 Mayıs 2015
- 737
- 1.352
- 113
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.721
Merhaba...
Veronika ölmek istiyor-Paulo Coelho bitti.
Şuanda Yüzyıllık Yalnızlık-Marquez’i okuyorum, ortalardayım. Çok değişik bi kitap, okuyuveriyosun; akıp gidiyo.
İdefix’ten de 19 tane kitap şipariş ettimYenilerini okumak için sabırsızlanıyorum..
Keyifli okumalar herkese :)
ooo kimleri görüyorumMerhabalar.
Konuya kabul ediyor musunuz?
Son kitabım Siyah Kan'ı bu sabah bitirdim ve Hayatın Ta Kendisi Lokantası ile devam edeceğim.
Selam kızlar,
Martin Eden okuyorum o kadar güzel ki onu okumak, okurken bu kadar güzel bir kitap okuyabildigim icin içim mutlulukla ve sevinçle doluyor. Sanki bir doğa harikasına bakıyormuşcasına keyif alıyorum. Ortalarına geldim kitabın 260 falandı.
bu benim bir düsüncemi haklı çıkarıyor sanırım. Sürekli çerez kitap okuyan arkadasları eleştirenler oluyor, onu okuyacagına okumasın faaln diye ama hiç okumamasından iyidir diyorum ki bir şekilde daha kıymetli eserlerle tanısma sansı artıyor böylece. Tabi bu biraz insanına bağlı.
atölyeni severim.
Bize söylemek istediğin bişi yok mu
Bence var :)
Alırken Simyacı kadar beğenmem sanıyodum ama gerçekten okutuyor kendini. Kitapta altını çizdiğim bi çok yerler oldu benimde.Veronika ölmek istiyor son zamanlarda en çok beğendiğim kitaplardan oldu. Sizin düşünceniz nasıldı?
Ben de mest ola ola okuyorum ve sanırım Jack London Tolstoy'dan sonra en sevdigim yazar olacak. İş Bank yayınında çok titiz bir çeviri var çünkü açıklama kısmındaki bilgilendirmeler dolu dolu. Cümlenin nereye gittigini daha net anlatıyor böylece.Yaaaa bu yoruma bayıldım çünkü Martin Eden en sevdiğim modern klasik benim, yeri bambaşka bende
Üstelik güzel bi yayınevinden de okumamıştım
Bi ara iş bankasını almam lazım
Beyaz Diş ve Vahşetin Çağrısı' nı okudum ben daha önce onları da çok severek okumuştum London'ın tanımlamaları müthişç@_meLinDa_Cicoretti Martin Eden'i ben de çok sevmiştim. Jack London'un bir çok kitabını okuyacağımdan da eminim. Nasıl güzel.. Siz sevince daha mı sevdim kitabı ne? :)
Ben de yürüyorum galiba :)))Sevsene yazar burda yazara yürüyordu :)
Hoşgeldiniz.Merhabalar.
Konuya kabul ediyor musunuz?
Son kitabım Siyah Kan'ı bu sabah bitirdim ve Hayatın Ta Kendisi Lokantası ile devam edeceğim.
Bir de o var tabi ,sürekli o tür kitaplar okuyup nasıl daha fazlasını istemez insan anlamıyorum.Çerez kitaplara karşı değilim, ama kendini geliştirmeyen okura kesinlikle karşıyım.
Şu dünyada bir avuç insan okuyoruz, daha iyiyi arayıp kendimizi aşmaya çalışmayacaksak bile, çöple de doldurmamalıyız içimizi.
ooo kimleri görüyorumDaha ev sahibi sayılamam ben de yeniyim ama hoşgeldin, çok mutlu oldum görünce
Hoşgeldiniz.
Bir de o var tabi ,sürekli o tür kitaplar okuyup nasıl daha fazlasını istemez insan anlamıyorum.
Amin inşaallah.
Canım benim hayırlı uğurlu olsunolmaz mı :)
üzerinize afiyet evlendim de.
Çok geçmiş olsun canım yeni gördümSelam arkadaşlar.
Cehennem bitti.
Yazamadım.
Hastanedeyim
Dün sabah yatısim yapıldı.
Kanamam oldu.
Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim.
Hepinize iyi okumalar
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım yeni gördüm
Yıllar önce Okumuş ve çok sevmiştimYeni kitabım Beşir Ayvazoglu Bozgunda Fetih Rüyası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?