- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.621
Benim de en sevdigim kitaplarından. Bir zamanlar iyi yazardıSelam kızlar
Araf 300
Ben çok sevdim cidden bu kitabı ya, hem karakterler çok özgün hem anlatımı çok güzel Elif Şafak’ın
ben de listeme almıştım yorumlarını bekliyorum :) muhtemelen begenirim zatenYeryüzü müzesi bitti.
Bu türe_Lavin_ sayesinde başladım ve sevdim.
Türk yazarlardan bu tarz öykü okumak güzeldi. Kimisini çok sevdim kimisi esinlenme geldi.
Şuan Antika Titanik okuyorum.sayfa 90
İyi akşamlar
Altı çizili satırlarından paylaşır mısın ara araHerkese gunaydın,
Etin Cinsel Politikası' na başladım daha önsözden tüylerim diken diken olarak okudum. Suan 100lerdeyim ama her kadının özellikle kadın hakları destekcisi herkesin, her feministin, kadının toplumda asaagılara indirgenmesine itirazı olan her bireyin okumasını siddetle öneriyorum.
ben öncelikle okumak istediğim yirmiye yakın kitabı dizdim yamacımaKitapyurdunda favori listemde idi. Çıkarayım o halde! varsa ben de kütüphaneden alıp okurum.
bu da not edildi.Allahım hangi birini ne zaman okuyacağım? elimdeki liste burdan köye yol olur hesabı...
...bu arada ben ince memed e devam ediyorum.ikinci cilde geçtim.
Altı çizili satırlarından paylaşır mısın ara ara
ben öncelikle okumak istediğim yirmiye yakın kitabı dizdim yamacımaBiter inşallah Bitmese de azmi bile çok güzel
Eşitlik bir fikir değildir; bir pratiktir. Diğer insanlara ya da diğer hayvanlara nesne muamelesi yapmadığımızda onu pratiğe dökmüş oluruz. GİBİ :))Altı çizili satırlarından paylaşır mısın ara ara
ben öncelikle okumak istediğim yirmiye yakın kitabı dizdim yamacımaBiter inşallah Bitmese de azmi bile çok güzel
Araf ve Mahrem çok sevdigim kitapları .Araf bitti
Hayatımda 4 tane Elif Şafak kitabı okudum
Aşk, baba ve piç, siyah süt ve araf
Okuduğum zaman aşk beni çok etkilenmişti ve Araf da aynı etkiyi yarattı
Neden bu kadar çok sevdim bilmiyorum
Yazarın yine eski kaleminden önereceğiniz kitaplarına açığım
Sıradaki kitabımı yarın seçicem
Bu arada anne olduktan sonra ben olmaktan cidden çıktım ve sanırım daha zamana ihtiyacım var
Bu süreçte kitaplar da olmasaymış naparmışım acaba
Onlar sayesinde iyice kopmuyorum hayattan
O halde Mahrem diyorum. Beim en sevdigim Araf ve Mahrem . hatta Mahremi daha cok sevmiştim.Araf bitti
Bu arada anne olduktan sonra ben olmaktan cidden çıktım ve sanırım daha zamana ihtiyacım var
Araf ve Mahrem çok sevdigim kitapları .
Pinhan ve Baba ve Piç sevmiştim
O halde Mahrem diyorum. Beim en sevdigim Araf ve Mahrem . hatta Mahremi daha cok sevmiştim.
Ne iyi dedin, iyi ki kitaplar var...Araf bitti
on yılı geçti Araf’ı okuyalı, Baba ve Piç, Aşk, Med Cezir Yazıları’nı da... unuttum hepsiniO halde Mahrem diyorum. Beim en sevdigim Araf ve Mahrem . hatta Mahremi daha cok sevmiştim.
Tam benlikKKK...KİTAP DOSTLARI İÇİN BİR BULUŞMA NOKTASI.....
Kitaplar… Bizi bu dünyadan alıp başka yerlere sürüklerler; bazen fantastik bir dünyaya, bazen bir ütopyaya, bazen geleceğe, bazen ise geçmişe...
Kitap tavsiyeleri, yorumları bulabileceğiniz gibi siz de kitap tavsiye edip; yorumlarınızla sayfaya renk katabilirsiniz... Listeye girip bir baykuş da siz olabilirsiniz :) Bunun için yapmanız gereken;
1- Sayfaya düzenli uğrayıp, X kitabı okuyorum, X sayfadayım gibi bildirim yapmanız gerekiyor.. Dilerseniz kitabı bitirince kitap hakkında ki görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.
2-Baykuş olabilmek için, en az 2 ay "Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim" topiğine düzenli bildirim yapmanız ve "Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥" topiğine düzenli uğramanız, mazeretiniz var ise belirtmeniz gerekmekte. ( Düzenli 2 ay bildirim yapıp sayfamıza uğrayanlar listeye girebileceklerdir)
3-Her ay ilk üçe girenler ilk sayfada yayınlanacaktır.
4- Yılbaşında yıllık hedefler belirlenip, sene sonuna doğru bu hedefleri ne kadar gerçekleştirdiğimizin analizi yapılacaktır.
5-Polemiğe girmemek şartı ile, her türlü kitabı okumak serbestir..
Keyifli okumalar. Kitapla kalın ♥
Eki Görüntüle 2112981
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?