Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ben de listeme almıştım yorumlarını bekliyorum :) muhtemelen begenirim zaten

Altı çizili satırlarından paylaşır mısın ara ara
ben öncelikle okumak istediğim yirmiye yakın kitabı dizdim yamacıma Biter inşallahBitmese de azmi bile çok güzel

Kadın psikolojisi bitti.Nevzat Tarhan’ı severim bu da güzel bir kitaptı.bazı noktalarda sıkça tekrara düşmüş bu da kitabı gereksiz uzatmış.hormonların ne kadar etkili olduğunu bir kez daha anladım
Dün bitirmiştim.dün Tarhan’ın başka bir kitabına başladım: Mutluluk Psikolojisi ve stresle başa çıkma

herkese merhaba
okuma hızım düştü. ince memed ikinci cilt devam ediyorum.
ben öncelikle okumak istediğim yirmiye yakın kitabı dizdim yamacıma Biter inşallahBitmese de azmi bile çok güzel
ne güzel

Eşitlik bir fikir değildir; bir pratiktir. Diğer insanlara ya da diğer hayvanlara nesne muamelesi yapmadığımızda onu pratiğe dökmüş oluruz. GİBİ :))

Araf bitti
Hayatımda 4 tane Elif Şafak kitabı okudum
Aşk, baba ve piç, siyah süt ve araf
Okuduğum zaman aşk beni çok etkilenmişti ve Araf da aynı etkiyi yarattı
Neden bu kadar çok sevdim bilmiyorum
Yazarın yine eski kaleminden önereceğiniz kitaplarına açığım

Sıradaki kitabımı yarın seçicem
Bu arada anne olduktan sonra ben olmaktan cidden çıktım ve sanırım daha zamana ihtiyacım var
Bu süreçte kitaplar da olmasaymış naparmışım acaba
Onlar sayesinde iyice kopmuyorum hayattan

Araf ve Mahrem çok sevdigim kitapları .
Pinhan ve Baba ve Piç sevmiştim

O halde Mahrem diyorum. Beim en sevdigim Araf ve Mahrem . hatta Mahremi daha cok sevmiştim.

Ne iyi dedin, iyi ki kitaplar var...
O halde Mahrem diyorum. Beim en sevdigim Araf ve Mahrem . hatta Mahremi daha cok sevmiştim.
on yılı geçti Araf’ı okuyalı, Baba ve Piç, Aşk, Med Cezir Yazıları’nı da... unuttum hepsini Uzun zamandır da okumuyorum Elif Şafak’ı. bir de şu unutmaya çare bulsak

mutluluk Psikolojisi bitti dün Kadın Psikolojisini daha çok beğendim.Bu çok hitap etmedi bana.Aslında bana lazım olan 20 sayfalık bir kısım, gerisi teknik ve tekrar ile dolu desem daha doğru olur
Ve Nihayet kargom geldi ama elimdeki kitabı bırakmayacağım için her fırsatta okuyup bitirdim ve Mustafa Kutlu’nun son kitabına(Sevinç’ini Bulmak) başladım dün gece170lerdeyim, bugün bitirebilmeyi ümit ediyorum

Tam benlikKKK... Hemen söyleyim şuan ki kitabım : Tom Perrotta Aşk Bir Varmış Bir yokmuş.. Ahh hanımlar bu kitabı almak için İstanbul'a gittim . Taksim de buldum kavuştuk birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…