• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi geceler.
Düğümlere Ufleyen Kadinlar
420. sayfa.
Bazen sıkıldığım oldu ama özellikle 300'den sonra çok çok heyecanlı bir hal aldı.
melekeskisi melekeskisi sende nasıl gidiyor?
Yarına bitirirsem Ayfer Tunç,
Ömür Diyorlar Buna'ya başlayacağım.

Merhaba, dün gece bitirdim. Başından beri sıkılmadım açıkçası, ama çoğu cümleyi tekrar tekrar okudum. Böylece 4 Ece Temelkuran kitabı bitmiş oldu. Kadının Türkçe'yi kullanma yeteneğine bayılıyorum. İçim eziliyor cümleleri karşısında. Kitabı bütün olarak aşırı beğendim. Birbirimize eşlik ettiğimiz için çok teşekkür ederim ayrıca sana da.

Merhaba arkadaşlar. Tavsiye eden olmuştu, merak eden olmuştu. Murat Menteş Dublörün Dilemmasını bitirdim. Yeraltı edebiyatından hoşlananlar için güzel bir kitap. Akıcı, enerjik. Tarz olarak Oğuz Atayı anımsattı bana. Benzetmeler çok özgün ve çok fazla. Imgeler yine öyle.Farklı bir kalemden okumak isteyenlere tavsiye ederim.

loliss loliss Ece Temelkuran'dan 2 tane kitap okudum ve hala ön yargım duruyor. Bir daha okumam. Düğümlere Üfleyen Kadınları ilk çıktığında alıp okumuştum aslında çok güzel sürükleyici bir kitaptı ama sonu beni tatmin etmedi. O kadar çıtayı yükseltiyor ki sonunu okuyunca bu mu yani diyorsun bence. Ece de sanki zorla kitap yazıyormuş havası alıyorum sanırım ön yargım ondan.Onu okuyacağıma başka kitapları okumayı tercih ediyorum artık.

Selamlar
Yeryüzü Müzesi sayfa 250

melekeskisi melekeskisi M Mavisu27 Ece Temelkuran’a sebepsiz bir önyargım var ama yorumlarınızdan sonra merak ettim açıkçası

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır kitabı dışında herhangi bir kitabını okuyarak seveceğini düşünüyorum. Devir kitabını da çok sevmiştim.

loliss loliss Ece Temelkuran'dan 2 tane kitap okudum ve hala ön yargım duruyor. Bir daha okumam. Düğümlere Üfleyen Kadınları ilk çıktığında alıp okumuştum aslında çok güzel sürükleyici bir kitaptı ama sonu beni tatmin etmedi. O kadar çıtayı yükseltiyor ki sonunu okuyunca bu mu yani diyorsun bence. Ece de sanki zorla kitap yazıyormuş havası alıyorum sanırım ön yargım ondan.Onu okuyacağıma başka kitapları okumayı tercih ediyorum artık.
Arkadaşlar övünce netten de bakıp sepete eklemiştim ama yorumundan sonra çıkardım tekrar☺️ Netten değil de kitapçıdan inceleyip karar vereyim dedim☺️

Merhaba, dün gece bitirdim. Başından beri sıkılmadım açıkçası, ama çoğu cümleyi tekrar tekrar okudum. Böylece 4 Ece Temelkuran kitabı bitmiş oldu. Kadının Türkçe'yi kullanma yeteneğine bayılıyorum. İçim eziliyor cümleleri karşısında. Kitabı bütün olarak aşırı beğendim. Birbirimize eşlik ettiğimiz için çok teşekkür ederim ayrıca sana da.
Ben de genel olarak beğendim fakat mesela Dido' nun mektuplarını okurken sıkıldım bazen.
Okuduğum ilk kitabıydı yazarın ve son olmayacak.
Ben de sana çok teşekkür ederim ❤️

Back