- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.581
İyi geceler.
Düğümlere Ufleyen Kadinlar
420. sayfa.
Bazen sıkıldığım oldu ama özellikle 300'den sonra çok çok heyecanlı bir hal aldı.
melekeskisi sende nasıl gidiyor?
Yarına bitirirsem Ayfer Tunç,
Ömür Diyorlar Buna'ya başlayacağım.
Ben 1 bitirdim :)merhaba kitapsever canlar.hepimize mutlu günler dilerim.
Yaşar Kemal - İnce Memedsayfa...417
Biraz önce ben de bitirdim.Ben 1 bitirdim :)
Ben ay ay gideyim diyorum okuma hızım yavaşladı yineBiraz önce ben de bitirdim.
Elimdeki kitap "dört cilt bir kitap" olduğu için ikinci seriye başlayacağım inşallah.
Selamlar
Yeryüzü Müzesi sayfa 250
melekeskisi M Mavisu27 Ece Temelkuran’a sebepsiz bir önyargım var ama yorumlarınızdan sonra merak ettim açıkçası
Arkadaşlar övünce netten de bakıp sepete eklemiştim ama yorumundan sonra çıkardım tekrarloliss Ece Temelkuran'dan 2 tane kitap okudum ve hala ön yargım duruyor. Bir daha okumam. Düğümlere Üfleyen Kadınları ilk çıktığında alıp okumuştum aslında çok güzel sürükleyici bir kitaptı ama sonu beni tatmin etmedi. O kadar çıtayı yükseltiyor ki sonunu okuyunca bu mu yani diyorsun bence. Ece de sanki zorla kitap yazıyormuş havası alıyorum sanırım ön yargım ondan.Onu okuyacağıma başka kitapları okumayı tercih ediyorum artık.
Beklerim demişsin ama adres yazmamışsınKitap yorumlarımı yazıyorum canım bir arkadasın gazına geldim :) tabi ki dilerseniz beklerim :)
Ben de genel olarak beğendim fakat mesela Dido' nun mektuplarını okurken sıkıldım bazen.Merhaba, dün gece bitirdim. Başından beri sıkılmadım açıkçası, ama çoğu cümleyi tekrar tekrar okudum. Böylece 4 Ece Temelkuran kitabı bitmiş oldu. Kadının Türkçe'yi kullanma yeteneğine bayılıyorum. İçim eziliyor cümleleri karşısında. Kitabı bütün olarak aşırı beğendim. Birbirimize eşlik ettiğimiz için çok teşekkür ederim ayrıca sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?