Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar,
Halil Cibran Kırık Kanatlar bitti. Çok keyifle okudum. Üslubu naif, tasvirleri naif ve aynı zamanda kadının o dönemdeki yerine de eleştiri niteliğinde bence döneminin ötesinde bir kitap. Tavsiye ederim.
Sıradaki kitabım Toni Morison Tanrı Çocuğu Korusun .
Cicoretti yeni sayfan hayırlı olsun. Reklamını yaptım :)
ya cok teşekkür ederim cok tatlısın sen

merhaba kitapsever canlar.

İnce Memed ,
sayfa...320
hayırlı olsun CİCORETTİ , blog filan mı? Biz de takip edelim.

merhaba hanımlar, bende aranıza katılmak istiyorum. uzun zamandır düzen oturtamadığım kitap okuma alışkanlığımı geri kazandım sanırım daha da hızlanıp, sizlerden de güzel kitaplar tavsiye alıp yoluma ilerlemek istiyorum. 1 Eylülden bu yana okuduğum kitaplar; Dönüşüm, Algernona çiçekler, Kürk mantolu Madonna bugün de Elia ile yolculuk kitabına başladım 23. sayfadayım sanırım.

Civran’ın Ermiş’i Okumuş ve çok beğenmiştim ben deBunu da ekliyorum kisteme
Arkadaşlar geçen hafta okudu. Geriden takip eden birkaç kişiyiz . burada yazılıyor
Aylık mı belirliyoruz ortak kitaplarda sistemimiz nasıl? Ben aylık sipariş veriyorum kitaplarımı, eğer sıradaki kitabımız belliyse bakayım ben de
Kitap yorumlarımı yazıyorum canım bir arkadasın gazına geldim :) tabi ki dilerseniz beklerim :)
yasak değilse link atsana canım merak ettim

Herkese merhaba,
Tanrı Çocuğu korusun syf 20deyim dün pek okuyamadım. Evhanımlığı modundaydım dün. :)

hoşgel.diniz, çok güzel kitaplar okumuşsunuz özellikle Döünüşüm en sevdigim Kafka romanıdır ve Algernon'a Çiçekler' i buradaki arkadaslar sayesinde okuyup çok çok etkilenmiştim.
Bu topikten çok faydalanacagınızı düşünüyorum. Sevgiler.

Günaydınlar

Yeryüzü Müzesi bitti. İncelemem 1000kitapta mevcut merak edenler okuyabilir.

Sıradaki kitabım Hakan Günday-Daha olacak.
Çok güzel ve acıklayıcı bir yorum olmuş teşekkür ederizz efem.

Canım Hakan Günday :) İyi okumalar.

Düğümlere Üfleyen Kadınlar 343. syf

Ben de çok severim bu kitabı sona bırakmıtım uzun zamadır. Kıyıp da okumadım şimdiye kadar ama artık zamanıdır dedim.

Dilim döndüğünce işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…