- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.461
Merhaba baykuşlar
Sonununda başladım :)
İnce Memed syf.160
Ayda 1 kitap olarak devam edeceğim bu seriye. Peşpeşe okursam sıkılırım sanırım. Bizim grubun favori kitaplarından biri. Kızlar okuyalı 1 yıl geçti ben ancak elime aldım :)Bu kitabin dördünü de ard arda okumustum öğrenciyken yaz tatilinde Bir gun o kadar kaptirmisim ki ruyamda ince memed ile sonradan dahil olacak bir karakter daha var (3. Veya 4.kitapta) ikisini gormeye baslamistim
Benimki de ayni marka. Probiyotigin etkusini artirmak bagirsaga yerlesimine katki icin de prebiyotik gida tuketirsen mis gibi olur. Bu zaten yogurtta var onun disinda lahana tursusu, elma ve tarhana super gidalar.Mayan ne canim ben bizim markanın toz proyobiyotik mayasını kullanıyorum 2 yıldır belki değişikliğe giderim
Canım hangi yaş grubu velilerine hitap ediyorum . Veli kitap kulübüm için seçebilir miyim ki ?
Günaydın arkadaslar bir sorum olacak sizlere aranızda Dan Brown Melekler ve Şeytanlar'ı okuyan var mı? Bahsetmiştim elimde kitabım kalmadı bu kitabın ingilizcesini buldum şu an. Çok soyut bir kitapsa başlamayacağım bazi bölümlerini kaçırabilirim diye.
Teşekkürler. Yani olay örgüsü varsa kolay ama sadece fikir düşünce kitabıysa zor olur diye sormuştum. Biraz araştırdım ve goz attim okuyacağım anlaşılır bir kitap gibi.Ben okuyalı çoook uzun zaman oluyor, çok severek okumuştum, o zamanki yaşlarımı düşünürsek soyut kavram vs varsa da algılamamışımdır, yanlış yönlendirmek istemem açıkçası.
Aksine oldukça somutGünaydın arkadaslar bir sorum olacak sizlere aranızda Dan Brown Melekler ve Şeytanlar'ı okuyan var mı? Bahsetmiştim elimde kitabım kalmadı bu kitabın ingilizcesini buldum şu an. Çok soyut bir kitapsa başlamayacağım bazi bölümlerini kaçırabilirim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?