- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.441
Platin günü sebebiyle aşırı yığılma olmuş o nedenle siparişler gecikmiş.
Ben de Düğümlere Ufleyen Kadinlar' a baslayacaktim ortak okuma yapalım mı?
Kitabın gelene kadar beklerim seni başka bir kitap okurum.
Güzel kitap, geçen yıl okumuştum.Günaydın kızlar.
Dervişin Teselli Koleksiyonu bitti.
Çok faydalandığım bir kitap oldu.
Bulbulu Öldürmek 'e başlamayı düşünüyorum.
Şimdiden iyi hafta sonları herkese.
oyyy yerim :)Herkese Merhaba
Mehmet RAUF - Eylül
sayfa...150
teşekkür ederim.
Ben de iyiyim. İş güç , aynı!
Aramıza hoş geldiniz.
Hoş geldiniz.
Hoş geldiniz.
Hoş geldiniz.
Hoş geldin minerva, dün mü önceki gün mü aklımdaydın
ben deCicoretti
düşüncelerin o yöne kaymaya baslayınca kendiliginden gelir zaten.Sıkılmıyoruz asla canim :) devam et bir şekilde sarsılmamız gerekiyor. Şimdilik bana uzak ama belki bir gün:)
Sofi'nin dünyası güzel bir kitap ama kurgusu kitabın sonlarına dogru cok sıkmıştı beni az kalmasına ragmen bitiremedim kitabı.Posta Kutusundaki Mızıka bitti. Bayılarak okudum, altını çizdim, notlar aldım. Bir kitabı tekrar okumuşluğum yoktur ama bu kitabı ilerde yine elime alacağım.
Şimdi Sofie'nin Dünyasını okuyorum.
Dün kitap yurdunda Tüfek, Mikrop ve Çelik %50 indirimdeydi. Yanına Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal ve Ece Temelkuran'ın Düğümlere Üfleyen Kadınlar'ı da ekledim. Hemen gelseler keşke. Nedense bu aralar sitenin kitap teminiyle ilgili aşırı şikayeti var.
Hoş geldin canımKizlar merhaba ben de araniza katilmak istiyorum aslinda hamilelik döneminde de bu konuya yazmıştım yanlis hatitlamiyorsam Amacim ozellikle dogum oncesi izinde bol bol kitap okumakti ama hic de oyle olmadi
Simdi dort aylik bebisimle bütün gün zaman geçirdikten sonra gece tam da yatmadan once kendime yarim saat kitap okuma vakti yarattim ve bu bana cok iyi gelmeye basladi
Diğer topiğe sadece bitirdigimiz kitabin ismini yaziyoruz degil mi kizlar?
Günaydın
Dün gece Tehlikeli Oyunlar’a başladım, henüz 30 sayfa kadar okudum nasıl iyi anlatamam
Sanırım hayatımın geri kalanında 2 3 senede bir yeniden yeniden okuyacağım
nickelanjelo sen başladın mı canım
Başbaşa okuyoruz sanırım
Sofi'nin dünyası güzel bir kitap ama kurgusu kitabın sonlarına dogru cok sıkmıştı beni az kalmasına ragmen bitiremedim kitabı.
Evet ben de çok keyif aldım başlarda felsefeyle de ilgilenirim ama sonra noldu bilmiyorum :))Daha çeyreğindeyim. Felsefe ile hiç bir zaman ilgilenmedim, iyi bildiğim bir filozof bile yok. Buna rağmen şimdilik akıcı ve anlaşılır ilerliyor. Bugüne kadar tek bir kitabı yarım bıraktım. Bayıltsa da okurum muhtemelen. Sıkılırsam bulurum seni tekrar :)
Hoş geldin canım
Kızlarımız aynı gün doğacaktı benimki acele etti seninki de geç kaldı
Seni burda da görmek çok güzel
Mayan ne canim ben bizim markanın toz proyobiyotik mayasını kullanıyorum 2 yıldır belki değişikliğe giderimGünaydın kızlar dün gene okumadım sayılır, bu aralar ishal salgını başladı bizim işler de artıyor :) sizler de dikkat edin tuvaletten bile geçebilir. Gerçi şehirden şehire degisir salgınlar. 24 saat icinde kendini sınırlama egilimi gösterir cogu vaka en güzel yapacagınız probiyotikli yogurt tüketmek tedavi maksatlı. Ben markette bir maya buldum ona başladım tavsiye ederim mutlaka.
oyyy yerim :)
düşüncelerin o yöne kaymaya baslayınca kendiliginden gelir zaten.
Canım hangi yaş grubu velilerine hitap ediyorum . Veli kitap kulübüm için seçebilir miyim ki ?Selamlar
Kusursuz Ebeveyn Yoktur 132deyim. Şimdilik beklentimi karşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?