Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ortak okuma yapmayı çok isterim. Kitabım daha kargoya verilmedi bile, haberin olsun. :) Umarım en kısa sürede gelir. Ne güzel olur. Başka okumayı düşünen var mı acaba?

Günaydın kızlar dün gene okumadım sayılır, bu aralar ishal salgını başladı bizim işler de artıyor :) sizler de dikkat edin tuvaletten bile geçebilir. Gerçi şehirden şehire degisir salgınlar. 24 saat icinde kendini sınırlama egilimi gösterir cogu vaka en güzel yapacagınız probiyotikli yogurt tüketmek tedavi maksatlı. Ben markette bir maya buldum ona başladım tavsiye ederim mutlaka.
oyyy yerim :)

Sıkılmıyoruz asla canim :) devam et bir şekilde sarsılmamız gerekiyor. Şimdilik bana uzak ama belki bir gün:)
düşüncelerin o yöne kaymaya baslayınca kendiliginden gelir zaten.

Sofi'nin dünyası güzel bir kitap ama kurgusu kitabın sonlarına dogru cok sıkmıştı beni az kalmasına ragmen bitiremedim kitabı.

Hoş geldin canım
Kızlarımız aynı gün doğacaktı benimki acele etti seninki de geç kaldı
Seni burda da görmek çok güzel

Başladım ama telefondan zor oluyor dün sipariş ettim haftaya gelir daha rahat okurum

Sofi'nin dünyası güzel bir kitap ama kurgusu kitabın sonlarına dogru cok sıkmıştı beni az kalmasına ragmen bitiremedim kitabı.

Daha çeyreğindeyim. Felsefe ile hiç bir zaman ilgilenmedim, iyi bildiğim bir filozof bile yok. Buna rağmen şimdilik akıcı ve anlaşılır ilerliyor. Bugüne kadar tek bir kitabı yarım bıraktım. Bayıltsa da okurum muhtemelen. Sıkılırsam bulurum seni tekrar :)

Evet ben de çok keyif aldım başlarda felsefeyle de ilgilenirim ama sonra noldu bilmiyorum :))

Mayan ne canim ben bizim markanın toz proyobiyotik mayasını kullanıyorum 2 yıldır belki değişikliğe giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…