- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.901
Çok teşekkürler... Gerçek olamayacak kadar güzeldi... inşallah nasip olurbirgünGezinizi severek takip ettim. İnşallah bana da nasip olur oralara gitmek
Çok teşekkürler. Valla iyi gezdik. Herşey çok güzeldiNe güzel gezdiniz beğenerek takip ettim
tabii ki yazarım inşallah.Ben de instagramdan takipçisiyim Mümine Yıldız'ın. Bitirince yorum yazar mısın?
Selam kızlar,
KK yı beleş kullandıgım icin sürekli reklam görüyorum ve genelde idefix reklamı oluyor. Bu reklamın içinde Mukemmel Kadın Sürtügün Tekidir diye bir kitap müsvettesi var ki görmek bile tüylerimi diken diken ediyor ya. Eminim basıldığı kağıt için kesilen ağaç ağlıyordur.
Okuyup yorumlayan var mı merak edip baktım ben de. Şaşırtmadı sonuç :)Ben de incelemesine yorum yapmışsın orada görüp fark ettim az önce, daha önce rastlamamıştım. Bilmediğimiz daha ne kitaplar vardır böyle kesin, denk gelmeyiz umarım.
------
Gelmişken yeni kitabımı da yazayım, Orhan Karaveli'den Kendi Heykelini Yapan Adam:İlhan Selçuk. 91. sayfafayım dün başladım şimdi de devam ediyorum, güzel gidiyor, biyografi okumayı çok seviyorum, özellikle de en yakınların anılarından, mektuplardan dökülen satırlara ayrıca bayılıyorum.
herkese merhaba,
iyi haftalar dilerim.
Mümine Yıldız - İnce Hayat
sayfa...32
@nickelanjelo Allah şifa versin. İnşallah şimdi daha iyisindir?
Okuyup yorumlayan var mı merak edip baktım ben de. Şaşırtmadı sonuç :)
"Pro üye olmadığım için" mi demek istiyorsun beleş derken?Selam kızlar,
KK yı beleş kullandıgım icin sürekli reklam görüyorum ve genelde idefix reklamı oluyor. Bu reklamın içinde Mukemmel Kadın Sürtügün Tekidir diye bir kitap müsvettesi var ki görmek bile tüylerimi diken diken ediyor ya. Eminim basıldığı kağıt için kesilen ağaç ağlıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?