- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.861
Günaydın kızlar Çılgın sarkaç syf 136. Çok değişik bir kitap bazı yerler beni benden alıyor, çok heyecanlanıyorum. Bitirince hemen yorumlamak istiyorum sizlere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk aklıma gelen Lizbon' a Gece Treni gezelim görelim şeklinde değil pek ama sadece bir kadının telaffuz ettiği bir kelime ile yola çıkan bir adamı ve çıktıgı yolda başka bir insanın hayatını araştırmasını anlatıyor.Şimdi Paulo coelho'nun Hippi kitabını bitirdim. Özellikle Simyacı kitabıyla hayatıma yön veren , çok kıymetli biri benim için.
İçimdeki gezgine hitap ediyor.
Normalde kitap tanıtım videolarını saçma bulurum ama hippi'ninki o kadaaaar güzeldi ki
Video linki olarak gömemedim ama burayı tıklayıp izleyebilirsiniz.
Kitaba gelirsek... Öz yaşam öyküsü. Paulo coelho'nun Amsterdam'dan başlayıp Nepal'e kadar devam eden bir hippi otobüsüne binmesini anlatiyor. Ben de otobüsle Avrupa'nın bir ucundan bir ucuna gitmiştim,1 ayda. Yeni bir seyehat için bana ilham olur diye okudum.
Ama yazar ilk durak olan İstanbul'da 'ben aradığımi buldum' dedi, seyehate devam etmedi
Bilmiyorum spoiler mi sayılıyor, burada içerik hakkında konuşuluyor mu ama uyuz oldum yaaa.... Kendimi kandirilmis hissediyorum :) o kadar hazirlanmistim ki asya yolculuğu okumaya...
Buradan da yazmış olayım, yolda geçen kitaplardan onerecekleriniz nelerdir? Okuyup da beğendikleriniz
Teşekkür ederim. Elimde jack kerouac'nin yolda kitabı var. Gerçek otostop anıları, yolda tuvalet kağıdına yazmış, sonradan kitaplastirmis. Bir arkadaşım hediye etmişti, çok seversin diye.İlk aklıma gelen Lizbon' a Gece Treni gezelim görelim şeklinde değil pek ama sadece bir kadının telaffuz ettiği bir kelime ile yola çıkan bir adamı ve çıktıgı yolda başka bir insanın hayatını araştırmasını anlatıyor.
Cassandra, sağ ol bizler iyiyiz Allaha şükür.Selam kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bayadır gelemedim yoğunluktan çok okuyamıyorum da zaten. Binboğalar efsanesi 222. Sayfadayım