• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitap nasıl gidiyor ?
Sayfa 467 ye geldim. Kahramanlarımız dünyaya geldikten sonra çok daha sürükleyici oldu. Değindiği konular çok çarpıcı. İnsanoğlunun kendi eliyle dünyayı nasıl yokettiği, devletleri yöneten aileler, çocuk istismarı, organ kaçakçılığı vs
Okurken kitabı bitirdikten sonra araştırmak için notlar da alıyorum.

Merhaba kitap kurtları nasılsınız
2 haftadan sonra ilk kez foruma girdim. Yazılanları okuyamadım maalesef.
2 haftalık bir seyahatten sonra evimdeyim. Oralarda leylayı okudum. Ciğerim parçalandı resmen.
Gezinizi severek takip ettim. İnşallah bana da nasip olur oralara gitmek :KK68:

Merhaba,
Haftasonu eğitimdeydim, mesleki eğitimleri çok özlemişim. İtzhak Bentov' un Kozmik Kitap' ını da bitirdim. Çılgın Sarkaç' ın özeti derlemesi mahiyetindeydi zaten kendisi bir ucak kazasından vefat ettiği için tamamlanmayan kısımları konuşmalarından derleyerek eklemişler. Kozmos ile ilgilenen, varoluşçuluğa meraki olan, ateist, dindar, yaratılışımızla ilgili kafasında soruları olan, evreni sorgulayan herkese bu yazar ( daha doğrusu mucit/ bilimadamı)' nın kitaplarını tavsiye ediyorum ancak tek sorun yeni baskı yok. Sahaflardan bulunabilir ancak.
Yeni kitbım Kerem Eksen Uyku Krallığı okuma tempom giderek düsebilir ders falan çalışmam gerekeceğinden zihnim mesgul oluyor bos zamanım olsa da konsantre olamıyorum.
Hepinize güzel bir hafta dilerim.

herkese merhaba,
iyi haftalar dilerim. :KK200:
Mümine Yıldız - İnce Hayat
sayfa...32
Selamlar

Haftasonu bol baş ağrılı geçti. Suç ve Cezayı da fırsat buldukça okuyorum yarısına geldim sayılır
Çok sardı beni elimden bırakasım gelmiyor hiç
@nickelanjelo Allah şifa versin. İnşallah şimdi daha iyisindir?

Bu ay okuduklarım;

Satranç / Stefan Zweig
Yüksek Topuklar / Murathan Mungan

Okumaya devam ettiklerim;

Koğuş / Arno Strobel - 87. Sayfa (Yolda okuyorum)
İmkansızın Şarkısı / Haruki Murakimi - 50. Sayfa (Evde okuyorum)
Dalga - Virginia Woolf - 26. Sayfa (İşte okuyorum)

Bu aralar kitaplara dadandım. :)

Back