- 19 Ağustos 2016
- 1.139
- 4.630
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.921
aa pro üyeler reklam mı görüyor? Bilmiyordum. İlk üye olduğumda aklımda öyle birşeyler kalmıştı."Pro üye olmadığım için" mi demek istiyorsun beleş derken?
Ben de reklam görüyorum.
bildirim de yapayım:
Mumine YILDIZ - İnce Hayat
sayfa...64
Sahiden ya bizim Sefiller ortak okuması vardı yaz aylarında herkes rehavete kapıldı gitti :))))merhabalar
temmuz geçirdiğim en verimsiz aydı. günlerce okumadım. asla alışkanlığım olmayan işler yaptım. buraya hiç uğramadım. derken nihayet ağustos geldi toparlanma zamanı...
geçtiğimiz hafta kitapyurdu'nun indiriminden aldığım sefiller'e başlayacağım.
hepinize sevgiler
evet , görüyorum. misal şu anda aşağıda 'çiçek sepeti' reklamı var.aa pro üyeler reklam mı görüyor? Bilmiyordum. İlk üye olduğumda aklımda öyle birşeyler kalmıştı.
Sahiden ya bizim Sefiller ortak okuması vardı yaz aylarında herkes rehavete kapıldı gitti :))))
Ben de reklam görüyorum. Ama genelde bulunduğum ülke ile ilgili reklamlar.evet , görüyorum. misal şu anda aşağıda 'çiçek sepeti' reklamı var.
evet , görüyorum. misal şu anda aşağıda 'çiçek sepeti' reklamı var.
internet kullanımı ve bölgeye göre değişiyor zaten. Ben komple izlendigimizi düsünüyorum zaten, misal geçen hafta telefonumun konumu kapalı iken bir magazaya girdim ve dolaşıp çıktım sonra ya o gündü ya ertesi gün o magazanın reklamı geldi cebimeBen de reklam görüyorum. Ama genelde bulunduğum ülke ile ilgili reklamlar.
Bu konuda cok haklisin. Person of Interest dizisini izleyen var mi bilmiyorum. Bu dizide kahramanlardan biri, bir makine icat ediyor. Bu makine ile istedikleri kisileri kamerasi bulunan her cesit bir elektronik aletten izleyebiliyorlar. Bu tür seyler artik hayal olmaktan cikmis bence. Ben de gecenlerde telefonumda bir uygulama ile karsilastim. Bir markete gitmistim, birkac saat sonra telefonumda bu marketle ilgili sorular cikti. Bir - iki soruyu cevapladim sonra , aman bosver deyip kapattim. Sonraki günlerde , telefon bana soruyor: 1 ay önce falanca marketteydin, 2 hafta önce filanca magazadaydin. Bulundugum alisveris yerlerini tarihleri ile birlikte bana bildiriyor.internet kullanımı ve bölgeye göre değişiyor zaten. Ben komple izlendigimizi düsünüyorum zaten, misal geçen hafta telefonumun konumu kapalı iken bir magazaya girdim ve dolaşıp çıktım sonra ya o gündü ya ertesi gün o magazanın reklamı geldi cebimebu daha evvel de oldu denk mi geldi acaba?? bence konumumuz falan kapanmıyor. hatta mikrofon kamera bile acık olabilir ya da istendiginde açılabilir. O yüzden hicbir uygulamaya erişim hakkı vermiyorum.
Biraz daha yazarsam konuyu illüminatiye bağlayacagım :)) hahahaha
ya ben mi kacırdım Türkiye'ye mi gelmiştiniz ne güzel.Bu konuda cok haklisin. Person of Interest dizisini izleyen var mi bilmiyorum. Bu dizide kahramanlardan biri, bir makine icat ediyor. Bu makine ile istedikleri kisileri kamerasi bulunan her cesit bir elektronik aletten izleyebiliyorlar. Bu tür seyler artik hayal olmaktan cikmis bence. Ben de gecenlerde telefonumda bir uygulama ile karsilastim. Bir markete gitmistim, birkac saat sonra telefonumda bu marketle ilgili sorular cikti. Bir - iki soruyu cevapladim sonra , aman bosver deyip kapattim. Sonraki günlerde , telefon bana soruyor: 1 ay önce falanca marketteydin, 2 hafta önce filanca magazadaydin. Bulundugum alisveris yerlerini tarihleri ile birlikte bana bildiriyor.
Yemin ederim telefonumdan korktum
Teknolojiye su ya da bu sebeple bulasmis isek izlenmemek mümkün degil bence.
8 günlük bir tatilden sonra dün gece evimize döndük. Sabahtan beri kac makina camasir yikadim , sayisini unuttum. Üzerimden yorgunluk akiyor. Aslinda bu sene Türkiye` ye gitmeme karari almistik. Cocuklar cok isteyince , bir haftaligina gidelim dedik.Bu tatil hepimize iyi geldi. Germinal `i okurum diye yanima almistim ama , pek mümkün olmadi.
Sayfa 138 ´deyim .
Hepinize selamlar, selamlar
Yazdığın şeylerin her kelimesine katılıyorum. Kendi özel yaşamını sosyal medyadapaylaşanlara sonsuz saygım var. Herkesin kendi hayatı . Fakat senin de belirttiğin gibi bazı paylaşımlar insana '' yok artık '' dedirtiyor. Geçenlerde bir fotoğraf çok gündeme gelmişti sosyal medyada. Torun kişisi ve annesi ortaya anneanneyi almışlar ama yaşlı kadının suratında bir hayat emaresi yok. Kadın ya ölmüştü ya da son anlarını yaşıyordu. Haberi buldum, aynen şöyle :ya ben mi kacırdım Türkiye'ye mi gelmiştiniz ne güzel.
İzlenmeye gelince aklıma hep 1984' ü getiriyor bu durum. Eşimin laptop' unun kamerası bantlı diye dalga geçiyorlar ama bence çok kolay bir uygulama olur izlemek. tabi kim niye izlesin denir ama hiç belli olmaz. Mark Zuckerberg insanların şahsi verilerini sattıgını itiraf etmesine ragmen o sacma sosyal medyasında açılan hesap sayısı yine de artmış. İnstgram vs bakıyorum herkes özel hayatını paylaşma derdinde hatta geçenlerde takip ettigim tarif vs paylaşan birisi vardı anneannesi hastalanmış ambulanstan paylaşım yapıyor!!!!!!! bu nedir dedim ya insanın o anda aklına telefon mu gelir paylaşım mı gelir? Yani izlenmekten çoğu kimsenin rahatsız olacagını da sanmıyorum bu kadar dejenere edildikten sonra.
İnsanın içindeki kendini gösterme, duyurma, bedenini, fikirlerini, kendine dair beğendigi ne varsa göz önüne koyma dürtüsünü çıkarıp pompaladılar malesef.
Şimdiki nesil çok fena diye uzatıcam dedeler gibi :))))
şimdi göz attım, duyguları samimi belki ama benim saygı anlayışıma bu hareketler sığmıyor. Başka bir fotograf görmütüm yine iki torun fotograf çektirmişlerdi. Kimin nerden aklına geliyor o an anlamıyorum ya. Bu kadar mı yalnızlaştık, bu kadar mı teşhiri sever olduk.Yazdığın şeylerin her kelimesine katılıyorum. Kendi özel yaşamını sosyal medyadapaylaşanlara sonsuz saygım var. Herkesin kendi hayatı . Fakat senin de belirttiğin gibi bazı paylaşımlar insana '' yok artık '' dedirtiyor. Geçenlerde bir fotoğraf çok gündeme gelmişti sosyal medyada. Torun kişisi ve annesi ortaya anneanneyi almışlar ama yaşlı kadının suratında bir hayat emaresi yok. Kadın ya ölmüştü ya da son anlarını yaşıyordu. Haberi buldum, aynen şöyle :
Yok böyle olay! İddiaya göre, ölü annanesiyle facebook hesabından fotoğraf paylaşan kadın görenleri şoke etti. Fotoğrafta kadının anneannesini koltukta oturtup poz verdiği görülüyor. Genç kadının fotoğrafın üzerine, "Canım anneannemi kaybettim. Kabri nur mekanı cennet olsun" yorumunu düştü.
Bu fotoğrafı ilk gördüğümde 10 dakika öylece oturdum. Beynim dumura uğradı.Ne düşüneceğimi bilemedim. O yaşlı kadın için, kızı ve torunu için çok üzüldüm.
Şu anda yine tıkandım.
Bu konuda senin gibi düşünüyorum. Google'da bir şey ara misal sonra buraya gel, hemen onunla ilgili reklamlar çıkıyor. Google küdamları iyi çalışıyor.
bahsi açılmışken aklıma geldi . Ben Change.org çok kullanan biriydim geçenlerde Banu Avar'n bir yorumuna denk geldim ülkenin duygusal haritasını çıkarmada bu tür organizasyonlar kampanyalar vs kullanılıyormuş. şu an imza mimza atmıyorum. Doğru mu yapıyorum emin degilim ama içim böyle daha rahat.Bu konuda senin gibi düşünüyorum. Google'da bir şey ara misal sonra buraya gel, hemen onunla ilgili reklamlar çıkıyor. Google küdamları iyi çalışıyor.
Ben de birçok uygulama erişimine izin vermiyorum. Fakat bazen bir yerden sonra mecbur kalıyorum.
Haaa bir de bundan dolayı insanlar bizi yadırgıyor
yok cok dikkatlisin. yok çok temkinlisin bilmem ne bla bla bla
pas...Merhaba Ben bir kitap arıyorum ama BU kitap köpekle ilgili köpeğin Bodiygart egitimini nasil verebilirim içerikli bir kitab olmasını istiyorum ileri sevye bildiğiniz önereceğiniz böyle bir kitap varmı varsa nerden alabilirim..
Bu konuda cok haklisin. Person of Interest dizisini izleyen var mi bilmiyorum. Bu dizide kahramanlardan biri, bir makine icat ediyor. Bu makine ile istedikleri kisileri kamerasi bulunan her cesit bir elektronik aletten izleyebiliyorlar. Bu tür seyler artik hayal olmaktan cikmis bence. Ben de gecenlerde telefonumda bir uygulama ile karsilastim. Bir markete gitmistim, birkac saat sonra telefonumda bu marketle ilgili sorular cikti. Bir - iki soruyu cevapladim sonra , aman bosver deyip kapattim. Sonraki günlerde , telefon bana soruyor: 1 ay önce falanca marketteydin, 2 hafta önce filanca magazadaydin. Bulundugum alisveris yerlerini tarihleri ile birlikte bana bildiriyor.
Yemin ederim telefonumdan korktum
Teknolojiye su ya da bu sebeple bulasmis isek izlenmemek mümkün degil bence.
Yazdığın şeylerin her kelimesine katılıyorum. Kendi özel yaşamını sosyal medyadapaylaşanlara sonsuz saygım var. Herkesin kendi hayatı . Fakat senin de belirttiğin gibi bazı paylaşımlar insana '' yok artık '' dedirtiyor. Geçenlerde bir fotoğraf çok gündeme gelmişti sosyal medyada. Torun kişisi ve annesi ortaya anneanneyi almışlar ama yaşlı kadının suratında bir hayat emaresi yok. Kadın ya ölmüştü ya da son anlarını yaşıyordu. Haberi buldum, aynen şöyle :
Yok böyle olay! İddiaya göre, ölü annanesiyle facebook hesabından fotoğraf paylaşan kadın görenleri şoke etti. Fotoğrafta kadının anneannesini koltukta oturtup poz verdiği görülüyor. Genç kadının fotoğrafın üzerine, "Canım anneannemi kaybettim. Kabri nur mekanı cennet olsun" yorumunu düştü.
Bu fotoğrafı ilk gördüğümde 10 dakika öylece oturdum. Beynim dumura uğradı.Ne düşüneceğimi bilemedim. O yaşlı kadın için, kızı ve torunu için çok üzüldüm.
Şu anda yine tıkandım.
Hayatın Anlamı ve Cicoretti , yazdıklarınıza sonsuz katılıyorum. Benim gibi insanların olması beni ne kadar mutlu etti anlatamam. İnsanlar bize garip baksa da...şimdi göz attım, duyguları samimi belki ama benim saygı anlayışıma bu hareketler sığmıyor. Başka bir fotograf görmütüm yine iki torun fotograf çektirmişlerdi. Kimin nerden aklına geliyor o an anlamıyorum ya. Bu kadar mı yalnızlaştık, bu kadar mı teşhiri sever olduk.belki bir hatıra kalsın isteniyor ama görüntü çok kötü bir de bahsettigin fotografta poz verdirmişler gibi falan gerçekten kanım dondu . Bununla ilgili olduğunu düşündügüm bir kitap aldım Görünüyorum O halde Varım diye okuyunca paylaşacagım belki hangi içgüdülerimize neden nasıl hitap ediliyor onu anlamamızda faydası olur. Bir de Gösteri Toplumu vardı ama onu aldım mı hatırlayamadım :))
Uzun zamandır ben de oraya imza atmıyorum.bahsi açılmışken aklıma geldi . Ben Change.org çok kullanan biriydim geçenlerde Banu Avar'n bir yorumuna denk geldim ülkenin duygusal haritasını çıkarmada bu tür organizasyonlar kampanyalar vs kullanılıyormuş. şu an imza mimza atmıyorum. Doğru mu yapıyorum emin degilim ama içim böyle daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?