• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba,

Bu ay benim için çok verimsizdi, elimde sürünen kitaplarımı bitirdim sonunda, aslında yine kitapları 5-6 günde bitirdim ama elime haftada bir aldım nerdeyse, kitapların hiç suçu yoktu, tek suçları yanlış zamanda benim elime düşmüş olmalarıydı. :confused:
Yeni kitap seçmedim henüz, aslında biraz kafa dağıtacak bir şeyler okusam iyi olacak diye düşünüyorum ama o tarz kitabım yok sanırım. Kitaplığımın derinliklerine bir yolculuk yapayım ben neler çıkacak bakayım.

Hepinize keyifli okumalar. :KK37:

Selam kızlar,
KK yı beleş kullandıgım icin sürekli reklam görüyorum ve genelde idefix reklamı oluyor. Bu reklamın içinde Mukemmel Kadın Sürtügün Tekidir diye bir kitap müsvettesi var ki görmek bile tüylerimi diken diken ediyor ya. Eminim basıldığı kağıt için kesilen ağaç ağlıyordur. :(

Selam kızlar,
KK yı beleş kullandıgım icin sürekli reklam görüyorum ve genelde idefix reklamı oluyor. Bu reklamın içinde Mukemmel Kadın Sürtügün Tekidir diye bir kitap müsvettesi var ki görmek bile tüylerimi diken diken ediyor ya. Eminim basıldığı kağıt için kesilen ağaç ağlıyordur. :KK43:

Ben de incelemesine yorum yapmışsın orada görüp fark ettim az önce, daha önce rastlamamıştım. Bilmediğimiz daha ne kitaplar vardır böyle kesin, denk gelmeyiz umarım. :olamaz:

------

Gelmişken yeni kitabımı da yazayım, Orhan Karaveli'den Kendi Heykelini Yapan Adam:İlhan Selçuk. 91. sayfafayım dün başladım şimdi de devam ediyorum, güzel gidiyor, biyografi okumayı çok seviyorum, özellikle de en yakınların anılarından, mektuplardan dökülen satırlara ayrıca bayılıyorum. :süslü:

Ben de incelemesine yorum yapmışsın orada görüp fark ettim az önce, daha önce rastlamamıştım. Bilmediğimiz daha ne kitaplar vardır böyle kesin, denk gelmeyiz umarım. :olamaz:

------

Gelmişken yeni kitabımı da yazayım, Orhan Karaveli'den Kendi Heykelini Yapan Adam:İlhan Selçuk. 91. sayfafayım dün başladım şimdi de devam ediyorum, güzel gidiyor, biyografi okumayı çok seviyorum, özellikle de en yakınların anılarından, mektuplardan dökülen satırlara ayrıca bayılıyorum. :süslü:
Okuyup yorumlayan var mı merak edip baktım ben de. Şaşırtmadı sonuç :)

Stieg Larsson Ateşle Oynayan Kız bitti. Serinin devamını da okumak istiyorum ama elimde yok almam gerek.Sadece 3. kitabını mı alsam yoksa 4 ve 5 i de alsam mı bilemedim .
Şimdilik hangi kitaba başlarım bilemiyorum okumaya başlayınca karar veririm .

Okuyup yorumlayan var mı merak edip baktım ben de. Şaşırtmadı sonuç :)

Kitap yorumlarını okumak bu gibi durumlarda çok iyi oluyor, en azından verilen kararın doğruluğunu teyit etmiş oluyoruz, hoş bazen yanıltıcı oldukları da olmuyor değil ama en azından fikir almış oluyoruz.

Selam kızlar,
KK yı beleş kullandıgım icin sürekli reklam görüyorum ve genelde idefix reklamı oluyor. Bu reklamın içinde Mukemmel Kadın Sürtügün Tekidir diye bir kitap müsvettesi var ki görmek bile tüylerimi diken diken ediyor ya. Eminim basıldığı kağıt için kesilen ağaç ağlıyordur. :KK43:
"Pro üye olmadığım için" mi demek istiyorsun beleş derken?
Ben de reklam görüyorum. :KK64:

bildirim de yapayım:

Mumine YILDIZ - İnce Hayat
sayfa...64 :KK37:

Back