• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aeden sayfa 89
Zorluyorum resmen. Azra Kohen'in cümleleri bana zorlama, yapay geliyor hep.
Önceki serisini okurken de böyle düşünmüştüm bu kitabında da aynı şekilde devam etmiş.
Ilk 100 sayfayı geçtin mi, devamı su gibi akıyor. Ben de ilk başlarda zoraki okumuştum ama konu ilerledikce hoşuma gitmişti.

Ilk 100 sayfayı geçtin mi, devamı su gibi akıyor. Ben de ilk başlarda zoraki okumuştum ama konu ilerledikce hoşuma gitmişti.
İnşallah ben de öyle umuyorum. Biraz da hormonal durumlardan sanırım uyuyakalıyorum okurken. Hikayenin içine giremedim daha.

Merhaba,
Sonunda bir kitap bitirdim kutlamalar baslasin:), Ofke Kontrol Rehberi bitti. Benim icin faydali bir kitap oldu saniyorum. Benim gibi saman alevi gibi parlayan ofkeye sahip olan insanlar bir sure sonra herseye ofkelenmeye basliyor ve bir kisir donguye giriyormus. Ofkenin olusumu tanimi ve bundan kurtulmak icin alistirmalardan, denemelerden bahseden bir kitap. Sinirli birisiyle yasayanlara da tavsiye ederim. :) Yeni kitabim Cilgin Sarkac. Bu kitabi birisi odunc verdi odunc kitap okumayali kac yil gecti bilmiyorum basina birsey gelecek diye stres oluyorum :))
Tesekkur ederim. :KK54:
ben de...
sen deyince öğrendim. erkek miymiş? :-)

evet , inşallah doğrudur. ben en son aldığım kitabı (basit ve mutlu yaşam) oradan aldım. hatta benden görüp kuzenim de bir kitap alacaktı. size niye haber vermedim acaba :skandal: ama dediğin gibi inşallah doğrudur. :KK17: her şeye süphe ile yaklaşır olduk. gerçekten iyi olanlar da arada kaynamaz inşallah
Heray yapilanlari yazdiklari bir seyir defteri var. Dusunce guzel insallah bozulmaz. Biz sonucta kitap alacagiz en fazla 5-10 tl farkedecek bizim icin diye dusundum ben de.

Sen ne duyarlı bir kadınsın :KK200:
tesekkur ederim :oops:

Hangi yazarlar , merak ettim
lisedeyken gabriel garcia marquiez, harper lee, iris murdoch bikac tane daha olabilir tabi :)))

İyi akşamlar, nasılsınız?
Okumuyorum, okumadığım içim azap çekiyorum resmen ama yine de okumuyorum. :kızgın:
Kitabımı mı değiştirsem n'apsam? :KK64:
gitmiyorsa degistir ya bu kitabi birakmama huyumuz iyice yavaslatiyor tempomuzu

Merhaba,
Sonunda bir kitap bitirdim kutlamalar baslasin:), Ofke Kontrol Rehberi bitti. Benim icin faydali bir kitap oldu saniyorum. Benim gibi saman alevi gibi parlayan ofkeye sahip olan insanlar bir sure sonra herseye ofkelenmeye basliyor ve bir kisir donguye giriyormus. Ofkenin olusumu tanimi ve bundan kurtulmak icin alistirmalardan, denemelerden bahseden bir kitap. Sinirli birisiyle yasayanlara da tavsiye ederim. :) Yeni kitabim Cilgin Sarkac. Bu kitabi birisi odunc verdi odunc kitap okumayali kac yil gecti bilmiyorum basina birsey gelecek diye stres oluyorum :))
Yazari kimmm??
Ismi tam benim ihtiyacim olan cinsten cunku

Merhaba,

Öfke Kontrol Rehberi'ni merak ettim, okumak istiyorum ben de yorumundan sonra Cicoretti Cicoretti :)

Back