• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Sevgili Kitap Kurtları...
:KK54:
Hayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, bereketli cumalar diliyorum. :KK36:

Bugün başladığım kitabım; TESS GERRITSEN - BIÇAK SIRTI :kahve: sayfa 20
İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.
Cesminaz eşine Allah şifa versin. İnşallah tamamen sağlığına kavuşur. :KK36:

Merhaba Sevgili Kitap Kurtları...
:KK54:
Hayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, bereketli cumalar diliyorum. :KK36:

Bugün başladığım kitabım; TESS GERRITSEN - BIÇAK SIRTI :kahve: sayfa 20
Cesminaz eşine Allah şifa versin. İnşallah tamamen sağlığına kavuşur. :KK36:
Amin. Hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu, bereketli,cumalar dilerim sizede:))

İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.
Çok geçmiş olsun .

Genç Werther'in Acıları bitti.
Inci Aral - Şarkını Söylediğin Zaman bitti.

Inci Aral' in okudugum ilk kitabiydi. Sol görüslü Cihan ve Deniz'in tutkulu askindan yola cikarak, o dönemde yasayan kusagin acilarini , yasadiklari ve yasamak istedikleri dünyayi irdelemis yazar.

Kütüphanede görünce sevincten ciglik atmak istedigim bir diger kitaba baslamak istiyorum.

Emile Zola - Germinal

Bu arada ben Emile Zola' yi kadin saniyordum:olamaz:

Hepinize hayirli Cuma'lar diliyorum. :KK37::KK37::KK37:

Çok geçmiş olsun .

Inci Aral' in okudugum ilk kitabiydi. Sol görüslü Cihan ve Deniz'in tutkulu askindan yola cikarak, o dönemde yasayan kusagin acilarini , yasadiklari ve yasamak istedikleri dünyayi irdelemis yazar.

Kütüphanede görünce sevincten ciglik atmak istedigim bir diger kitaba baslamak istiyorum.

Emile Zola - Germinal

Hayırlı cumalar dilerim:)

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Geçenlerde takip ettiğim bir hayvansever arkadaşda bir site gördüm. Kitapkoala; bu site karını hayvanlara yardım için kullanıyormuş. Bağış kabul etmiyorlar sadece kitap alışverişi ile destek olunuyor. Biz düzenli kitap alıyoruz ben bundan sonra bu siteden alışveriş yapmaya çalışacağım. Sizlere de bunu bildirmeyi bir görev saydım. siteyi ziyaret ettiğinizde misyonlarını anlatan bir bölüm var ordan bilgi edinebilirsiniz. Umuyorum anlattıkları doğrudur , değilse de en azından kitaplarımı edinmiş olurum diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun .

Emile Zola - Germinal

Benim de öyle yanılgılarım vardı ya bir iki yazarda :)))

Amin. Hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu, bereketli,cumalar dilerim sizede:))
Tesekkur ederim. :KK54:
Çok geçmiş olsun .

Emile Zola - Germinal

ben de...
sen deyince öğrendim. erkek miymiş? :-)

Geçenlerde takip ettiğim bir hayvansever arkadaşda bir site gördüm. Kitapkoala; bu site karını hayvanlara yardım için kullanıyormuş. Bağış kabul etmiyorlar sadece kitap alışverişi ile destek olunuyor. Biz düzenli kitap alıyoruz ben bundan sonra bu siteden alışveriş yapmaya çalışacağım. Sizlere de bunu bildirmeyi bir görev saydım. siteyi ziyaret ettiğinizde misyonlarını anlatan bir bölüm var ordan bilgi edinebilirsiniz. Umuyorum anlattıkları doğrudur , değilse de en azından kitaplarımı edinmiş olurum diye düşünüyorum.
evet , inşallah doğrudur. ben en son aldığım kitabı (basit ve mutlu yaşam) oradan aldım. hatta benden görüp kuzenim de bir kitap alacaktı. size niye haber vermedim acaba :skandal: ama dediğin gibi inşallah doğrudur. :KK17: her şeye süphe ile yaklaşır olduk. gerçekten iyi olanlar da arada kaynamaz inşallah :cry:

Sen ne duyarlı bir kadınsın :KK200:

Tesekkur ederim. :KK54:
ben de...
sen deyince öğrendim. erkek miymiş? :-)

evet , inşallah doğrudur. ben en son aldığım kitabı (basit ve mutlu yaşam) oradan aldım. hatta benden görüp kuzenim de bir kitap alacaktı. size niye haber vermedim acaba :skandal: ama dediğin gibi inşallah doğrudur. :KK17: her şeye süphe ile yaklaşır olduk. gerçekten iyi olanlar da arada kaynamaz inşallah :cry:
Evet, erkekmiş:-)

Duyarlı davrandığın için seni de tebrik ederim. :KK200:
Haklısın kimseye güven olmuyor ama en azından elinden geleni yapmış olursun.

Çok geçmiş olsun .

Emile Zola - Germinal

Aaa ben de kadın sanıyordum :olamaz:

Back