- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.801
merhaba formda benzer üye isimleri çok var,yavrukurt papatyasın değil mi :)Ben sinan akyüz ün yağmurun gelinini bitirdim yeni şimdi telefondan bi sitede aşkın dayanılmaz çekiciliği diye bi hikaye okuyorum bölüm bölüm yayınlanıyo
Evetmerhaba formda benzer üye isimleri çok var,yavrukurt papatyasın değil mi :)
Dan brown tarzı kitap tavsiye edebilecek var mı acaba :)Filozof__Prenses Teşekkür ederim. Toplamda bir ay sürdü ama ben de süründüm epey. Böyle süreçlerde tahmin edersiniz ki çocuktan çok büyükler zorluyor. "Hayır, öğrenemedi." " Daha küçük değil mi?" "Öğrenmesi için geç olmadı mı?" "Sen bence bez tak." gibi gibi cümlelerle savaşmak daha zor :)
İnsanların her şeye bir fikri ve yorumu olması gerçekten çok yazık!Filozof__Prenses Teşekkür ederim. Toplamda bir ay sürdü ama ben de süründüm epey. Böyle süreçlerde tahmin edersiniz ki çocuktan çok büyükler zorluyor. "Hayır, öğrenemedi." " Daha küçük değil mi?" "Öğrenmesi için geç olmadı mı?" "Sen bence bez tak." gibi gibi cümlelerle savaşmak daha zor :)
Ben en bu ara pek okuyamayanlardanım. Eşim işyerinde ufak bi kaza geçirdi, raporlu. Biz de fırsat bu fırsat diyip İstanbul’a geldik. Bol bol geziyoruz.
D&R’ı gezerken canım Hüsnü Arkan’ın Kitabını gördüm. “Gülhisarlı Terziler” onu almıştım. Bugün hava kapalı, ona başlayacağım. Keyifli günler herkese
Merhaba Kitapsever Canlar.
Selen Baranoğlu - Basit ve Mutlu Yaşam
sayfa...96
xyzt-5544 canım eşine geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şimdi nasıl? daha iyi mi?
Maalesef bu konuda o kadar çok ve gereksiz yorum yapıyorlar ki insanları kırmadan süreci atlatmak çok zor. Ben başladığımda da erken daha diyen grupla geç kalmışsın diyen grubun arasında kalmıştım. Neyse gözün aydın atlatmışsın bu süreciFilozof__Prenses Teşekkür ederim. Toplamda bir ay sürdü ama ben de süründüm epey. Böyle süreçlerde tahmin edersiniz ki çocuktan çok büyükler zorluyor. "Hayır, öğrenemedi." " Daha küçük değil mi?" "Öğrenmesi için geç olmadı mı?" "Sen bence bez tak." gibi gibi cümlelerle savaşmak daha zor :)
Çok büyük geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyileşir .İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.
Çok teşekkür ederim.Çok büyük geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyileşir .
Hoşgeldin canım,seni burada görmek ne güzel :)
Hoşbuldum nasılsınHoşgeldin canım,seni burada görmek ne güzel :)
İnsanların her şeye bir fikri ve yorumu olması gerçekten çok yazık!
Hiç anne olmadım / Hiç böyle şeyler yaşamadım ama özellikle çocuk büyütürken bu tarz konuşmaları acayip yersiz buluyorum. Çünkü zaten anne evladı için en iyisini yapmaya çalışıyor ve bunun vicdan azabını her zaman duyuyor; "acaba daha iyisini yapabilir miyim?" ya da "ne yapmalıyım?" şeklinde... bir de bu hariçten gazel okuyanlar olunca …
şayet annenin ihtiyacı varsa yardım teklif edilip gerisine / vara yoğa karışılmasa keşke.( hiç yapmadım ama aile büyüğü olursun, kız kardeş / abla olursun yakın arkadaş olursun ve gerçekten bir şeyin yanlış / yıpratıcı olduğunu görürsün güzel bir şekilde söylersin o ayrı... çünkü bazen olayın içindeki insan görmez dışarıdan bir göz görür, anne buna belki memnun bile olur. )
Teşekkür ederim canım,umarım sende de herşey yolundadır.Hoşbuldum nasılsın
İstanbılda kitapçı gezmek de ancak bizim işimizdir :)Ben en bu ara pek okuyamayanlardanım. Eşim işyerinde ufak bi kaza geçirdi, raporlu. Biz de fırsat bu fırsat diyip İstanbul’a geldik. Bol bol geziyoruz.
D&R’ı gezerken canım Hüsnü Arkan’ın Kitabını gördüm. “Gülhisarlı Terziler” onu almıştım. Bugün hava kapalı, ona başlayacağım. Keyifli günler herkese
benim düzenli okuma alışkanlığı edinmeye başladıgımda okudugum kitaplrdan biridir. :) Çok severim.Teşekkürler Kırmızı Oje,bu ara okumayı boşladım ne yazık ki,Hayvan Çiftliğini ne zaman bitirebilirim bilmiyorum
büyük geçmiş olsun canım.İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?