Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Filozof__Prenses Teşekkür ederim. Toplamda bir ay sürdü ama ben de süründüm epey. Böyle süreçlerde tahmin edersiniz ki çocuktan çok büyükler zorluyor. "Hayır, öğrenemedi." " Daha küçük değil mi?" "Öğrenmesi için geç olmadı mı?" "Sen bence bez tak." gibi gibi cümlelerle savaşmak daha zor :)

Dan brown tarzı kitap tavsiye edebilecek var mı acaba :)

İnsanların her şeye bir fikri ve yorumu olması gerçekten çok yazık!
Hiç anne olmadım / Hiç böyle şeyler yaşamadım ama özellikle çocuk büyütürken bu tarz konuşmaları acayip yersiz buluyorum. Çünkü zaten anne evladı için en iyisini yapmaya çalışıyor ve bunun vicdan azabını her zaman duyuyor; "acaba daha iyisini yapabilir miyim?" ya da "ne yapmalıyım?" şeklinde... bir de bu hariçten gazel okuyanlar olunca …
şayet annenin ihtiyacı varsa yardım teklif edilip gerisine / vara yoğa karışılmasa keşke. ( hiç yapmadım ama aile büyüğü olursun, kız kardeş / abla olursun yakın arkadaş olursun ve gerçekten bir şeyin yanlış / yıpratıcı olduğunu görürsün güzel bir şekilde söylersin o ayrı... çünkü bazen olayın içindeki insan görmez dışarıdan bir göz görür, anne buna belki memnun bile olur. )

Merhaba Kitapsever Canlar.
Selen Baranoğlu - Basit ve Mutlu Yaşam
sayfa...96
xyzt-5544 canım eşine geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şimdi nasıl? daha iyi mi?

Merhaba Kitapsever Canlar.
Selen Baranoğlu - Basit ve Mutlu Yaşam
sayfa...96
xyzt-5544 canım eşine geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şimdi nasıl? daha iyi mi?

İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.

Merhaba kızlar
Yeniden kitap okumaya başlayınca sizlere de geri dönüş yapayım dedim.
Dr. Bruce D. Perry - Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk
Sayfa...353
Maalesef bu konuda o kadar çok ve gereksiz yorum yapıyorlar ki insanları kırmadan süreci atlatmak çok zor. Ben başladığımda da erken daha diyen grupla geç kalmışsın diyen grubun arasında kalmıştım. Neyse gözün aydın atlatmışsın bu süreci

Çok büyük geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyileşir .

O kadar doğru tespitler ki.. Eşim de dahil herkesten uzaklaşıp öyle öğretecek dereceye gelmiştim. Sonunda öğrendi ama belki de iki haftalık süreci dört haftada yaşattılar. Neyse buna da şükür diyeyim :)

Selam baykuşlar pek uğramıyorum ben de bu ara,
Okuma hızım sıfır noktasına kadar düşmüştü bir iki gündür toparlamaya başladım. Roman okumaya alışık olduğumdan başka türde kitaplara geçince hızım çok düşüyor bir de yaz rehaveti , kafanın başka işlerle meşguliyeti vs derken zaman geçiyor. temmuzda hiç kitap bitirmemişim kendime koca bir yuh çekiyorum.

İstanbılda kitapçı gezmek de ancak bizim işimizdir :)

Teşekkürler Kırmızı Oje,bu ara okumayı boşladım ne yazık ki,Hayvan Çiftliğini ne zaman bitirebilirim bilmiyorum
benim düzenli okuma alışkanlığı edinmeye başladıgımda okudugum kitaplrdan biridir. :) Çok severim.

büyük geçmiş olsun canım.

xyzt-5544 canım çok geçmiş olsun.
melekeskisi herkes süper anne olduğu için bilgilerini paylaşıp üzerimizde baskı kurmayı çok seviyorlar. Bu konuda ağzıma açmaya başlasam kimse susturamaz sanırım neyse burası da yeri değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…