- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.821
Cesminaz eşine Allah şifa versin. İnşallah tamamen sağlığına kavuşur.İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.
Amin. Hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu, bereketli,cumalar dilerim sizede:))Merhaba Sevgili Kitap Kurtları...
Hayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, bereketli cumalar diliyorum.
Bugün başladığım kitabım; TESS GERRITSEN - BIÇAK SIRTIsayfa 20
Cesminaz eşine Allah şifa versin. İnşallah tamamen sağlığına kavuşur.
Çok geçmiş olsun .İyi canım şükür. Parmağını sıkıştırmıştı ama biraz şiddetli bir sıkıştırma, tırnağını dikmek zorunda kaldılar. 20 gün oldu hala dikişleri alınmadı. Ama ağrısı pek kalmadı şükür. Haftaya kontrole gittiğinde durum daha da netleşecek. Şu an parmağını oynatamıyor, his kaybı da var. Ya ameliyat ya da fizik tedaviye karar verilecek. Öyle yani, buna da şükür. Doktor parmak kopabilirdi demiş, Allah korudu neyse ki.
Hayırlı cumalar dilerim:)Çok geçmiş olsun .
Genç Werther'in Acıları bitti.
Inci Aral - Şarkını Söylediğin Zaman bitti.
Inci Aral' in okudugum ilk kitabiydi. Sol görüslü Cihan ve Deniz'in tutkulu askindan yola cikarak, o dönemde yasayan kusagin acilarini , yasadiklari ve yasamak istedikleri dünyayi irdelemis yazar.
Kütüphanede görünce sevincten ciglik atmak istedigim bir diger kitaba baslamak istiyorum.
Emile Zola - Germinal
Bu arada ben Emile Zola' yi kadin saniyordum
Hepinize hayirli Cuma'lar diliyorum.
Benim de öyle yanılgılarım vardı ya bir iki yazarda :)))Çok geçmiş olsun .
Inci Aral' in okudugum ilk kitabiydi. Sol görüslü Cihan ve Deniz'in tutkulu askindan yola cikarak, o dönemde yasayan kusagin acilarini , yasadiklari ve yasamak istedikleri dünyayi irdelemis yazar.
Kütüphanede görünce sevincten ciglik atmak istedigim bir diger kitaba baslamak istiyorum.
Emile Zola - Germinal
Tesekkur ederim.Amin. Hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu, bereketli,cumalar dilerim sizede:))
ben de...Çok geçmiş olsun .
Emile Zola - Germinal
evet , inşallah doğrudur. ben en son aldığım kitabı (basit ve mutlu yaşam) oradan aldım. hatta benden görüp kuzenim de bir kitap alacaktı. size niye haber vermedim acabaArkadaşlar tekrar merhaba,
Geçenlerde takip ettiğim bir hayvansever arkadaşda bir site gördüm. Kitapkoala; bu site karını hayvanlara yardım için kullanıyormuş. Bağış kabul etmiyorlar sadece kitap alışverişi ile destek olunuyor. Biz düzenli kitap alıyoruz ben bundan sonra bu siteden alışveriş yapmaya çalışacağım. Sizlere de bunu bildirmeyi bir görev saydım. siteyi ziyaret ettiğinizde misyonlarını anlatan bir bölüm var ordan bilgi edinebilirsiniz. Umuyorum anlattıkları doğrudur , değilse de en azından kitaplarımı edinmiş olurum diye düşünüyorum.
Sen ne duyarlı bir kadınsınArkadaşlar tekrar merhaba,
Geçenlerde takip ettiğim bir hayvansever arkadaşda bir site gördüm. Kitapkoala; bu site karını hayvanlara yardım için kullanıyormuş. Bağış kabul etmiyorlar sadece kitap alışverişi ile destek olunuyor. Biz düzenli kitap alıyoruz ben bundan sonra bu siteden alışveriş yapmaya çalışacağım. Sizlere de bunu bildirmeyi bir görev saydım. siteyi ziyaret ettiğinizde misyonlarını anlatan bir bölüm var ordan bilgi edinebilirsiniz. Umuyorum anlattıkları doğrudur , değilse de en azından kitaplarımı edinmiş olurum diye düşünüyorum.
Hangi yazarlar , merak ettimBenim de öyle yanılgılarım vardı ya bir iki yazarda :)))
Evet, erkekmişTesekkur ederim.
ben de...
sen deyince öğrendim. erkek miymiş?
evet , inşallah doğrudur. ben en son aldığım kitabı (basit ve mutlu yaşam) oradan aldım. hatta benden görüp kuzenim de bir kitap alacaktı. size niye haber vermedim acabaama dediğin gibi inşallah doğrudur. her şeye süphe ile yaklaşır olduk. gerçekten iyi olanlar da arada kaynamaz inşallah
Aaa ben de kadın sanıyordumÇok geçmiş olsun .
Emile Zola - Germinal
Aramıza hoşgeldinAaa ben de kadın sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?