• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar
Bugün benim için harika bi gündü çünküüü canımın içleri _asmunikal_ _asmunikal_ ile minerva1988 minerva1988 kilometreler ötesinden beni ve kızımı görmeye geldiler
Bu sayfanın bana kazandırdığı ennnn kıymetli insanlardansınız sizi seviyorum :KK200:
Çünkü çok güzel yapmissiniz gormeden olmazdı:)

Merhaba. Ben yeniyim. Aranıza katılayım. Turgut Özakman Cumhuriyet-1. cilt s.28. Biraz ağır ilerliyor Turgut Özakman’ın bu serisi. Dili çok güzel ancak arkadaki dipnotlara yönlendirme yapılıyor sürekli, orası da çok uzun oluyor. Dipnotları okumadan da anlaşılmıyor anlatılanlar. Ama çok sürükleyici. Bayılırım Turgut Özakman’a zaten❤️

Merhaba hanimlar,

Osman Balcigil - Yesil Mürekkep bitti.

Lise yillarinda Kürk Mantolu Madonna' yi okumustum ama , gectigimiz yil yeniden okuma firsatini buldum. Icimizdeki Seytan, Sirca Kösk derken bir de baktim Sabahattin Ali hayrani oluvermisim.
Bu kitap Sabahattin Ali ' nin hayatini konu aliyor. Kalemi icin sürekli yesil mürekkep kullanirmis, kitabin ismi burdan esinlenmis. Yasami zorluklar icinde gecmis. Düsüncelerini her firsatta ifade etmeye calistigi icin sürekli hapis ve sürgünlerle dolu bir hayat yasamis.
Osman Balcigil roman tarzi yazmadigi icin bazi konular daldan dala atlamis gibi geldi bana. Neseli, hayati ve asik olmayi seven, vatanina sevdali bir aydin , nasil yokedilir sorusunun cevabini bu kitapta bulabilirsiniz.

Yeni kitaplarim:

Goethe - Genc Werther'in Acilari
Sayfa - 24

Özgür Bacaksiz - Deli Cocugun Güncesi
Sayfa - 25

Yeni bir haftaya güzel bir baslangic yapmaniz dilegiyle, hepinize sevgiler:KK200:

Günaydın kızlar
Okuyamama hali beni de buldu :olamaz: Paul Auster'in New York Üçlemesi'ni okuyorum, sayfa 168 deyim. Aslında kitabın başına oturuyorum, okuyorum ama postmodern bir kitap olduğu için ilerlemek biraz zor oluyor. Kitap 3 farklı hikayeden oluşuyor, polisiye gibi olsa da pek değil. Okuduğum yorumlara göre sonunda üç hikayede ayrı ayrı gibi gözükse de birbirine bağlanıyormuş ve her ayrıntı bir anlam ifade edebiliyormuş.

Günaydın iyi haftalar,
Öfke Kontrol rehberi syf 142 deyim bu hafta bitiricem inşallah.
Merhaba. Ben yeniyim. Aranıza katılayım. Turgut Özakman Cumhuriyet-1. cilt s.28. Biraz ağır ilerliyor Turgut Özakman’ın bu serisi. Dili çok güzel ancak arkadaki dipnotlara yönlendirme yapılıyor sürekli, orası da çok uzun oluyor. Dipnotları okumadan da anlaşılmıyor anlatılanlar. Ama çok sürükleyici. Bayılırım Turgut Özakman’a zaten❤️
Aramıza hoşgeldiniz, güzel paylaşımlarımızın olmasını dilerim.

Back