- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.781
Bu kitabı çok merak ediyorum , elimdekiler bitince almayı düşündüklerim arasında . Bitirince kitap hakkında oluşan fikrinizi paylaşır mısınız ?Merhaba iyi haftalar herkese
Puslu Kıtalar Atlası syf. 156
Ben bulamadım bence. kimse yürütmedi.Selam baykuşlar
Okuyamıyorum şu kitap okuma şevkimi aldı götürdü resmen şimdi Öfke kontrol Rehberi'ne başladım o da gitmiyor. Neyse Size bir haberim var İdefixte Can Yayınlarında bazı yazarların kitaplarında %50 kampanyası var Umberto ECO, Albert CAmus, J.P Sartre, Salman Rushdie, Paul Auster vs. gibi ilgilenenler olabilir.
Safir Taht , @Svtsvtsvt hos geldiniz arkadaslar. Topigimizin ölü bir zamanına denk geldiniz ama umuyorum kalıcı olursınız.
@Filozof__Prenses Filocum kim yürütmüş :))
Aramıza hoş geldiniz. Yakın geçmişte bu seriyi okudum. Tavsiye ederim.Tess Gerritsen - Cerrah sayfa 176
Al benden de o kadar. o-ku-ya-mı-yo-rum.okumuyorum ve kendime gıcık oluyorum. O kadar okumuyorum ki kitabımı nerede unuttugumu bile hatırlayamıyorum. O kadar okumuyorum ki Cin Ali serisini bile bitiremem ve hatta okumayı unutmuş da olabilirim emin degilim.
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba. Ben yeniyim. Aranıza katılayım. Turgut Özakman Cumhuriyet-1. cilt s.28. Biraz ağır ilerliyor Turgut Özakman’ın bu serisi. Dili çok güzel ancak arkadaki dipnotlara yönlendirme yapılıyor sürekli, orası da çok uzun oluyor. Dipnotları okumadan da anlaşılmıyor anlatılanlar. Ama çok sürükleyici. Bayılırım Turgut Özakman’a zaten
Allah kolaylık versin. Tuvalet eğitimi sabır işi biraz...Günaydın. Geçen hafta oğlumun tuvalet eğitimi için izin almıştım. Bugün geri geldim, iş yerinde dinlenmeyi planlıyorum :) Herkese keyifli haftalar dilerim.
Merhaba Kitapsever Hatunlar...
Aramıza hoş geldiniz.
Teşekkürler
Teşekkür ederimAramıza hoş geldiniz. Yakın geçmişte bu seriyi okudum. Tavsiye ederim.
Tabiki :)Bu kitabı çok merak ediyorum , elimdekiler bitince almayı düşündüklerim arasında . Bitirince kitap hakkında oluşan fikrinizi paylaşır mısınız ?
Bu iki kitap devam ederken bir de şuna başladım. -> Selen Baranoğlu - Basit ve Mutlu Yaşam sayfa...46Merhaba Kitapsever Hatunlar...
RHONDA BYRNE - the MAGICve MESNEVİ okuyorum. Kitaplar evde sayfa söyleyemiyorum. Zaten başlarındayım.
...
Herkese merhaba ,
Geçmiş olsun dilekleriniz için tek tek hepinize teşekkür ediyorum.
Tam iyileşemedim malesef,astım olmuşum,doktorumun tavsiyelerine birebir uyuyorum,kısa zamanda atlatırım inşallah.
Okuyamıyorum da,sanırım yaz boyunca eski performansımı yakalayamayacağım.
Fareler ve İnsanlar'ı eşim elimden aldı,benden habersiz okumaya başlamış
Ben de Hayvan Çiftliğine başlamayı planlıyorum.
Merhaba Baykuşlar,
Puslu Kıtalar Atlası bitti. Çok severek okudum. ilk kez bu yazarın bir kitabını okudum ve diğerlerini de okumak istiyorum. Kitabın konusuna gelirsek, ilk sayfasından itibaren sizi büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. konular birbirleriyle çok güzel bağlanmış. Uzun İhsan Efendi bir harita hazırlamaktadır. hazırladığı haritayla oğlu Bünyamin'in yapığı yolculuğu anlatıyor.
Yeni kitabım Hakkari'de Bir Mevsim Syf. 54
Teşekkürler Kırmızı Oje,bu ara okumayı boşladım ne yazık ki,Hayvan Çiftliğini ne zaman bitirebilirim bilmiyorumGeçmiş olsunsabine , inşallah daha iyisindir.
İki kitap da çok güzel, Hayvan Çiftliği'nı yakın zamanda okudum ve çok beğendim. Gerçekten çok okunanlar arasında olduğu kadar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?