- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.721
İyi pazarlar kızlar
Dedektif Auguste Dupin öyküleri sayfa 38
Dedektif Auguste Dupin öyküleri sayfa 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok güzel denk gelmiş :) ortak okuma gibi olmuş ne güzelSelamlar
Ben de bugün İki Yeşil Susamuru na başladım.
Okuyamama zincirini kırayım artık
ay çok güzel denk gelmiş :) ortak okuma gibi olmuş ne güzel
Teşekkür ederimSelam baykuşlar
Okuyamıyorum şu kitap okuma şevkimi aldı götürdü resmen şimdi Öfke kontrol Rehberi'ne başladım o da gitmiyor. Neyse Size bir haberim var İdefixte Can Yayınlarında bazı yazarların kitaplarında %50 kampanyası var Umberto ECO, Albert CAmus, J.P Sartre, Salman Rushdie, Paul Auster vs. gibi ilgilenenler olabilir.
Safir Taht , @Svtsvtsvt hos geldiniz arkadaslar. Topigimizin ölü bir zamanına denk geldiniz ama umuyorum kalıcı olursınız.
@Filozof__Prenses Filocum kim yürütmüş :))
Geçmiş olsun canım ben çok marka bilmiyorum bizim hastanede kullandıklarımız profesyonel olmasına rağmen yanıltıcı olabiliyordu. Yine de braun, omron ve varsa erka nın tıbbi ölçüm cihazları güvenilirdir. ateş terliyken ölçüldügünde düşük çıkar, soğuk havalarda dış ortamdan gelen hastada hemen ölçülürse düşük çıkabilir senin hangi seviyede subfebril dedigimiz ateş ise 37.5 ' a kadar olan sen ateş hissedersin aam ölçümler normaldir. Viral bir enfeksiyon kapmış olabilirsin baska bir şikayetin yoksa. Tetkik yapıldı mı merak ettim?Herkese merhaba ,
Yine okuyamadım,elimdeki kitaba hiç devam edemedim malesef.
Bir de hastalandım,sürekli ateşimin çıktığını hissediyorum ama doktorlar ateşin yok diyorlar.
Bayılacak gibi oluyorum :/
Topiğimizdeki sevgili sağlık çalışanlarından ateş ölçer ismi rica edebilir miyim,hangisi güvenilirdir,hangi markadan almalıyım?
Fikir verebilirseniz çok sevineceğim
Çok geçmiş olsunHerkese merhaba ,
Yine okuyamadım,elimdeki kitaba hiç devam edemedim malesef.
Bir de hastalandım,sürekli ateşimin çıktığını hissediyorum ama doktorlar ateşin yok diyorlar.
Bayılacak gibi oluyorum :/
Topiğimizdeki sevgili sağlık çalışanlarından ateş ölçer ismi rica edebilir miyim,hangisi güvenilirdir,hangi markadan almalıyım?
Fikir verebilirseniz çok sevineceğim
Geçmiş olsun canım ben çok marka bilmiyorum bizim hastanede kullandıklarımız profesyonel olmasına rağmen yanıltıcı olabiliyordu. Yine de braun, omron ve varsa erka nın tıbbi ölçüm cihazları güvenilirdir. ateş terliyken ölçüldügünde düşük çıkar, soğuk havalarda dış ortamdan gelen hastada hemen ölçülürse düşük çıkabilir senin hangi seviyede subfebril dedigimiz ateş ise 37.5 ' a kadar olan sen ateş hissedersin aam ölçümler normaldir. Viral bir enfeksiyon kapmış olabilirsin baska bir şikayetin yoksa. Tetkik yapıldı mı merak ettim?
Çok geçmiş olsun
Ben bebeğime medisana aldım temassız ölçer
Baya araştırmıştım, alman markası ve güvenilir diye biliyorum
Ateş, oda sıcaklığı, su sıcaklığı ne bulursam ölçüyom