• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam baykuşlar
Okuyamıyorum şu kitap okuma şevkimi aldı götürdü resmen şimdi Öfke kontrol Rehberi'ne başladım o da gitmiyor. Neyse Size bir haberim var İdefixte Can Yayınlarında bazı yazarların kitaplarında %50 kampanyası var Umberto ECO, Albert CAmus, J.P Sartre, Salman Rushdie, Paul Auster vs. gibi ilgilenenler olabilir.
Safir Taht Safir Taht , @Svtsvtsvt hos geldiniz arkadaslar. Topigimizin ölü bir zamanına denk geldiniz ama umuyorum kalıcı olursınız.
@Filozof__Prenses Filocum kim yürütmüş :))

Selam baykuşlar
Okuyamıyorum şu kitap okuma şevkimi aldı götürdü resmen şimdi Öfke kontrol Rehberi'ne başladım o da gitmiyor. Neyse Size bir haberim var İdefixte Can Yayınlarında bazı yazarların kitaplarında %50 kampanyası var Umberto ECO, Albert CAmus, J.P Sartre, Salman Rushdie, Paul Auster vs. gibi ilgilenenler olabilir.
Safir Taht Safir Taht , @Svtsvtsvt hos geldiniz arkadaslar. Topigimizin ölü bir zamanına denk geldiniz ama umuyorum kalıcı olursınız.
@Filozof__Prenses Filocum kim yürütmüş :))
Teşekkür ederim :KK54:
Idefix e bakayım bende hemen .

Herkese merhaba ,

Yine okuyamadım,elimdeki kitaba hiç devam edemedim malesef.
Bir de hastalandım,sürekli ateşimin çıktığını hissediyorum ama doktorlar ateşin yok diyorlar.
Bayılacak gibi oluyorum :/
Topiğimizdeki sevgili sağlık çalışanlarından ateş ölçer ismi rica edebilir miyim,hangisi güvenilirdir,hangi markadan almalıyım?
Fikir verebilirseniz çok sevineceğim:KK16:

Herkese merhaba ,

Bir de hastalandım,sürekli ateşimin çıktığını hissediyorum ama doktorlar ateşin yok diyorlar.
Topiğimizdeki sevgili sağlık çalışanlarından ateş ölçer ismi rica edebilir miyim,hangisi güvenilirdir,hangi markadan almalıyım?
Geçmiş olsun canım ben çok marka bilmiyorum bizim hastanede kullandıklarımız profesyonel olmasına rağmen yanıltıcı olabiliyordu. Yine de braun, omron ve varsa erka nın tıbbi ölçüm cihazları güvenilirdir. ateş terliyken ölçüldügünde düşük çıkar, soğuk havalarda dış ortamdan gelen hastada hemen ölçülürse düşük çıkabilir senin hangi seviyede subfebril dedigimiz ateş ise 37.5 ' a kadar olan sen ateş hissedersin aam ölçümler normaldir. Viral bir enfeksiyon kapmış olabilirsin baska bir şikayetin yoksa. Tetkik yapıldı mı merak ettim?

Herkese merhaba ,

Çok geçmiş olsun
Ben bebeğime medisana aldım temassız ölçer
Baya araştırmıştım, alman markası ve güvenilir diye biliyorum
Ateş, oda sıcaklığı, su sıcaklığı ne bulursam ölçüyom :KK45:

Geçmiş olsun canım ben çok marka bilmiyorum bizim hastanede kullandıklarımız profesyonel olmasına rağmen yanıltıcı olabiliyordu. Yine de braun, omron ve varsa erka nın tıbbi ölçüm cihazları güvenilirdir. ateş terliyken ölçüldügünde düşük çıkar, soğuk havalarda dış ortamdan gelen hastada hemen ölçülürse düşük çıkabilir senin hangi seviyede subfebril dedigimiz ateş ise 37.5 ' a kadar olan sen ateş hissedersin aam ölçümler normaldir. Viral bir enfeksiyon kapmış olabilirsin baska bir şikayetin yoksa. Tetkik yapıldı mı merak ettim?

Teşekkür ederim Cicoretti,doktor şuan yalnızca parasetamol grubu bir ilaç yazdı,bu durum devam ederse kan tahlili yapalım dedi.Sürekli terliyorum veya üşüyorum o yüzden ateşimi evde kendim de takip etmek istedim.Evdeki bozulmuş sanırım,bazen 34,35 gösteriyor,güvenemedim evdekinden aldığım sonuca.
İlacımı sabah içtim,biraz iyi geldi.Bahsettiğin markalara bakacağım hemen.

Çok geçmiş olsun
Ben bebeğime medisana aldım temassız ölçer
Baya araştırmıştım, alman markası ve güvenilir diye biliyorum
Ateş, oda sıcaklığı, su sıcaklığı ne bulursam ölçüyom :KK45:

Sağol Melinda oda sıcaklığını vs.ölçüyor mu,her halükarda lazım olacak birşey galiba,ilgimi çekti,ona da bakayım.

Back