• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar son 1 yıldaki altın, dolar ve euro grafiğine baktım. Geçen sene bugün 1000 tlme altın, euro ya da dolar alsaydım şu an kar ne olurdu diye hesapladım. Altında 309 tl, dolarda 279tl, euroda 320tl kar olmuş olurdu diye çıktı. Yani euro ben hiç almamıştım ama euro galip geldi.

Okuyamıyorum geçen hafta grip oldum tam kurtuldum derken sesim kısıldı 3 gün şimdi yine hasta oldum. Tek korkum oğluma bulaştırmamam :KK43:
gecmis olsun
Merhaba üye olabilirmiyim♥️
hosgeldiniz

kac gündür misafirim vardi, okumaya vaktim olmadi.

Ask Uykusu devam ediyor. Sürükleyici bir kitap , belki bugün biter.
Askin Gözyaslari Tebrizli Sems yerinde sayiyor:işsiz: sindire sindire okuyacagim:KK45:

QUOTE="hayatin_anlami, post: 56571061, member: 342394"]gecmis olsun

hosgeldiniz

kac gündür misafirim vardi, okumaya vaktim olmadi.

Ask Uykusu devam ediyor. Sürükleyici bir kitap , belki bugün biter.
Askin Gözyaslari Tebrizli Sems yerinde sayiyor:işsiz: sindire sindire okuyacagim:KK45:[/QUOTE]
Hoşbulduk saolun
Herkese
İnce Memed 3 syf 52.

Hoş geldiniz.
Hoşbulduk saolun

Kızlar son 1 yıldaki altın, dolar ve euro grafiğine baktım. Geçen sene bugün 1000 tlme altın, euro ya da dolar alsaydım şu an kar ne olurdu diye hesapladım. Altında 309 tl, dolarda 279tl, euroda 320tl kar olmuş olurdu diye çıktı. Yani euro ben hiç almamıştım ama euro galip geldi.
Kızlar yanlış topiğe yazmışım kusura bakmayın :olamaz:

Merhaba Baykuslar,

Ask Uykusu bitti.
Yazarin ilk kitabiymis. Yazar kendini "Ask Doktoru" olarak tanimliyor. Gercek bir yasam hikayesinden uyarlanmis. Filmi de yapilmis. Kitap cok sürükleyiciydi.
Konusuna gelince:
Yonca ve Serkan üniversite yillarinda tanisip ,sonrasinda evlenirler.10 yillik bir beraberlikleri vardir. Hersey cok güzeldir ,bebek sahibi olmak isterler.Yonca isten ayrilir, bebek icin kontrollere gider. Derken; Serkan`in kendisini aldatiyor olabilecegi süphesi zihnini kemirmeye baslar. Yonca kocasina karsi takintili bir ask beslemektedir. Onsuz asla yasayamayacagini düsünür. Ama bu asiri sevgi Serkan´i biktirmistir. Sonrasinda Yonca`nin kocasini kaybetmemek icin gösterdigi amansiz mücadele ve bu sürecte aldigi yaralar , psikolojisinin inis cikislari cok güzel ifade edilmis. Yonca icine düstügü girdaptan kurtulmak icin yazara basvurur. Terapilere gelirken yaninda tasidigi günlügü yazarin ofisinde unutan Yonca , yillar sonra yaralarini sarinca, günlügün kitap haline getirilebilecegini söyler ve böylece bu eser ortaya cikar.

Yeni kitabim:
Osman Balcigil - Yesil Mürekkep

Okumayi cok istedigim bir kitap; kütüphanede görünce neredeyse sevincten ciglik atacaktim.:KK71::KK71::KK71:

Hepinize güzel bir Cumartesi aksami ve nese dolu Pazar`lar diliyorum:KK36::KK36::KK36:

Back