• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Teşekkür ederim Cicoretti,doktor şuan yalnızca parasetamol grubu bir ilaç yazdı,bu durum devam ederse kan tahlili yapalım dedi.Sürekli terliyorum veya üşüyorum o yüzden ateşimi evde kendim de takip etmek istedim.Evdeki bozulmuş sanırım,bazen 34,35 gösteriyor,güvenemedim evdekinden aldığım sonuca.
İlacımı sabah içtim,biraz iyi geldi.Bahsettiğin markalara bakacağım hemen.

Sağol Melinda oda sıcaklığını vs.ölçüyor mu,her halükarda lazım olacak birşey galiba,ilgimi çekti,ona da bakayım.
Sanırım bozulmuş ya da pili zayıflamıştır. geçmiş olsnu tekrardan canım.

Selamlar.
Ustalık Gerektiren Kafayı Takmama Sanatı
Sayfa 135.
Güzel gidiyor ancak kaç yerde denk geldim eksik sayfalar var. Aslimda Sayfa var ama bomboş. Nasıl bu kadar basım hatası yapılmış anlamadım...
okur kafaya takıyor mu bu sayfa işini diye mahsus yapmışlrdır belki :confused:

Herkese merhaba ,

Yine okuyamadım,elimdeki kitaba hiç devam edemedim malesef.
Bir de hastalandım,sürekli ateşimin çıktığını hissediyorum ama doktorlar ateşin yok diyorlar.
Bayılacak gibi oluyorum :/
Topiğimizdeki sevgili sağlık çalışanlarından ateş ölçer ismi rica edebilir miyim,hangisi güvenilirdir,hangi markadan almalıyım?
Fikir verebilirseniz çok sevineceğim:KK16:

Ben de Medisana aldım ama henüz kullanmadım.
Braun almıştım koltuk altından ölçmek için bir iki kere hatalı mı acaba diye düşündürttü. O yüzden medisana aldım

okumuyorum ve kendime gıcık oluyorum. O kadar okumuyorum ki kitabımı nerede unuttugumu bile hatırlayamıyorum. O kadar okumuyorum ki Cin Ali serisini bile bitiremem ve hatta okumayı unutmuş da olabilirim emin degilim. :işsiz:
Aynı durumdayım. Dün zorladım kendimi biraz okumak için uyuyakalmışım sonra

Tess Gerritsen- Cerrah bitti güzeldi . Tıbbi gerilim -polisiye severler için keyifle okunacak bir kitap . Rizzoli &Isles serisinin ilk kitabı , ben serinin ilerki kitaplarından birini daha evvel okudum . Şimdi bulabilirsem sıraya uygun olarak hepsini okumak istiyorum .
Sırada okumayu düşündüğüm kitabım ise Ahmet Ümit - Kukla

Selamlar.
Ustalık Gerektiren Kafayı Takmama Sanatı
Sayfa 135.
Güzel gidiyor ancak kaç yerde denk geldim eksik sayfalar var. Aslimda Sayfa var ama bomboş. Nasıl bu kadar basım hatası yapılmış anlamadım...
Can kırıkları, kitabimi okurken ayni durumu yaşamıştım. Olsundu:)

Herkese merhaba ,

Yine okuyamadım,elimdeki kitaba hiç devam edemedim malesef.
Bir de hastalandım,sürekli ateşimin çıktığını hissediyorum ama doktorlar ateşin yok diyorlar.
Bayılacak gibi oluyorum :/
Topiğimizdeki sevgili sağlık çalışanlarından ateş ölçer ismi rica edebilir miyim,hangisi güvenilirdir,hangi markadan almalıyım?
Fikir verebilirseniz çok sevineceğim:KK16:
Geçmiş olsun size:)

Back