- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.601
Çok güzel yorumlamışsın . Ben de dün gece bitirdim.Selamlar kızlar
Ela Gözlü Pars Celile bitti. Kitabın ağırlıklı olarak aşk üzerine olduğunu düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Osmanlının son dönemleriyle Atatürk'ün ölümüne kadar geçen süreyi kapsıyor. Celile Nazım Hikmet'in annesi ve onun gözünden anlatıyor. Yazar gazeteci olduğu için kitap tam bir roman havasında değil. sanki köşe yazısı okur gibi ya da hani tarih kitaplarında bazı konular hoşumuza gider roman okur gibi gelir bana o tadı verdi. Severek okudum eski bilgilerimi tazeledi. Bu ay okuduğum kitaplar çok manidar oldu. Birisi Fatih Sultan Mehmet'i anlatırken Diğeri Osmanlı Devleti'nin sonunu ve Atatürk'lü dönemi anlatıyor. Seçsem ancak bu kadar denk gelir
Yeni Kitabım Mürebbiye
Maalesef .Merhaba baykuşlar
Destek yayınlarının skandal iş ilanını gördünüz mü? Tepki çekince yapılanı çalışan personele maledip işten çıkarmışlar. Bu yayınevinin ilk skandalı değilmiş . Konu ile ilgili bir kaç görsel ekliyorum
bu görüşteki insanların kafaları açık olsa da zihinleri kapalıdır. Tam bir rezalet. Daha önce yaptıkları da iğrenç şey. Sanırım kokuşmuş bir ortam var yayınevinde ki köpeğe tecavüze onay veren editöründen, korsan kitap satışına karar veren yönetim kuruluna kadar. Muhasebenin de kokuşmuş olması şaşırtmadı.Merhaba baykuşlar
Destek yayınlarının skandal iş ilanını gördünüz mü? Tepki çekince yapılanı çalışan personele maledip işten çıkarmışlar. Bu yayınevinin ilk skandalı değilmiş . Konu ile ilgili bir kaç görsel ekliyorum
ben severek okumuştum , güzel ve dokunaklı bir öykü.Çok güzel yorumlamışsın . Ben de dün gece bitirdim.
Yeni kitabım Öksüzler Treni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?