- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Evet,geride kalanlar için ağır bir yük gerçekten.suçluluk duygusu kalıyor insanın için de.Ne yapılabilirdi diye.Başınız saolsun. Ölüm zaten çok acı, birde insanın kendi elinden olan ölüm daha acı.
o futbolcuyu da biliyordum ama hiç merak etmemiştim esasında yıllardır bir hakareti devam ettiriyor oldugumuz için üzüldüm açıkcası şimdi başka alternatifler kullanacagım artık :)Cicoretti evet bu doğru.ben de çok yakın zamanda öğrendim. Wc eğitimi ile ilgili araştırmalar yaparken.
Peygamberimiz zamanında öyle bir Sahabe varmış.Yahudiler de onu sevmedikleri için dışkılarına Kaka demişler .. Bunu da kullana kullana pis kaka diyerek yerleştirmişler maalesef. Özellikle izmir ve çevresinde oldukları için de buradan yayılmış bu kaka terimi !
Bunu da öğrenmeme vesilen olan olay ;Kaka diye futbolcu var . ibadetine çok düşkün .bu ad ne anlam taşıyor diye yakın zamanda araştırdığımda çıkmıştı.
intihar eden kişilere büyük bir saygı duyuyorum, bu kararı vermek çok büyük bir cesaret istiyor. Bazen düştüğümüz karanlık kuyulardan tüm yardımlara rağmen çıkamayabiliyoruz ve devam eden hayatın bize acı veriyor oluşu yaşamdan vazgeçmeye sebep oluyor. Geride kalanlar ise neyi eksik veya yanlış yaptım diyerek vicdan azabı yaşıyorlar.Merhaba,epeydir okuyamıyorum.Yakın bir arkadaşımın oğlu intihar etti.Sene başında da bir yakınım intihar etmişti.İkisi de gencecikti.Sanırım depresyondayım.Sürekli aklımdalar.Arkadaşımın hali gözümden gitmiyor.Okuyamıyorum.Hafif ,eğlenceli,sürükleyici bir şeylerle başlasam iyi olacak.Odaklanamıyorum.
Başınız sağolsun allah sabır versin inşallahTeşekkür ederim.Evet,geride kalanlar için ağır bir yük gerçekten.suçluluk duygusu kalıyor insanın için de.Ne yapılabilirdi diye.
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.Merhabalar
Oğlum diş çıkarma döneminde olduğu için okuyamıyorum. 1 haftada 3 diş çıkardı ateş,ishal uykusuzluk ile uğraşıyorum
Herkese günaydın,
Haftasonu hiç okumadım, dinlenemedim de sanırım hayat boyu dinlenemeyecegim gönlümce, bunu kafama kazımam gerek. :)
Buradayım syf 148 ben bu kitabı bir ay süründürecekmişim gibi hissediyorum hadi hayırlısı
o futbolcuyu da biliyordum ama hiç merak etmemiştim esasında yıllardır bir hakareti devam ettiriyor oldugumuz için üzüldüm açıkcası şimdi başka alternatifler kullanacagım artık :)
intihar eden kişilere büyük bir saygı duyuyorum, bu kararı vermek çok büyük bir cesaret istiyor. Bazen düştüğümüz karanlık kuyulardan
AminHerkese günaydın,
Haftasonu hiç okumadım, dinlenemedim de sanırım hayat boyu dinlenemeyecegim gönlümce, bunu kafama kazımam gerek. :)
Buradayım syf 148 ben bu kitabı bir ay süründürecekmişim gibi hissediyorum hadi hayırlısı
o futbolcuyu da biliyordum ama hiç merak etmemiştim esasında yıllardır bir hakareti devam ettiriyor oldugumuz için üzüldüm açıkcası şimdi başka alternatifler kullanacagım artık :)
intihar eden kişilere büyük bir saygı duyuyorum, bu kararı vermek çok büyük bir cesaret istiyor. Bazen düştüğümüz karanlık kuyulardan tüm yardımlara rağmen çıkamayabiliyoruz ve devam eden hayatın bize acı veriyor oluşu yaşamdan vazgeçmeye sebep oluyor. Geride kalanlar ise neyi eksik veya yanlış yaptım diyerek vicdan azabı yaşıyorlar.
Bir hastam beni bir gün ziyaret etti, genç bir adam. Aşırı stres altındaydı, yerinde duramaz halde, dokunsanız ağlayacak ya da çığlık atacak gibiydi ve ilk cümlesi ''bugün babamın intihar ederek öldüğü gün''oldu. O genç adamın halini hiç unutmadım. Kalanlar için çok çok travmatik bir durum oluyor bu o yüzden intihar eden kişinin yakınlarına tavsiyem psikoterapidir. Yas süresi 1 yıl olarak kabul edilir. Kişinin acısını yaşaması son derece doğaldır ama bu süre uzadıgında hayatını kötü etkiliyor. 1 yıl sonunda halen daha aşılamayan vicdan azapları veya acılar var ise terapi ile farkındalık sağlanır.Kimisi için de dualardır terapi ya da meditasyon vs.
Kalanların başı sağolsun, giden arkadaşlarımız da nurlar içinde yatsın inşallah.
Merhabalar
Oğlum diş çıkarma döneminde olduğu için okuyamıyorum. 1 haftada 3 diş çıkardı ateş,ishal uykusuzluk ile uğraşıyorum
Günaydınlar
Biraz motive olabilmek için agatha christie 16.50 trenine başladım
Çok çok başlardayım
Pek iyi değil canım ya, idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullanıyoMelinda nasıl canım geçen akışta gördüm sanırım gaz sorununuz var dimi
Allah yardımcınız olsun İnşallah bu dönemi çabuk atlatırsınız..